Cel mai usor regim de slabire *7*
Raspunsuri - Pagina 7
gabytza25 spune:
XIO, multumesc pentru sfat, insa asa cum spuneam, da, am facut si sport... mai mult de jum de ora pe zi... de fapt cam o ora-o ora jumatate la 2-3 zile... in fiecare zi, chiar imi era imposibil din cauza lipsei de timp.
Madame, si mie imi pare rau ca nu a functionat la mine, si ca va trebui sa parasesc... pentru ca imi placea foarte tare ca era un subiect relativ activ. insa, asta e... oricum mai stau pana la sfarsitul lunii, asa cum spuneam.
cleo78 spune:
io vreau sa ma laud, si sa primesc laude!! am scazut talia la 79 cm, deci sub 80!!! Asta da reusita.
rory, parca tu erai curioasa cum functioneaza. Deci,cele mai multe de aici,ca si mine, am reusit sa eliminam o masa din alimentatie. deci 33% din alimente. Plus, tot ce mancam dimineatsa se arde,consuma, ce e mancat seara - nu se mai consuma....ba chiar depune.
Si nu, nu ametesc. De ce? pt ca celelalte mese sunt echilibrate, au toate grupele de alimente. In anii de medicina, vei invatsa, ca :
-sunt grasimi cu ardere lenta (carnea, de ex. sta in stomac 3-4 ore)
-sunt zaharuri/glucoze cu ardere lenta (cerealele le contin, unele fructe)
-apa consumam
-fructe consumam
sunt acoperite tot necesaru pt organism.
Ametelile nu se datoreaza unei mese nemancate la ora X, ele arata o problema mult mai profunda, chiar cronica, carenta de Ca/Fe/Mg etc - cine stie ce minerale /proteine/care nu le stiu/inteleg etc pe termen lung. Ce tinem noi aici, e unr egim echilibrat, organizmul daca preia dimineatsa necesarul zilnic de Ca, nu inseamna ca seara l-ac onsumat si l-a terminat!
Sau sa dau un alt exemplu. Io in timpu sarcinii am avut perioade cand nu puteam manca decat legume/fructe. Ma fortsam cu o cana de lapte... si vomam etc. Fenomen normal, de altfel. Asta inseamna op masa ratata - dar nu se lasa cu dezechilibru general, pt organismul mai are rezerve.
Si mai e un lucru cu regimul asta. Actioneaza la creier. Adica io zic ca ingrasatu/smabitu de acolo se trage. De ce? Pe mine ma omoara poftele. NU pot sa renunts la dulciuri, nu pot sa renunts la o felie de piine cu unt si mieer etc. De la stres, nedormit etc. Ei, regimul asta nu e regim, e mod de viatsa, nu imi restrictioneaza poftele. Adica imi zic: lasa ca pap miine dim. ciocolata, si o pun deoparte. Daca ash manca-o seara, cand ma apuca pofta, ash hapai TOT, si ... nu ash mai lasa. Asha, pana dimineatsa, cand stiu ca ma asteapta, ca nu o papa nimeni - e acolo pt mine, realizaez ca uite, de fapt pofta aia de aseara by a fo asha mare, si nu o mai mananc pe toata, ci 1/4 sa zicem. Ei, asta e o treaba.
Si mai e un lucru important. Toate cartile de alimentatrie zic: micul dejun - cel mai important. Ei, la noi, la multe pers. cina e cea mai importanta. Regimul ne impune anularea lui si re evaluarea meselor importante: asha ca...micul dejun devine la adevarata lui valoare.
V-am zis ca incet imi revine talia? deci Melly, sarutmana de exercitii, mai afc si masaj singurica, deci...ajuta!!!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MadameBovary spune:
Va pup mult, fetelor dragi!
Rox, gata, esti de-a noastra! Bine ai venit si spor la treaba!! 
Cleo, foarte interesant si folositor (ca intotdeauna) ceea ce zici tu!

Dimineata am avut o surpriza tare placuta: 59.5
!! Inseamna ca OFICIAL am dat jos 6 kg!! Inca 2.5 si pe urma urmeaza perioada de intretinere
. Sunt asa de bucuroasa ca am ajuns la 59.5, stationam de mult intre 59.8 si 60.5 ![]()
rory76 spune:
Ma gandeam la ameteli pentru ca aveti o perioada cam mare in care organismul nu primeste "combustibil"- de la 19 sa zic pana la 7 dimineata sunt 12 ore fara hrana. Si chestia e ca mai ai si activitate de la 19 la 22 cel putin, nu? De asta ma gandeam la stari din astea..."ametite". dar alcool ati consumat? Adica un paharel de vin seara, sampanie, bere? Stiu ca si alcoolul incetineste slabirea...
