Aspirante cu vechime "medie" (29)
Raspunsuri - Pagina 12
Cocolyso spune:
E posibil sa se fi subtiat de la avort.....dar eu zic sa pui in fiecare luna indiferent daca zice dr sau nu, ca nu face rau, ce ii tb organismului se elimina.
Anculeana, ce sa fac, maica, ......astept......ia vezi la semnatura....
http://tt.lilypie.com/syX1p2.png
ancadragoman spune:
Adica maine faci test?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
danny1 spune:
buna fetelor, ma inscriu, daca imi permiteti, si eu aici ca aspiranta.aspiranta din 2007, cu doua sarcinele pierdute.si o groaza de analize ce urmeaza a le face.
]
mamica de
face.
maryb spune:
ancuta, bineinteles ca va vreau la odisee pe toate, fie ca sunteti la bb1 sau la bb2.
am si eu o intrebare pentru mamici (ancuta poate imi raspunzi tu daca stii), in cat timp se curata uterul dupa nastere ? ca eu am ramas cu o secretie gelatinoasa, uneori galbuie, alteori transparenta si ma gandeam daca nu ar fi cazul sa ma duc la un control.
o mamica extrem de fericita de
Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
Cocolyso spune:
Anco.....daca apuc ma testez, insa sti cum se intampla de obicei....nu apuc.
Oricum nu am nimic, zero, nici durere de burta, nici nimic.
http://tt.lilypie.com/syX1p2.png
ancadragoman spune:
Mary eu cred ca nu trebuia sa o mai ai ,poate ar fii bine sa faci o secretie sa nu fie vreo infectie.
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
monica_dicut spune:
Si eu zic la fel maryAsa au fost lohiile spre final dar au trecut repede. Fa un Pap ceva pt linistea ta 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
ancadragoman spune:
Avem 2 filmulete http://good-times.webshots.com/video/3036777730101626593XjMlPg si poze de aici incolo http://good-times.webshots.com/photo/2245047940101626593ZWyjIg
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
kitzy spune:
Mary n-ar strica o vizita la dr. E prea mult sa te tina atata lohiile.
Ariana 

Am fost azi la dr iar, ne-a facut programare pt consultatie la kineto pe vinerea viitoare si poate atunci iar o programare pt gimnastica. Sper sa fie bine dupa sedintele astea de kineto.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)
maryb spune:
va multumesc pentru raspunsuri, o sa-mi fac o programare la dr. desi nu am nici un chef.
oricum pe mine m-au tinut sangerarile mult timp dupa nastere, ma refer la cele de culoare rosie, apoi maroniu inchis, apoi maroniu deschis, aproape 3 luni, desi se spune ca te tin doar 6 saptamani. si pe prietena mea tot asa mult au tinut-o. apoi au devenit galbui si acum sunt albe, dar de multe ori sunt si transparente, ca albusul de ou. mai urmaresc cateva zile ca acum abia ce am trecut de ovulatie si apoi o sa ma programez la un control.
aaaa...si nici nu miros urat, ca altfel nu stateam eu pana acum asa...
o mamica extrem de fericita de
Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario