Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 93

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele.

Eu deja am inceput sa citesc despre laparoscopie si va rog frumos sa ma ajutati cu sfaturi- detalii si info "confidentiale" despre ce dau, cui dau, cat dau ... pe PM.
Saru'mana

Nu prea cred ca luna asta voi ramane - nu simt nimik deosebit, niciun simptom mai ciudat.

Dar asta este - ma pregatesc pt laparo.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Andreea78, sper ca anul asta sa ajung si eu pe lista de gravidutze, cum imi doresc sa trecem toate aspirantele. Acum depinde de ce are in plan DD cu noi.
Georgicule, aparusi ? Post usor va doresc si cu multa folosinta. Chiar ne lipsesc postarile tale, asa ca daca ai timp, te asteptam mereu sa ne scrii, indiferent daca mai treci pe la dr.T la cabinet ori ba .
Elly, nu te mai gandi la laparo, ca asta e luna ta .
Lali, ma bucur ca iti e mai bine si ca te-au lasat bufeurile. Mult a fost, putin a ramas. Ocupa-ti timpul cu diverse si nu te gandi la cm.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Helooo fetile,

Mai ce harnicute sunteti! Va cetesc pe sarite ca n-am timp.

Jorjilic

Magditu, optimista cu fetita si baiat!

Sarah, sus fruncea! Pauza ti-ar face tare bine!

Laliloo, mai e un pic si vine rusu, sau nu?

Aditu

Lilisor, vleau si ioooo la Paliiiiiis!

Elly, da de unde stii tu ca nu ramai luna asta? Ai vreun ghioc? De mini ce zice???

Ladyxe, total de acord cu tine. Multi dr asteapta sa faca histeroscopia dupa un fiv, doua nereusite. Mai bine facem inainte analizele decat sa ne alegem si cu sufletul pustiu si cu banii dati. Bafta la FIV, apropos, cu cine-l faci?

Andrea78, sa stii ca nu te dai mare cu bebe in fata noastra ci ne oferi un model de urmat, sic!

Bun venit noilor venite!

Pupacesc gascoteca,

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Magditzule- prefer, sincer, sa ma documentez despre laparo , decat sa ma gandesc ca sunt gravi si sa nu fiu- nu vreau sa fiu demoralizata

Am citit ghidul de pe prima pagina despre laparo si m-au apucat emotiile (i l-am trimis si sotului sa-l citeasca si sa vada care sunt "atributiile" lui )
Mi-am adus aminte cand am facut histeroscopia operatorie si mi-am revenit din anestezie- nu mai puteam de durere

in gandul meu- atunci - nu mai doream sa fac copii.

Dar o sa trec si peste laparo si o sa fie bine.

Elly

Mergi la inceput

Felix
Nu cred in ghioc, bobi sau ....

Parca asa imi spune mie inimioara- ca nu sunt gravi
De 4 ani ma chinui si acum cand nu am luat nk sa ma trezesc gravida.

Mi se pare fenomenal.
Nu as gasi o explicatie de ce nu am ramas si pana acum natural.

Dar - numai Dumnezeu le randuieste pe toate si nu putem gasi explicatii la orice.
Ce-o fi o fi..

Asa ca astept pe PM detalii de la voi : cui dau? cam cat sa dau??

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Elly, la mine la laparo a fost foarte usor, probabil si din cauza ca nu a avut nimic de mesterit la mine in burtica. Dar nici fetele care au avut endometrioza nu s-au plans de dureri prea mari, acum depinde de ce-ti gaseste la lapro.... Pe mine m-a ajutat foarte mult un lucru: am plecat de acasa cu ideea adanc infipta in creier ca "eu azi ma intorc acasa" si "n-o sa ma doara nimic". A functionat, la 7:30 m-a operat si la 11:00 am plecat catre casa cu masina...

Despre dat, ce sa-ti spun, eu sunt mai zgarcomana de felu meu si am considerat ca mai bine pastrez banii pentru IA sau pentru bebe. Iti scriu pe PM cat am cotizat, desi mai bine ti-ar scrie cineva care a cotizat de curand...