Multumesc mult pentru raspunsuri!
"sky is the limit!"
MadameBovary spune:
Rory, eu nu prea o am cu bautura asa ca la mine poate de 3-4 ori pe luna sa fi baut un pahar de vin sau ceva alcool seara, in rest nu ma bag la sporturi din astea extreme, le las pentru cunoscatori si pentru aia antrenati ![]()
Deianira spune:
Rory, la mine functioneaza cu succes atunci cand intr-adevar am grija si mananc cum mi-am propus (din pacate, in ultimul timp am avut un program dezordonat + calatorii care nu mi-au permis sa ma tin ca lumea de regim). Deocamdata am dat jos primele doua kilograme si sunt foarte multumita de cum sunt acum, oricum nu ma grabesc, eu vreau pana in mai sa ajung la target, deci sunt in program.
xerxe2005 spune:
Multumesc, Cleo
. Am citit cu mare atentie si mi-am amintit si eu niste chestii...pe care ma faceam ca le-am uitat.
Elena, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xerxe2005 Multumesc, Cleo . Am citit cu mare atentie si mi-am amintit si eu niste chestii...pe care ma faceam ca le-am uitat.Elena, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 |
pai zi ne si noua, ce, ca uite asha, citind aici, citind colo, imi dau seama ca am maari lipsuri educationale. la masa.
De ex.io mai mananc la tv. In neshtire. Bobinezzzz acolo...
edit: mi-a venit ciclul. Dupa 1 an si jumatate de lipsa. De aia aveam pofta aia de mancat??
Dar nu se depune ce am mancat, da??
edit la edit: am remushcari la ce am mancat, nu va zic ce, ca starnesc pofte, si ma bateti, acum vreau sa tin o cura de dezintoxicare. De fapt de mult timp vreau sa tin, inca nu am gasit-om, dar insist. Am luat ieri urzici, si le-am fiert, am baut zeama lor, ca e buna pt tuse, secretii si alte chestii pulmonare, am dat si la piticanie, dar...ce alte tips& tricks ne mai ofera mama natura si noi nu le apreciem? In afara de cele 2l de lichide pe zi care cu greu reusesc, cu eforturi mari.
despre alcool: ce stiu e- ca contine calorii. Explicatia: alcoolul se produce prin fermentarea fructelor dulci, sau a zaharurilor (mamaia ppune zahar peste resturile de struguri,), sfecla de zahar pt tzuica tot zahar are etc. Ei, fermentarea nu dizolva zaharul, ci il face intr-o alta forma. Deci ingrasa. Dar!! Dar, dr-ii recomanda 100ml de vin la masa. De ce? e cantitatea taman echilibrata care ajuta la digestie, usureaza, grabeste etc. Deci un pic de vin ne face bine,fetelor. Si un vin rosu de tzara...
Io pun de regula la friptura. Fie la marinat, cateva linguri, mai des ca is pe fuga, in tava.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MadameBovary spune:
Cleo, stii bine ca eu ma plang lunar ca ma apuca poftele si foamea seara inainte sa-mi vina menstruatia
. Cum mi-a venit, cum m-am potolit... si dupa ce trece, rar observ doar cateva sute de grame luate (gen 3-400, nu mai mult), care se duc foarte usor intr-o zi sau doua.
arleena spune:
azi am fost dezamagita de cat indica cantarul meu....69.00
soacra-mea face neste torturi de numa numa
si de 8 martie am fost pe la ea si a facut 2 torturi nu 1...de zahar ars cu mere si tort amandina
, serios ca n-am putut sa ma abtin....deci sapt asta trag sa ajung din nou la 68
...mi se pare ca repede pun la loc daca calc o data in strachini...da sper ca pana in august sa ajung la targetul dorit....
am primit un newsletter interesant http://www.divahair.ro/diete_si_slabire/slabeste_pana_la_7_kg,_in_2_saptamani,_cu_dieta_south_beach!_?utm_source=newsletter_divahair&utm_medium=email&utm_campaign=from_divahair