Informatii utile Constanta 18
Raspunsuri - Pagina 20
madaluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel Revin si eu pe la voi dupa o pauza prelungita; am fost in concediu la tara de sarbatori. Vin cu vesti despre mine: am reusit sunt insarcinata. Dupa 2 teste pozitive am facut luni betahcg care a iesit pozitiv. Parca mi-e si frica sa ma bucur, desi practic sunt . M-am programat la dra Lutescu abia pe 21 mai dar o sa fac un eco de confirmare mai devreme, probabil saptamana viitoare. Cred ca ma duc la Medicover pt eco (la Ciufu nu se putea decat in iunie). crisis81 Felicitari pentru comoara de fetita pe care o aveti e scumpica foc. Va pup pe toate si va doresc sa vi se intample si voua minunea mult asteptata cat de curand. 4+ |
wow... felicitari si sarcina usoara..ma bucur mult k ai reusit..bravo..
....te asteptam la odisee...Ce-mi place pe-aici..numai vesti bune in ultimile zile... s-o tineti tot asa!!!!
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
ellanik spune:
Uraaaa! Bravo larisel ! Te felicit din inima si iti urez sa ai o sarcina usoara fara probleme.
fetelor, mie imi face CM figuri adica l-au apucat intarzierile.Trebuia sa imi vina duminica si ...pauza.Am simptome dar atat.Nu mi-a intarziat niciodata asa de mult.Asta imi trebuia acum mai ales ca trebuie sa incep AC inainte de ET cu criogenizati.Va tzuc pe toate!

Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
maria08 spune:
Madaluta: Multumesc pentru detalii! Tot timpul esti aici si ajuti, iti multumesc! Ma gandesc ca o histero facuta cu scop de diagnostic nu pune prea mari probleme, mai ales ca trebuie sa fac si HSG. Daca, fereasca Dumnezeu, gasesc ceva in neregula am sa fac sapaturi si sa merg la cel mai bun. Oricum nu mai fac FIV 2 daca nu am facute atat HSG cat si histero.
Va doresc un week end placut!!
larisel spune:
Mersi pentru urari
. Sa stiti ca va doresc din tot sufletul sa vi se intample si voua minunea care mi s-a intamplat mie.
ellanik De ce nu faci un test? Poate facem galerie.
5
larisel spune:
Intreb si la voi, am intrebat si la odisee, poate stiti voi cum se face:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel Fetelor vreau sa votez si eu subiectul nostru dar nu stiu cum. Ma ajutati ? ![]() |
5dovada
ellanik spune:
Larisel, de votat poti sa votezi accesand in partea stanga -sus a locului unde sunt posturile ..unde scrie "evalueaza subiect" .Cat despre facutul testului...nu mai e cazul deoarece CM-ul meu s-a decis sa vina pe 1 Mai deci este unul muncitoresc cu toate durerile din dotare.Deci azi e ziua 1 de AC.Am inceput ! Doamne ajuta!Poate reusesc de data asta sa imi pastrez puii.Sa vedem cum rezista .Pupici si gratare incinse !

Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
ioana_p76 spune:
Larisel felicitari! Sarcina usoara iti doresc si apoi un bebe sanatos! Multum im pt vot! 
Ellanik iti doresc ca de data asta puiutii sa fie lipiciosi pt 9 luni! Sa fie intr-un ceas bun! 
Madaluta ca de obicei, este mereu de ajutor! Multi 

Gaby te asteptam cu vesti!
Sper ca a iesit bine spermograma! 
pe toate!
Ioana 

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
ioana_p76 spune:
Dragele mele, va invit la un nou capitol AICI
Sa speram ca vom avea vesti bune cum am avut in finalul acestui capitol!
Ioana 

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala

. M-am programat la dra Lutescu abia pe 21 mai
dar o sa fac un eco de confirmare mai devreme, probabil saptamana viitoare. Cred ca ma duc la Medicover pt eco (la Ciufu nu se putea decat in iunie).