masina

masina | Autor: eunice78

Link direct la acest mesaj

Stiu ca e un forum frecventat mai ales de doamne..dar cred ca pot si asa sa obtin niscaiva sfaturi.
Deci, vreau sa imi schimb masina. Vreau una de familie, adica nu o masina mica, pe benzina (ca mergem putin, pana in 10000 km/an) si max 14000 Euro. Noua. Ce imi recomandati? M-am uitat la Octavia Tour la Ford Focus..ma uit si la alte marci. Nu stiu ce sa aleg si la ce ar trebui sa fiu mai atenta.
Si, mai am o intrebare. Am un Cielo executiv din 2001, cu 100000 km, AC, servo, geamuri electrice fata spate, inchidere centralizata, cu statie GPL omologata, in stare ff buna. Ce pret credeti ca pot sa obtin pe ea?
Orice sfat e binevenit.
Multumesc!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Eu tot asa am vrut..o masina de familie.Nu ma prea pricep, dar am vrut sa aiba 4 usi si portbagaj incapator.Si un pret bun.Si sa fie noua.
Si am ales Peugeot 206 Sedan.Suntem foarte multumiti!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Octavia e o alegere ff buna dar nu stiu daca te incadrezi in bani. e spatioasa, fiabila. ptr cielo nu stiu ce sa iti spun, piata de second hand e la pamant...

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

eu stiam ca masinile de familie sunt van-urile, gen uplander, trajet, sorento, sienna

nu focus sau peugeot

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

eu stiam ca masinile de familie sunt van-urile, gen uplander, trajet, sorento, sienna

nu focus sau peugeot

Io-s mai proasta si nu stiam....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Eu nu vreau van sau ceva similar..de aia am si indicat ca eventual model octavia tour. Merg si in oras cu masina dar imi trebuie si eventual la un drum lung. Nu suntem noi ff plimbareti. Imi trebuie un portbagaj mare, cum am la Cielo si sunt si masini care nu sunt van-uri cu portbagaj mare.
Recunosc ca sunt si niste exemple pe care nu el cunosc. O sa ma documentez. Ideea ce ca am folosit termenul de familie ca sa subliniez ca nu vreau masinuta de oras.
Ma tenteaza Octavia dar husbandu zice sa ne mai documentam ca nu e modelul chiar nou si ca poate sunt pe piata modele mai noi, mai bune.
Legat de pret..am zis 14000, dar daca trebuie si trebuie mai fac un mic efort, ca doar nu imi iau in fiecare zi masina. Da mic .

Multumesc de raspunsuri si mai astept si alte pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

nu focus sau peugeot

Io-s mai proasta si nu stiam....

Nu-i vorba de asa ceva...dar si eu m-am gandit la ceva mai mare.
Peugeot 206 sedan nu prea intra in categoria asta, nu inseamna ca tie nu ti-e buna. Mie...nu-mi ajunge nici pe o masea...
Mie Octavia mi se pare o masina tare buna...tot mica pentru mine, dar acceptabile, in general...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Multumesc pentru raspunsuri. In proportie de 98% sunt hotarata sa iau Skoda Octavia.
Sa vad ce fac cu Cielo. Poate au ei buy back.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Noi avem Octavia si suntem foarte multumiti. La inceput am vrut una mai mare dar e super ok asta.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput