Hai la fitze, neamule!
Raspunsuri - Pagina 3
denizel spune:
ha ha, cred ca am gasit si motivul pentru care Supăriciu' Mic de Fite bate apa-n piua cu "sanii mei cei mici si frumosi, care au crescut si s-au facut mari si hidosi, cam ca ai siliconatei aleia nesuferite de Monica Columbeanu casazicasa" :
www.newz.ro/stire/74993/monica-columbeanu-si-iulia-albu-sunt-din-nou-prietene-au-ingropat-securea-razboiului/" target="_blank">prietenia de fite .
anca_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel ha ha, cred ca am gasit si motivul pentru care Supăriciu' Mic de Fite bate apa-n piua cu "sanii mei cei mici si frumosi, care au crescut si s-au facut mari si hidosi, cam ca ai siliconatei aleia nesuferite de Monica Columbeanu casazicasa" : www.newz.ro/stire/74993/monica-columbeanu-si-iulia-albu-sunt-din-nou-prietene-au-ingropat-securea-razboiului/" target="_blank">prietenia de fite . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Daca tot veni vorba, as mai adauga buzele de fitze. Cand le vad vorbind, gandul ma duce la Elena Basescu din Mondenii.
Sper sa nu se trezeasca iar careva sa ma faca gospodina transpirata si ciudoasa pe frumusetea altora care este si a mea care nu este.
Children's advocate
denizel spune:
Lasa ca te apar io :)). Cu riscul de a primi un nou PM de la te miri cine, in care sa mi se spuna ca-s parsiva . Vezi tu ce rabd io in numele dragostei noastre, Anca? :-)))))))))))))))
xenocid spune:
Bai nu mai radeti!
Eu o stiu pe una care era suparata ca se ieftinea benzina. Credea ca nu mai e de firma !
anca_a spune:
PM zici? De la cine, de la cine?!
Denizel, o forumista te facuse barbat. Pana nu dau masa aia io nu bag mana in foc.
Children's advocate
ionica spune:
Chiar nu mi se pare amuzant faptul ca nu-si suporta sanii sensibili si mariti,stiu la ce ma refer am avut aceiasi suparare in prima sarcina,acum la adoua,m-am obisnuit cu ideea ca dupa ce voi termina cu alaptarea imi voi reface sanii,mai mici evident.
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Va rooog, cititi linkul pus de Anca!!!!!! Spre buna voastra dispozitie va rog!! :)) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Sophia 2ani 06.09.06
+35 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
mariamunteanu spune:
Ca si-i suporta sau nu, egal, asta chiar e subiect de interviu sau declaratie ? Tot felul de fufe isi pun poalele-n cap prin ziare si pe la TV cu detalii despre greturi, sani, burti, silicoane, partzuri si alte fenomene ale naturii.
kariguld spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Ca si-i suporta sau nu, egal, asta chiar e subiect de interviu sau declaratie ? Tot felul de fufe isi pun poalele-n cap prin ziare si pe la TV cu detalii despre greturi, sani, burti, silicoane, partzuri si alte fenomene ale naturii. |
da mie de ce nu mi-or fi crescut sanii cand eram insarcinata??
ei, asa putintel s-au marit , dar atat....
probabil ca nu avea decat niste mingiute de pomping si acuma, normal ca i-au crescut. of, fitzele astea de sani! mai ce ti-e si cu divele astea! e plin in Ro de dive fitzoase! a plouat des....asta-i motivul!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ionica spune:
Maria,
Paris Match,Vogue,sau alte reviste de scandal mega cunoscute vand acelasi gen de informatie picanta,ei scriu ce le cere poporul.
E subiect HOT declatia dnei.Albu,dar cum sa-si faca si el-ea publicitate gratuita pe criza asta?
Mie oricum nu-mi plac papucii lui Albu,sunt pentru travesti si gogo-dancers la Bois de Bologne la Paris.
Prefer creatiile lui Venera Arapu!
citat din mesajul lui mariamunteanu Ca si-i suporta sau nu, egal, asta chiar e subiect de interviu sau declaratie ? Tot felul de fufe isi pun poalele-n cap prin ziare si pe la TV cu detalii despre greturi, sani, burti, silicoane, partzuri si alte fenomene ale naturii. |
Sophia 2ani 06.09.06
+35 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
principe spune:
ce tristeteplang gandindu-ma cat o sa sufere biata fata cand o sa-i creasca si talia de la 62 la 102.
siiiiiiiii... mai bine sa nu nasca natural ca s-ar putea sa ramana depresata pe viata ..daca-i creste dilatatia de la 2 la 9
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i