Aspirante cu vechime "medie" (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Va multumesc fetelor pentru urarile la adresa sotului meu
Oano nu fac test decat dupa ce imi intarzie o saptamana

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Multi ani traiasca! Multi ani traiasca! Laaaaaaaaa muuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaniiiiiiiiiii!!!!!!!!! Anca sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!!!!!!!!!!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neataaaaaaa !!!!!!!

ancuta, ii urez si eu sotului tau LA MULTI ANI !!! sa fie sanatos si sa-si dea silinta pentru bb 2 mai mult
asa deci....e mosulet....deci eu daca anul asta fac 31 de ani sunt babuta, ai ??? ihimmmm....ok....

crisuta, si pentru taticul tau LA MULTI ANI !!! sa fie si el sanatos si sa va revedeti cat mai curand.
aaa....si m-ai omorat cu perlele tale...auzi..."lemnul in soba" sau "oul in chiloti"

arianna, iepumic, ce va mai plimbati mai fetelor...si mie imi place de mor sa ma plimb prin tari straine, dar de 2 ani nu am mai fost nicaieri. anul asta planificam 2 plecari, asa ca sa ne scoatem parleala....una in palma de mallorca si una in antalya....pe de o parte abia astept, dar pe de alta nu ca ma gandesc ca trece timpul si va trebui sa ma intorc la servici...poate doar daca nu ne razgandim si o sa stau acasa 2 ani, ceea ce nu prea cred, dar nu se stie niciodata.
poate o sa va priasca aceste vacante.

arianna, eu iti urez distractie placuta de pe acum in venetia si poate va intoarceti cu unul sau cu doi mai multi

va pup pe toate si va doresc o zi cat mai usoara.

o mamica extrem de fericita de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe

scumpisorul Mario

Mergi la inceput

Multumesc mult de tot pentru urari

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Asteptam felia de tort!!!

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

Mergi la inceput

Poftiti la party

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!!! Multa sanatate pentru toti taticii, sotii shi femeile frumoase care-si sarbatoresc astazi ziua de nashtere...

Fetelor am shi eu o nedumerire/problema....Am nishte dureri de burta de citeva zile (vreo 4-5), asemanatoare celor de ciclu doar ca mai ushoare asha, uneori intepaturi la fel de ushoare in partea de jos - mijloc. Nu am avut niciodata asha ceva, ciclu l-am avut intotdeauna ceas, iar durerile apareau sau cu o zi inainte sau spontan. Am ciclu de 28 de zile, am insa 2-3 zile inainte de ziua a 14-a ultima data(cu 10 zile in urma). Imi aduc aminte pentru ca sotul a plecat pentru citeva zile dupa aia. Pina sa-mi vina ciclu mai am 5-6 zile. Ma sperie durerile astea misterioase de burta, ce poate fi...simptome de sarcina?

Dino

Mergi la inceput

Pai poate fii si sarcina ca de cele mai multe ori simptomele se confunda cu CM.
Cate zile ai de la ovulatie?

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

cam 8-10...depinde cind am ovulat... la inceput credeam ca durerile astea mi le imaginez eu, aseara le-am simtit shi prin somn...cu toate ca nu-s pronuntate. De asta m-am hotarit sa ma cer sfatul

Dino

Mergi la inceput