FIV la Cluj 11

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

medutz, Bravo! Tin pumnii sa se iubeasca toti!!!
denisa, gonalul contine doar FSH, pe cand menopurul contine 75 UI FSH si 75 UI LH. Probabil ai nevoie si de LH. Oricum nu conteaza ca vei raspunde foarte bine, doar e pentru stimulare. Mult noroc!

Cu kg, veti lua in sarcina ,probabil mai mult decat doriti, asa ca nu va ingrijorati ca aveti prea putine. Eu am deja 5 kg in plus si se vede .
http://www.flickr.com/photos/monicahhh/3327905433/

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

maddutz sunt pe urmele tale, te urmaresc. Tocmai am postat la bolile autoimune, multumesc de raspunsuri ai linistit un om afectatat de hormoni . Adevarul e ca de la hormoni am inceput sa o iau razna si sa imi ridic diverse probleme, am tot soiul de ...dileme medicale Da acu m-am linistit Am baut o bere fara alcool, am meditat la ce sanse mari am sa reusesc la fiv Cred ca ma duc sa mai beau o bere din aia fara alcool si dupa aia o sa ma si vad gravida de-a dreptul. Hai ca am luat-o pe aratura rau de tot
denissa eu am facut la primele 2 fi-uri stimulare cu gonal, acum am facut cu menopur, nu stiu sa iti spun in functie de ce se face alegerea, cred eu in functie de raportul FSH/LH (cred) si in functie de rezultatele obtinute. Eu am reactionat bine si la gonal, acum insa dupa menopur am produs mai multe oute, sa speram ca vor fi mature si de calitate buna.Om vedea vineri. Ideal ar fi sa ai cit mai multe ovocite care sa se fertilizeze pentru ca atunci cresc si sansele dar nu e o regula, sunt fete care au obtinut sarcina cu un singur ovocit fertilizat
medutz vrem stiri despre embrionasii cei zglobii.
Fetelor, vreau sa va spun ca m-or apucat nervii, ma laudam mai acum vreun capitol ce fata buna am fost eu la primele stimulari si cit eram de sensibila . Ei bine, acu m-or luat niste draci de al meu sot cred ca se roaga la cel de sus sa imi scoata doctorul outele cit mai repede si sa imi revin iar la normal, sa fiu iar fata buna de altadata.
maddutz, cit pe ce sa uit, interesanta chestia cu impachetarile da nu am vazut, este vreun cabinet si la cluj ? M-ar tenta si pe mine da nu chiar acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

mara72 am facut cate un gonal pe zi si am 3 foliculi de 10 pe un ovar si pe celalalt unul de 12.maine voi vedea daca au crescut,daca cresc mai incet inseamna ca voi face mai tarziu IA .
mutumesc de galerie iubita,eu pun sampania la rece pt tine ,sa avem si noi II liniute la cluj.
uraticoeu nu vreau sa slabesc ,dar tind sa cred ca dr are dreptate si ma stresez prea tare,asta la IA ,nu vreau sa ma gandesc daca va fii cazul sa fac FIV cum va fii.
asa ca ma duc sa fac snitele ca trebuie sa recuperez,am 1,68 si 49 kg.

Mergi la inceput

moniland frumoasa burtica mai ai, pot sa zic ca vreau si eu una la fel? Sa creasca printesele mari si sa fie sanatoase ca frumoase o sa fie cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

mai fetele di Cluj, ce se intampla acolo cu casele de amanet? ati vazut la stiri ca iar s-a dat o spargere la o alta casa de amanet???
Eu zic altceva, "ezista o explicatiune"(caragiale": uratica a fost plecata ceva vreme in oras, zice ea -la cumparaturi- ca-i vin rubedeniile si nu mai stiu ce onomastici mai are de serbat si trebuia sa le ia cadouri...eu zic ca taman asta e intervalul de timp in care s-a dat si spargerea la casa de amanet !!!! ce ziceti? o dam pe topogan? sau o lasam intai sa faca mostenitori!!!!? ca oricum a luat cadouri de bani, nu i-a pastrat pentru ea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

BUNA FETELE DRAGI!
AM ONOAREA DE A VA ANUNTA, CA TESTUL E POZITIV!!!
A avut dreptate bruni cand a zis ca primavara se intampla minuni, si uratica ca Micu are ochi de vultur, se pare ca a avut dreptate in legatura cu trompele mele.Il recomand la toata lumea.
Adevarul e ca nu m-am putut abtine, si am facut un test azi dimineata, a doua linie era pala, dar se vedea, l-am scos pe sotul meu din pat, a vazut si el. Dupamasa am mai facut unul, se vede clar linia de test, dar nu este la fel de puternica ca si cea de control. Sunt la Z 13 dupa IA.Sper sa fie totul ok pana la capat, orice se-ntampla ma bucur sa stiu ca am reusit.
Cand ar trebui sa ma ducla dr? voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

bandeljulia elicitari!!!!!!!!
era cazul sa ne vina cineva cu o veste buna!!!!
sa ai o sarcina usoara si un bebel sau 2 frumosi si sanatosi

Mergi la inceput

URA URA URA, am presimtit eu ca vii cu un test cu II, sunt atit de bucuroasa si de fericita , era cazul sa sparga cineva gheata si aici la noi . Bravo julia, bravo doctor micu, la cit mai multe reusite
haideti fetelor, pe unde umblati, avem de sarbatorit, scoatem sampania de la rece, ceaiul pentru cine n-are voie, uratico hai cu tortul si turqoise cu ciocolata

Mergi la inceput

Julia, sunt atit de bucuroasa ca ai reusit desi nu te cunosc am senzatia ca ne stim de-o viata intreaga .Ma bucur tare mult pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

dedus, merci de galerie
mara, esti scumpa, tin pumnii stransi pentru tine, o sa fie cu ochisori. Eu m-am gandit la tine si data trecuta, dar acum e altceva, e primavara!!!Facem cumva noi sa ne cunoastem, nu mi-e frica ca nu o sa avem ce sa discutam!E valabila pentru toate fetele.
Va trag pe toate dupa mine, daca e sa fie bine! Inca nu-mi vine sa cred, sotul e fff sceptic.
medut - bafta si tie la ET, tinem pumnii stransi.
dedus - lasa tu broasca, ca numai pierzi vremea, stai calma, bucura-te de viata si de lucrurile pozitive, asa am invatat si eu de la dna Marinela.

Mergi la inceput