INSEMINARE [34]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna fetele...
Csana..bafta multaaaaaa, multaaaaaaaaaa!!!
Sa nu mai vina uratii
Ma apropii si eu cu pasi..repejori catre ...o inseminare.De data asta sper sa nu mai fie nimic care sa impiedice..inseminarea.
Mirela..eu nu pot sa pricep ce fel de dr e ala care nu face monitorizare pentru o eb=ventuala inseminare.Ma rog..asta chiar nu am mai auzit-o.
In alta ordine de idei sant ziua 11..am fost sa-mi ia sange, sa-mi faca eco..a zis initial sa merg joi la el..apoi a zis..nu mai bine miercuri...ca sa nu o pierdem:)))) iar.A inceput sa-mi placa de el..nu mai sant asa suparata..pe el..miercuri e ziua..13 nu o sa ovulez eu in 14..dar pe simbata duminica sigur:)))))))
Off abia astept!
Va pupic dulce.
Crisa

http://tt.lilypie.com/FanDm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

fetele HELP!!!!!!!!!!!!!!
am primit rezultatul de la bhcg si am valoarea 5.27 in ziua 13 de la inseminare. pe interpretare scrie asa femei care nu sunt gravide mai mic decat 2.7, iar pentru confirmarea unei sarcini sunt seminificative valori mai mari sau egale cu 10.EU sunt sau nu insarcinata?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Buna dimineatza!

Csana orice valoare peste 5 este considerata sarcina. Ai facut pregnyl? Ai luat ceva care ar influenta testul? Desi, dupa atatea zile ar cam trebui sa se fi eliminat...

Solutia e sa repeti testul la 2 zile.

Mergi la inceput

cosi, sper ca mai esti pe forum! unde as putea sa fac bhcg si sa-mi dea rezultatul in aceeasi zi? ca pe asta abia azi l-am primit si l-am facut vineri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Csana - la Giulesti se lucreaza marti si joi, deci daca reusesti sa ajungi pana la 10, il ai azi la pranz. Si costa 20ron, plus o atentie la dr ca sa te primeasca... dar te descurci tu.
Din cate stiu, la restul centrelor tb sa achiti o taxa de urgenta ca sa-l primesti in aceeasi zi, parca la IDS costa cam 60ron, si rezultatul il ai tot azi. Anaconda stie mai multe de IDS.

Parerea mea: dai bataie si mergi repede la Giulesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

csana uite aici un tabel cu valorile bhcg http://www.obfocus.com/questions/qanda7.htm
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Cosicelo , despre tine chiar nu ne spui nimic..?

Csana , la IDS poti merge oricand in timpul zilei , si iei rezultatul in vreo 3 ore . Preferabil sa faci analiza pana pe la ora 2-3 . Costa 57 lei la urgentza . Beta pe care l-ai facut , eu consider ca este irelevant , si cum bine spunea Cosi , trebuie repetat , chiar azi daca poti . Sau maine . Ma gandesc ca poate unde l-ai facut prima oara , sa nu fi dat vreo eroare laboratorul , ptr ca se mai intampla , din pacate ...
Bafta !

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Csana la Medlife pe Grivitei poti face oricand, ceri in regim de urgenta si iti da rezultatul in aceeasi zi.
Bafta!

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

fetele pentru promptitudinea raspunsurilor. am mers la Medlife, dar la Unirii si sper ca azi sa-mi dea rezultatul, daca nu, mai rabd pana maine. am sunat-o pe dr Matei si mi-a spus ca valoarea asta,cahiar daca-i mica ar putea fi de bine,pentru ca poate ziua 13 era devreme pt bhcg. nu stiu ce sa zic.am facut acu si un test de urina, si ca sa fie meniul complet, nici aici nu stiu clar ce vrea sa zica. linia de control e evidenta, dar linia de test e mai degraba o lini ondulata, dubla fata de cea de control.testul este Barza, caseta.deci, toate bune si frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Buna seara, fetelor!

Va multumesc tuturor pentru ca ati fost foarte dragute si mi-ati raspuns.

Ieri nu stiu de ce nu mi-a mers net-ul si nu am reusit sa scriu mesaje.

Asadar, am facut IA duminica dupa-amiaza, dar nu stiu daca o sa se prinda... sunt un pic (mai mult) dezamagita de felul cum a decurs totul. In primul rand pt ca dr. mi-a facut IA dupa 38 de ore de la injectia cu Gonasi (echivalent Pregnyl). In mod normal trebuia sa fie facuta dupa 36 de ore, nu?

Nici nu mi-a mai facut eco inainte de IA pt a vedea daca s-au spart foliculii.

Apoi, pt ca m-a durut groaznic (cica as avea colul sucit, uter retrovers???). Asa o fi, dar de ce nu mi-a facut anestezie pt ca sa nu ma mai doara??? M-a tras cu pensa de col pt a ajunge la uter cu furtunasul si m-a durut ingrozitor! Eu ma dusesem relaxata tocmai pt ca stiam de la fete ca nu doare. Si cand colo...

Apoi, pt ca nu mi-a dat nicio hartiuta scrisa si semnata din care sa reiasa calitatea spermei sotului. Mi-au spus doar verbal, ori eu ce certitudine pot sa am ca nu m-au mintit in legatura cu aspectul asta?

In fine... vom vedea. Astept sfarsitul lunii si voi vedea ce se mai intampla...

Va pe toate. Doamne ajuta sa avem toate intr-o zi baby in burtici!

Mergi la inceput