Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 93
Raspunsuri - Pagina 21
adrianaady spune:
Dye cum a zis magdita scrie citeva mesaje, sa apari in timp real, da iubita? si bine ai venit si speram sa stai cit mai putin aici si sa mergi la odisee
felix sper din suflet sa te nidezi draga mea, si sa ne faci matusici 
Pai valorile sunt estradiol = 36 ( in faza foliculara 39- 189) si FSH 3.8 ( in faza foliculara 3.85-8.78) deci sunt cam mici. Offf daca nu as stii ca am ovulat sigur intr-o luna , ba am si ramas gravida, desi am pierdut sarcina, cred ca m-as panica, dar incerc sa ramin calma si sa vedem ce va fi. O sa fac doar cele din z21(estradiol, fsh,lh, progesteron- asta le am pe trimitere) si o sa vad ce imi zice doctorita in aprilie.
Azi e z 12 deci se apropie ovulatia si prestam cu drag, sa speram ca fac analizele degeaba, ce bine ar mai fi nu?![]()
elly_me spune:
Magdita- scuze nu am vazut raspunsul tau
Felix - 

- atunci sa fie si la mine fetita ca nu ma supar ![]()
![]()
![]()

Elly
Astept, astept si iar astept .....
felix76 spune:
Aditu, 3,8 la FSH nu e foarte mic. Uite, pe buletinul meu de analize scrie ca valoarea minima in faza foliculara este de 2,8. Probabil ca depinde de la un laborator la altul intervalul asta.
Estradiolul este ok, al meu este de 35,4 si Zadori n-a zis ca e rau. Limitele pe buletinul meu pt estradiol sunt 0-160. Ar fi fost interesant sa faci si LH-ul in ziua 2-3. Esti bine, chiar foarte bine. 
In ziua 21 poti sa bagi si o prolactina.
Noi2, bafta la monito!
Elly, poate va fi! vom sti curand! 
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
adrianaady spune:
Felix multam iubita, acum ca citesc ce scrii tu, deja nu mai e asa negru totul...O sa fac si prolactina in z21, chiar ma gindeam la ea, desi in octombrie 2008 iesise in parametri. Atunci am facut si T3, T4, TSH si iesisera bine, asa ca nu e cazul sa le repet.
In schimb am o intrebare, dr l-a pus si pe sotul meu sa faca niste analize, FSh, prolactina ( ii iesise putin peste limita), testosteron liber, mai stii ceva ce ar putea el sa faca?
Elly pai sa iti trimita d-zeu fetita mult dorita
jasmine30 spune:
Ladyxe cred ca m-am exprimat eu gresit. Sinechia se vede doar la histeroscopie.
Esti draguta sa imi spui daca tu ai facut histeroscopia cu Tutu la clinica noua? Daca da, cat te-a costat? Tu te-ai dus la o histeroscopie de diagnostic si pana la urma a gasit ceva si te-a anesteziat si te-a si operat?
Pup fete dragi!
felix76 spune:
Aditu, sotul meu a facut analize de FSH si testosteron, din nefericirenu cel liber pt ca nu m-am documentat suficient dar pt ca spermograma a fost ok ultima data nu cred ca mai are relevanta analiza asta. De asemenea a mai facut chlamydia si anticorpii antispermatici.
Anticorpii i-am facut si eu... Au iesit ok la amandoi.
pup
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
adrianaady spune:
Felix ma bucur ca au iesit bine analizele si eu sper sa vina si minunea repede 
O sa facem si noi anticorpi antispermatici, sper sa iasa toate bune ca asa m-am saturat de atitea analize si doctori, si drumuri, si nervi.............dar mereu imi repet ca as face de 10 ori mai multe numai sa am copilasul meu
.
anaconda2 spune:
Am venit si noi de la eco , totul e f ok ! Are 5 cm , si 174 bpm .
E fotogenica fata , ca arata tare bine in poze
!
11 +
raisa75 spune:
Sarrah- iti doresc sa vii cu beta f mare, dar vroiam sa te intreb daca la pitesti nu se face beta la niciun lab?, am obs ca faci beta numai la bucuresti.
Eu nu am facut analiza asta niciodata pentru ca nu am vazut in viata mea un test cu doua liniute la mine.
Povestea mea a inceput acum aprox 4 ani , cand in urma unui consult de rutina ni s-au recomandat mai multe analize pt mine si spermograma pt sot,in urma careia a fost diagn cu oligoastenoteratospermie severa(3,2 mil/ml, A+B20%). Toti medicii la care am fost din pitesti nu ne-au dat nici o speranta, recomandandu-ne FIV la giulesti. Nu ne puteam permite un efort financiar asa mare la vremea respectiva asa ca am renuntat. Dupa aprox 1 an am mers la giulesti pt un control de rutina cu o prietena, medicul care a preluat-o pe ea (era insarcinata), mi-a propus si mie niste analize hormonale,HSG si spermograma repetata, analizele mele bune, inclusiv HSG ok si culmea spermograma sotului era acum 22 mil cu A+B 20%. Asa am ajuns la prima inseminare, dupa stimulare cu clostilbegit 1/2tb 5 zile,fara rezultat. Am facut a doua inseminare dupa un an de zile. Din cauza trat de stimulare care mi-a fost recomandat timp de 6luni , endometrul meu devenise transparent (z11=2,9 mm) si ovarele MPC, si poate ca mi se recomanda trat cu stimulatori in continuare daca nu faceam un sindrom de hiperstimulare. Am urmat trat pentru endometru cateva luni, am schimbat medicul, am facut urmatoarea IA, fara rezultat, alte monitorizari, alte analize.........sperante spulberate luna de luna, renuntari si reveniri. Offffffffffff
cred ca deja va- plictisit de cat am scris , imi cer scuze.