Aspirante cu vechime "medie" (29)
Raspunsuri - Pagina 14
Arianna_M spune:
Va pupik pe toate si va multumesc din suflet k sunteti alaturi de mine.....

trebuie sa refac analizele....progesteron,fsh,....etc......k sunt cam vechi din octombie nu le-am mai facut......
iar pt sindromul antifosfolipidic....am facut anul trecut prin ianuarie......asa k trebuie si asta repetata.......am un pomelnic de analize de facut........
iepumic.......iubita....nu am simtit ceva diferit......eu mi-am facut primul test vineri....in z28....si a iesit asa um l-ati vazut in poza......apoi inca unul duminica in z30......si a iesit pozitiv.....eu nu am avut dureri de burta inainte sau de sani.....chiar m-am plans aici pe forum k nu am nici un simptom.....a fost singura luna in care nu a fost nici o transformare.........acum in schimb ma doare burta de crap......plus k elimin intr-una cheguri fff mari.........e groaznic......nu doresc la nimeni sa treaca prin asta.....
Asteptand un ingeras!
Ben gelecekte bir bebek var !!!
oanaiacovita spune:
Arianna, 
Imi pare sincer sincer rau ca treci prin asa ceva...
Te inteleg atat de bine, de doua ori am trecut prin asta.
Iti doresc multa multa putere sa o iei de la capat si sa te bucuri cat mai repede de o minune in viata ta.
Pup si eu restul fetelor...

Oana mea, nu am mers noi prima data amandoua la Odisee, dar daca ma mai astepti un picutz poate poate de data asta...![]()
www.TickerFactory.com/weight-loss/wCINUFB/" target="_blank">Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
Arianna_M spune:
Oana .......
....stim k ai avut si tu unul.....acum vad k 2.....imi pare rau......stiu ce simti...e greu tare
Dar DD nu ne lasa si o sa avem si noi bb....![]()
Asteptand un ingeras!
Ben gelecekte bir bebek var !!!
bujo spune:
Arianna imi pare tare rau.
Te inteleg, multa sanatate.
Maria sper ca "no news it's good news". Sa nu vii si tu cu vesti proaste chiar daca n-ai sperante.
Oana io deocamdata bb2 doar in proiect, poate daca reusim si noi sa ne luam o casuta.
bujo mami de Filip
Arianna_M spune:
Bey.......ce cautati pe pagina 2 ?????
Netaza.....
v-am pregatit
....
Cry pe unde umblii ????
Asteptand un ingeras!
Lupta cu kg!
iepumic spune:
Neata.
Merci de cafea Arianna, si de raspuns. Eu nici nu mai vreau sa ma gandesc la "am simptome, n-am simptome", ma chiui degeaba si cand nu se intampla ma lasa psihicul rau de tot. Si-asa sunt cam supi ca nu ma simt prea bine. Ma mai revigorez la gandul ca poate la vara mai dau o tura prin Belek
..cum e sa locuiesti acolo?
Fetelor, v-ati facut vreuna dintre voi analize pentru glandele suprarenale?
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iepumic Neata. Merci de cafea Arianna, si de raspuns. Eu nici nu mai vreau sa ma gandesc la "am simptome, n-am simptome", ma chiui degeaba si cand nu se intampla ma lasa psihicul rau de tot. Si-asa sunt cam supi ca nu ma simt prea bine. Ma mai revigorez la gandul ca poate la vara mai dau o tura prin Belek Fetelor, v-ati facut vreuna dintre voi analize pentru glandele suprarenale? Iepumic ![]() Noi pozici cu Iepi-Mici CONCEDIU 2007 All's Well That Ends Well. |
E foarte frumos in Belek.......
Turcia.....Istanbul,Izmir,Dalaman,Antalya.....etc....
Asteptand un ingeras!
Lupta cu kg!
ramayanaa spune:
Neatza fete frumoase!!! Beau si eu cafelutza cu voi. Ma omoara nerabdarea asta!!!
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://tt.lilypie.com/fsDPp1.png
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related