Hai la fitze, neamule!
Raspunsuri - Pagina 5
cortexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aurelia Stie cineva cum se traduce fitze in franceza ca l-as intreba si eu pe sotul daca are asa ceva si nu stiu cum ,ca nu exista in dico http://alliancecarpatique.blogspot.com/ |
facons
b.nica spune:
Pe cat puneti pariu ca nimeni nu o sa declare ca citeste carti de fitze, cel mult ca are coperti de fitze pe raftul bibliotecii.
viviana spune:
Ce-i aia carti de fitze? Exista?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
karfe spune:
citat din mesajul lui viviana Ce-i aia carti de fitze? Exista? Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Acum cativa ani,era Coelho cu Alchimstul,acum nu stiu
kay spune:
principe, doamne feri sa ii creasca dilatatia... iti dai seama ca lesina daca vede ca a mai crescut undeva ceva
ionica, eu sunt in curs de dez-hipopotamizare, sau dez-balenire, cum vrei tu sa ii zici... si am nascut de si anume 1 an si 9 luni, dar uite, vezi tu, unele au alte treburi mai importante decat sa se streseze ca nu ii mai vin hainele 8 de dinainte de sarcina... ce sa zic, am o lipsa de respect de sine teribila, egala cu marimea mea de hipopotam balenic elefantizat !!!
la capitolul fitze poti descoperi o droaie de subcapitole doar deschizand un ochi intr-un mall sambata sau duminica, indiferent de ora... stiti cate sunt??? si cea mai tare faza e ca fitzele aduc cu sine si o crestere (da, stiu, groaznic!!!) a nesimtirii... mvoai de mine, eu sunt eu care sunt si trebuie sa stie toate lumea !!!
neuroni cu fitze... nu cred, se cam bat neuron in fitza, nu merge... e antiteza asa, mai fitzos vorbind !!!
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ionica spune:
Pe tine te inteleg Kay.
citat din mesajul lui kay principe, doamne feri sa ii creasca dilatatia... iti dai seama ca lesina daca vede ca a mai crescut undeva ceva ionica, eu sunt in curs de dez-hipopotamizare, sau dez-balenire, cum vrei tu sa ii zici... si am nascut de si anume 1 an si 9 luni, dar uite, vezi tu, unele au alte treburi mai importante decat sa se streseze ca nu ii mai vin hainele 8 de dinainte de sarcina... ce sa zic, am o lipsa de respect de sine teribila, egala cu marimea mea de hipopotam balenic elefantizat !!! la capitolul fitze poti descoperi o droaie de subcapitole doar deschizand un ochi intr-un mall sambata sau duminica, indiferent de ora... stiti cate sunt??? si cea mai tare faza e ca fitzele aduc cu sine si o crestere (da, stiu, groaznic!!!) a nesimtirii... mvoai de mine, eu sunt eu care sunt si trebuie sa stie toate lumea !!! neuroni cu fitze... nu cred, se cam bat neuron in fitza, nu merge... e antiteza asa, mai fitzos vorbind !!! ************************************************************************************ oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
kay spune:
ionica, multumesc si inca odata, nastere super usoara si bebe Sarah sa fie sanatoasa si mancacioasa !
azi am descoperit inca un sub capitol : condus cu fitze... adica te bagi in fatza unuia pe care ti se pune pata, mergi incet, mergi tare, pui frana brusca... asa, ca sa il derutezi pe om si ca sa te fitzosesti cu mercedesul tau cel vechi si rablagit... da e mertz, frate, e fitza !
************************************************************************************
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
eloise spune:
citat din mesajul lui denizel www.newz.ro/stire/74993/monica-columbeanu-si-iulia-albu-sunt-din-nou-prietene-au-ingropat-securea-razboiului/" target="_blank">prietenia de fite . |
Offtopic. Am citit articolasul si un cuvint ce aparea de 3 ori mi-a zgiriat retina. "Divele"-n sus, "divele"-n jos... Care dive, oameni buni? Sau nu mai stiu eu ce-nseamna cuvintul asta... Eu cind spun "diva" ma gindesc, stereotipic, la cineva gen Callas sau Deneuve.
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si Vladut (14.10.2006)
kay spune:
eloise, standardul a scazut pt ca nu mai exista Deneuve-type... asa ca pana si Geta florareasam daca isi pune o geaca de vinilin e diva... in felul ei... in cartierul ei. da e ea diva? e !
S
eloise spune:
Asa-i. Asistam la o inflatie de dive. Dive cu fitze. Uite ca de exemplu pe Ana Maria Marinca nu s-a gasit nimeni s-o numeasca "diva", probabil n-are what it takes..
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si Vladut (14.10.2006)