Sa nu te inspaimanti prea tare de operatia asta ca nu e dracusoru chiar asa de negru. Poate nu vei face nici o laparo ca bebe se cuibareste. Ai castigat o batalie importanta: ai OVULAT!

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetelor
Bun venit fetelor noi si sa dea d-zeu sa auzim numai vesti bune in curind
Magdita mai e putin si vin rushii .... ce repede trece vremea
Sarah ce mai faci draga mea?
Felix
Elly deocamdata e prea curind sa ai vreun simptom, asa ca rabdare, numai d-zeu stie ce face si cind face, asa ca nu iti pierde speranta. Te cred si ca te inspaimanta putin ideea de laparo, dar pe de alta parte e urmatorul pas spre bebe. deja ai cistigat citeva batalii asa de importante, ai ovulat luna asta
Georgi te asteptam cu vesti mereu, indiferent la ce dr te duci, oricum iti tin pumni sa fie bine pe calea urmata de tine
Ana bafta multa maine la eco, sa ne ti la curent cu ce face fetita ta frumoasa
Lilisor tu ce mai zici ? esti bine?
lali
Tamy
despre mine ce sa va spun, iar am avut niste zile grele, s-au lasat si cu ceva nervi si certuri, dar am noroc ca am un barbat minunat linga mine care desi nu ma intelege de multe ori, este mereu alaturi de mine. Azi e z11 asa ca vom avea o saptamina plina de iubire si va vine ingerasul la noi , ca tare il mai dorim si il asteptam.
Va pup si sa avem o sapt excelenta , plina de vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele voi stiti daca Tutu face laparo si histeroscopie in timpul aceleiasi proceduri? Ca eu i-am trimis un sms dar nu mi-a raspuns...

Macar sa stiu si eu la ce sa ma astept.

Sarah te pupic, nici eu nu mai reusesc sa raman gravi si nu stiu de ce. Acum mi-a iesit un rezultat cam ciudat la Papanicolau si ma duc sa vad ce o mai fi si cu asta. Trec dintr-o probelma in alta....
Offfffffffffff

Oricum draga Sarah eu iti recomand sa faci o histeroscopie la Tutu sau la altcineva. Sincer nu e de joaca cu endometrul tau.

Sau ai facut deja aceasta investigatie?

Ca si Crisarh a patit ca tine. Ma rog, ea a pierdut o sarcina mai mare, a facut apoi laparo cu tutu si i-a spus ca e totul ok, a incercat sa ramana gravi dar nu mai ramanea deloc si cand colo a mers la alt medic si avea sinechie uterina adica avea peretii uterului lipiti intr-un loc si a facut opreatie dupa care a ramas graviduta.

Asa ca merita sa incerci :)

Pup fete dragi.

Eu chiar daca nu stiu daca sa mai merg la Tutu sau nu eu tot mai scriu pe aici pt ca pe voi v-am simtit cel mai aproape. Voi mi-ati raspuns mereu la intrebari si m-ati incurajat cand am avut momente de cadere....

Si in plus va si sunosc pe cateva dintre voi.

O stiu pe Sarah, pe Crisarh si pe Bella 77, pe care o salut si ii doresc sa treaca repede peste pierdere... Eu am cunoscut-o chiar in duminica in care a facut inseminarea la Tutu ultima oara cand a ramas gravi.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Jasmine, din cate stiu eu, dr.T nu mai face histeroscopie la spital, datorita faptului ca i s-a defectat histeroscopul de la spital, iar acum face numai la clinica noua. Insa cel mai bine vorbesti cu el. Stii ca histeroscopia se face imediat dupa cm, pana in ovulatie, sa nu apuce sa creasca endometrul.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

buna fetelor ma numesc Mihaela iar vineri am fost si eu prima oara la dr T. intamplarea a facut ca eram in z a 11 si am si inceput monitorizarea,am fost si duminica si mai urmeaza sa ma duc maine de dimineata in spital.
problema e ca nu stiu unde anume, la ce etaj e daca ma puteti ajuta cu cateva informatii va-s fi recunoscatoare ca sa merg la sigur sa nu mai stau sa caut.

Mergi la inceput