FIV la Cluj 11

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

Lilicica, am luat 2 tablete de Duphaston incepand cu ziua urmatoare inseminarii,dimineata si seara. La sotu i-am cumparat Multi Maca ,el avand probleme nu nr. sper sa fie bine.Altceva nimic special, gandire pozitiva.
Multumesc pentru urari, nu am spus inca la nimeni numai voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

ioti bai ce de-a sporovaiesc pupezele pe-aici!!!!!!
JULIA-AM ZIS!AM ZIS!FELICITARI!!acum urmeaza dedusa!si pe urma medut,mara si anamy!!si indeaproape urmam noi toate celelalte buluc!!!!!!!!
medutz-felicitari ptr iubareti!sa faca un sex nebun in seara asta,sa fie nebunatici rau de tot!
denisuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-nu am spart nici o casa de amanet!as vrea eu!!insa am spart ffffffffff tare pusculita proprie!si mi-am anuntat si soata ca sa fiu sigura ca nu o iau pe coaja!
madutz-bei fata....de pe-acum, vrei sa devii mumie?
mara-ai grija ca urmezi si tu imediat!!pastram brotacul juliei,ce degeaba zice ea ca nu a facut proba cu brotacul!stim noi ca l-a pupat pe brotac si s-a transformat in micul printisor ce e in burtica ei!
hihi..eu ma duc la chef!!!da are si cumnata-miu net..si nu cred ca pot sta departe de voi!

Mergi la inceput

bine fetele,deja adormirati?si eu care credeam ca va prind in flagrant!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

juliafelicitarrrriiiiiiii!!!!!
ma bucur foarte mult pentru tine!!!waw fetelor s a sechis sezonul burticilor...
medut bravo draga , ai icredere va fi bine cu siguranta...mara tine te bine ca urmezi!!!!
mama ce m ati bine dispus!!!!si eu vreau sa incep cat de repede!!!m ati incurajat f tare ...fetelor sa inceapa petrecerea burticilor cat de repede ..eu ma apuc dede bucurie...
foarte bune vesti ..haideti pe rand cu 2 liniute!!!!

Mergi la inceput

bruni-distractie placuta!!!!!!!!!!!!si eu ma apuc de baut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

thii, ce bucurie....de 2 ori bucurie...si pentru medut si pentru , bendeljulia(oare am tinut bine minte)..nici nu stiu ce cuvinte sa-mi gasesc sa-mi exorim bucuria. Felicitari fetele..!!
Uratica, e hai, de data asta merge asa, ca fetelor oricum le e distrasa atentia de un subiect pe inima lor (nasterea de stele), nu pot sa mai plusez eu cu stirea mea care paleste total in fata celor spuse de medut si bjulia...asa ca te-ai sincronizat bine...si te-ai bucurat de succes total...dar prima data cand se mai sparge o casa de amanet in Cluj, poti fi sigura ca nu mai ai scapare...doar daca ai fi tu cea care ne dai vestea minunata..despre puii tai .singura exceptie...!!!
Unde-i Crina..???
...in leg cu ea am sa va spun un secret...data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

denisa secret?! cine? ce? cum? unde?
data viitoare?! si-asa am insomnii! apai amu sa nu dorm chiar deloc?!
(denisa, crina, glumesc! )
spargere? in cluj? iar? mama....

Mergi la inceput

hihi...madutz,iar ai insomnii?cred ca de la mumii ti se trage!
denisuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-vrem si noi sa aflam secrete!!
ca asta cu spartu caselor de amanet,n prea tine!e drum lung de la brasov la cluj!!si plus de asta-eu sunt recent operata..clasic!nici 3 lun i nu au trecut inca!si nu ma risc sa ma cotonogeasca aia pe-acolo!!sa-mi iasa matele din mine!

Mergi la inceput

hmmmmmm..cica ele dorm deja!
bine..eu pap praji si beau !si ajung acasica si bag si cioco la greu!!na!asa!noapte buna relelor!

Mergi la inceput

relelor!m-ati lasat singurica..si in 10 min e ziua mea!mie cine imi canta la multi ani?mai ales ca am trecut in breasla celor de 30 de anisori!fara burtica...e adevarat!dar sper in curand la una cu 2 bebici-ca sa fiu in tipar!
fetele va dulce dulce!!
madutz-peste cateva min poti sa scimbi pe prima pag..ptr ca oficial voi avea 30 de ani!!cu acte in regula!

Mergi la inceput