Cel mai usor regim de slabire *7*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Recunosc ca saptamana asta nu am prea reusit sa ma tin de regim
Bine macar ca nu m-am ingrasat. Promit ca de azi o sa fiu cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

eu am 60,5 kg...
si in talie am 84 am dat jos 4 cm...dar din greutate nimic...si sunt in plin sezon de rusi si uratani...sa vedem sapt cealalta cum va fii cand trec rusii...sunt curioasa daca are ceva de-a face una cu alta...ca eu sunt toma necredinciosul nu cred pana nu vad....
daca scad sub 60 sapt viitoare dau de baut...

pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

neliaCris...o pina colada, te rog, pe saptamana viitoare!! Sigur o sa ai sub 60, eu asa te vad.

Si eu am zis ca dau de baut cand ajung sub 70, nici nu credeam ca-i posibil!

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

sa dea domnul....ma simt in stare de orice daca imi pun ambitia...sa fim sanatoase si restul o sa vina de la a nostra putere....desi eu dau azi de baut...pe la 3 fara 10 la noapte....nasc....de fapt anul trecut pe vremea asta eram in spital cu 73 de kg la bord si cu o inducere si ia uite cum trece timpul.
desi de la mnacatul asta mai putin si 2 litrii de apa m-a cam luat diareea...acum ce ma fac?

pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Fetelooor, ma bucur sa vad ca majoritatea raporteaza lucruri de bine ... si ma bucur in primul rand sa vad ca se RAPORTEAZA, crezusem ca iar o sa fie foarte liniste pe aici . Asa caaaa, e bine, nu ma plang, va astept pe cat mai mult sa va laudati pe aici sau sa cautati "alinare" si incurajare . Eu "sarbatoream" 59.7 dimineata, iar am dat-o in oscilari... de data asta intre 59.5 si 60 . Eeeh, dar nu ma hazardez, toti blugii imi vin mai largi, ma simt destul de bine... cureaua nu mai are suficiente gauri pentru mine, incep sa ma simt din ce in ce mai bine .

cu mare drag pe toate si va mai astept la raport!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Socrate, eu nu ma iau dupa calculele de greutate ideala, la mine ar fi cam 60 de kg si eu deja la 58 aratam de parca as fi in luna a 5-a .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

67!!! 67!!!!!! vreau floarea!!!! yes yes yes

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela_silvia spune:

Sunt nervoasa, am impresia ca pierd timpul, bat pasul pe loc...sunt iar la 65 .in cazul meu cred ca am sa adopt acest stil de viata pt cand va trebui sa ma mentin, acum trebuie sa gasesc un regim mai drastic caci eu asa nu slabesc....nu stiu, deocamdata astea sunt gandurile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

ela_silvia si eu ma confrunt cu aceeasi problema: stagnarea. de renuntat nu renunt insa de maine incolo ma apuc de exercitii pilates cate 50 de minute, macar odata la 2 zile... si dupa o luna o sa vad cum este... insa, da sunt de acord cu tine... regimul eu zic ca este pentru mentinere, nu pentru slabire... desi la alte fete a functionat bine! bravo lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Bonsoir, raportez tot 64,5 de dimineata. De joia trecuta am fost in fiecare zi la sala, cu o exceptie duminica si sunt foarte mandra de mine. Se vede clar ca am dat jos la talie, simt hainele pe mine si lumea imi zice ca am slabit. Am inceput sa fac si greutati si probabil de-asta cantaresc tot atat. Cu mancatul, o mai dau in bara din cand in cand, dar incerc sa mananc cat mai sanatos posibil si am cam renuntat la paine.
Ela si gabytza, imi pare rau ca regimul nu functioneaza pentru voi. Ati respectat regulile intocmai? Da, nu e un regim drastic si nu veti vedea rezultate spectaculoase, tocmai de-aia l-am numit "cel mai usor", pentru ca regulile sunt usoare si e simplu de tinut, nu iti dicteaza nimeni ce anume sa mananci, poti sa iti gatesti sau nu, in functie de timpul liber. Bineinteles ca fara sport obtii rezultate mult mai lent, dar depinde de fiecare. Nici eu nu ma laud cu o duzina de kg date jos, dar nici nu m-am stresat foarte tare. Am totusi 5 kg mai putin decat aveam asta vara si e bine ca nu sunt in plus.
Silvana ma bucur tare ca in sfarsit s-a miscat acul cantarului la tine. Bravo!
Va las, ca am musafiri cateva zile.

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput