Strumfi de iul-aug 2007 (131)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

La multi ani! si o primavara frumoasa tuturor.
Musso 17 - si Cristian a fost racit cu amigdalele inflamate, febra pana la 40 in primele doua zile, tuse productiva si nas usor infundat.
Am fost la dr. si ne-a dat Nurofen si Panadol cate 5 ml, alternativ la 4 ore in primele 2 zile, a treia zi la 6 ore, a patra zi la 8 ore iar a cincea zi doar Nurofen la 8 ore; Amboxol 10 pic de 3 ori pe zi si ser fiziologic. La nevoie Vibrocil 1 pic. in fiecare nara de 2-3 ori pe zi(la noi nu a fost nevoie). Asa am scapat fara antibiotic. A fost nevoie de doua supozitoare cu Novocalmin (i-am pus unul cam la 24 ore) pt ca avea febra 39,8 iar a doua oara 40. Si bineinteles sosetele umede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ioana,i-am dat si oscilo
lucia,n-are febra si nici tuse,doar stranuta foarte des si muci care se aud dar nu curg..oricum,multumesc de informatie.

i-am luat si un sirop pe baza de echinacee,iar acum la culcare i-am pus si cateva picaturi de eucalipt pe o carpa,daca nu face febra nici nu ma intereseaza antibioticul...nu stiu ce sa-i dau ca sa=i pot aspira mucii,stranuta si vin spra nara dar daca bag batista nu scot nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

fetele,am o intrebare,cum sa rotesc un filmulet pe care l-am decarcat in calc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Georgi pune mult ser in nara si apoi foloseste batista bebelusului. multa sanatate!
Oaana habar nu am . Cand vine sotul il intreb pe el. Acum a plecat iar cu flori la fete.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput

Schimb capitolul

poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput

Capitol nou aici

poze

Mergi la inceput