dureri de inima?

dureri de inima? | Autor: roxx26

Link direct la acest mesaj

Astazi am avut o experienta tare neplacuta. A inceput ca un fel de durere de stomac, nu am dat prea mare importanta. Treptat durerea a inceput sa se localizeze in partea superioara stanga, in zona inimii, si a persistat minute in sir, iar dupa o perioada am simtit ca nu mai am aer, ca si cum m-ar fi strans ceva de gat. Nu am reactionat in nici un fel, eram intr-o sedinta si am sperat ca o sa treaca..dar nu a trecut prea repede. M-am ridicat de pe scaun si am constatat ca abia mai puteam sta in picioare, imi tremurau mainile si picioarele. Mi-am revenit treptat acasa, tarziu, dupa cateva ore..nu am mai patit asa ceva si nici probleme cu inima nu am. M-am ingrijorat putin.Intentionez sa imi fac un EKG si alte investigatii pe care mi le va recomanda medicul, cat mai repede. Voi v-ati confruntat cu asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Infarctul de multe ori se arata ca o indigestie urata, nu-i cazul la tine poate ca ai facut un atac de panica?
Sa te duci la dr si sa te controlezi din cap pana in picioare:)
Multa sanatate !

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nu sunt medic, dar stiu ca inima nu doare.
oricum cel mai indicat e sa te duci la medic la un control
poate fii si un nerv care sa isi fiif acut de cap, si durerea sa o simti pe traiectul lui.
multa sanatate iti doresc si sa nu fie nimic important

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Ba doare si inima - si inca tare! Numai ca doare cand e bolnava, si probabilitatea e mica, la varste tinere, dar nu e imposibil. Minute in sir (mai mult de doua), insa, doare doar in cazul unui infarct.

Pot fi diverse alte cauze pentru o durere "de stomac" si toracica, unele nesemnificative, dar suparatoare, altele mai grave. De cele mai multe ori, este, cum a zis si Olim, o durere simtita pe traiectul unui nerv (nevralgie). Lipsa de aer poate fi data de limitarea miscarilor respiratorii din cauza durerii, precum si de atacul de panica provocat de durere. Daca e nevralgie, la mine cedeaza dupa cateva miscari de gimnastica (rotatii toracice stanga-dreapta, cu membrele superioare flectate la nivelul piept, cu coatele in lateral si mainile la piept, cu palmele in jos - stii pozitia de la incalzirea din orele de sport).

Asta a fost un pic de teorie... Practic, eu zic sa te duci la medic si sa te investighezi. Chiar si numai pentru linistea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Azi am facut un EKG, si rezultatul a fost ok in principiu, doar bataile inimii putin cam accelerate, iar tensiunea 10 cu 7 (dupa o cana sanatoasa de cafea). Asta a fost medicul de la serviciu. O sa merg si la o clinica pt un examen mai amanuntit.
Multumesc fetelor pt raspuncuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

roxx aceleasi simptome le-am avut si eu doar ca imi amortea si mana stanga.Am fost la medicul cardiolog care m-a trimis sa-mi fac radiografii la coloana dupa ce a constatat ca nu am nimic la inima.Mi s-a descoperit ca am spondiloza cervicala care se manifesta cu durere in partea stanga,amorteli de brate si ameteli.Fac kinetoterapie si ma simt foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Asa incepe angina pectorala.
Asa a inceput la taica-meu, si au descoperit ca ava nevoie de bypass-uri.
Nu ajunge numai ekg.
Citeste mai mult despre arteroscleroza.Ia in consideratie si problema asta.
Cu inima nu e de jucat.

Multa sanatate!

Ile, mami de Vivian (07.03.2006) si 15+

http://good-times.webshots.com/album/568512292eJLims

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

haideti fetelor ca am bagat-o un pic pe maneca...nu sunt eu prea panicara, dar am citit niste chestii despre cardiopatia ischemica si s-ar asemana putin..nu stiu ce sa mai zic. M-as duce la un control cardio, dar nu sunt prea sigura unde. Sunt atatia medici ciudati, pe langa subiect, sau care exagereaza si te panicheaza...as vrea sa nimeresc la unul competent care sa nu ma indoape de pastile inutil sau sa imi puna nu stiu ce diagnostic aiurea...Vreo recomandare de medic cardiolog "testat"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Multi medici obisbuiesc sa sperie pacientul .Mie mie groaza sa merg la dr din aceasta cauza .In strainatate e cu totul alta abordare a pacientului , medicii sunt amabili , zambitori , iti dau acel sentiment de relaxare , de indepartare a temerilor .

Mergi la inceput