Aspirante cu vechime "medie" (29)
Raspunsuri - Pagina 21
CrisaS spune:
Buna dimineta,
Multumesc pentru urarile facute pentru taticul meu sa va traiasca si voua tatii si mamele o suta de ani!!
Monica...nu cred ca mai e cazul sa ai vreo indoiala daca e fetita sau baietel ca o sa fie o Iuliana-Monica micaaaaaaaaaaa si frumoasaaaaaaa alba cu ochii ma-sii si inalta ca tac-su...nu vreau sa-mi imaginez....ce copil iese din astia doi...daca ati sti cat de frumosi sant si ce bine se potrivesc...mama mama !!!!!
Asa ca sa traiasca Iuliana!!!!!!!!!! Iulia...cumm vrei tu!!! Si inca repet: daca nu gasesti nasa eu o botez:)
In rest sant trista ca de obicei..am visat-o pe una aseara nu mai stiu ce-mi spunea...stiu doar ca in 2002 dupa moartea bunicii mele am mers la ea o tiganca...neagra ca tuciul insa tiganca cu facultate se vedea dupa cum vorbea..o curatenie in casa ei de m-a tampit la mine nu a fost niciodata asa...ma rog am mers la ea sa-mi dea in carti...in 2002....si mi-a zis tot!! M-a intrebat daca tocmai am avut o inmormintare si i-am zis ca da...bine persoana care ne-a trimis stia..dar apoi mi-a zis ca peste 5 puncte mai vede o moarte a unei femei din familie:(((( si asa a fost:(( a murit mama!!! Vreau sa va spun ca asta noapte am visat-o dar nu mai pot sa-mi aduc aminte ce mi-a zis!!!Tare as vrea sa mai dau de ea..sa-mi spuna de copil.
Onutule multumesc de pupic...uite si de la mine unul
Las si Danutei mele...un pup
hai doi pupi
!
Crisa
http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png
maryb spune:
vrmoana, azi am avut ceva mai mult timp liber ca daca e asa urat nu am mai iesit afara. plus ca i-am cumparat lui Mario o insula cu jucarii si o oglinda care canta de cate ori o loveste si azi l-am tinut numai pe ea...da din maini si din picioare pana cand adoarme, il invelesc acolo si doarme bustean. acum doarme de 2 ore si ceva, astept sa se trezeasca sa manance. de aia am fost mai activa azi. ![]()
o mamica extrem de fericita de
Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
grizuta17 spune:
Fetelor!!
Eu va citesc din umbra zi de zi, dar nu scriu ca nu prea am ce zice,acum insa am nevoie urgenta de sfatul si ajutorul vostru.Va roooog!!!
Azi sunt in a 25-a zi si acum o ora cand m-am dus la toaleta cand m-am sters toata hartia s-a murdarit rozaliu.Am mai fost acum din nou si m-am uitat ....rozaliu deschis si nu curge, decat cand ma sterg mai profund.

Mie imi vine ciclu ceas 27-28 zile, nu mi-a venit niciodata asa de repede!!
Nu pare deloc ciclu, nu am nici un simptom, nu ma doare burta, nu ma doare spatele, desi eu la ciclu in prima zi am niste dureri groaznice si nu rezist decat cu Nospa, algocalmin sau alte calmante.
Acum nu am nici un astfel de simptom, in schimb ma doare rau capul si mi-e sete in continuu desi nu prea am mancat ca tin post.
Ce credeti ca poate fi?

De ciclu e clar prea devreme, a 25 a zi, dar ce ar putea fi altceva??
Aveti idee??
oanasm spune:
anca
sotuluisi multa sanatate si spor la bb2![]()
crisa
lui papa al tau
sa fie fericit si- doresc un nepotel
ardelinooo tzucate-as sa te tzuc ...ce dor mi-a fost de postarile tale
...pai de ce dormi bre ?????? prin telepatie nu iese nik
...asa cred
oana mea oana draga

, mi-ar place sa fim deodata
..da' io sper sa nu ma astepti
..ca noi nu ne grabim cu bb2...inca nici n-am inceput..![]()
mary lapticu a revenit asa..cat de cat...dar acum face Raul figuri
..tu i-ai dat pana la urma altceva?
un
la toate
Oana
de
Raul
oanasm spune:
grizuta ar putea fi de la nidare, tin pumnii sa fie cu ochisori...ai luat ceva gen utrogestan? eventual fa un test...
Oana
de
Raul
maryb spune:
onuta, nu i-am dat nimic altceva decat lapte de la mine. am mai castigat o luna
. de luna viitoare o sa-i dau suculet de mar si morcov sau sa vad ce-mi mai zice pediatra.
da' ce, nu-i mai place lui Raul laptele tau ? am inteles ca isi schimba gustul cand ai cm, acum nu stiu ce sa zic, asa am auzit.
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
CrisaS spune:
Oana multumesc..speram si noi sa vina nepotu...inca speram..luna asta o sa incerc iar sa fac inseminare..sper sa nu ma mai rateze:)
Sanatate multa puiului tau!
Bai da restul unde sunteti.
Mary ce face falcute?:)))))))))scump e frate.![]()
PUPICEI
http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png
maryb spune:
crisuta draga, falcute doarme de rupe acum, l-au epuizat maimutoii aia de pe insula, daca nu le-a tras la pumni si picioareeee
nu mai trebuie sa-l las toaza ziua pe insula ca se agita prea mult si de azi dimineata pana acum cantarul arata cu 20 grame mai putin. dupa ce ca nu e mancacios si nu ia prea bine in greutate....acum sa mai si slabeasca....
si eu te pup si-ti tin pumnii pentru luna urmatoare, sper sa fie cu ochisori frumosi ca ai tai. 
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
vias spune:
fetelor..eu nu stiu ce sa mai zic...dar CRED ca e bebe in burtica...
desi am spus clar ca luna asta sar peste teste...ca eu din punctul meu de vedere am sarit peste perioada fertila..DAR..ieri trebuia sa-mi vina...nu a venit, nici azi....si mi-am facut un test Sure check...care a iesit pozitiv! a doua liniuta a vazut-o toata lumea desi se vede un roz pal...
Am chemat-o pe Bujo la mine la servici sa-mi mai aduca inca un test..de data aceasta un test Narcisa...l-am facut si a iesit foaaaaaaarte pala ce-a dea doua liniuta...
Acum eu sunt sau nu sunt?
Am zis ca am rabdre...dar se pare ca nu am...![]()
![]()
![]()
Pana maine o sa mor de curiozitate! ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
vias spune:
daca sunt...asta da surpriza!!!!
...ma gandeam ca nu simt nimic...decat o durere de spate!...ATAT!!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune