Salajencele sarbatoresc!!![84]
Raspunsuri - Pagina 8
piticutz spune:
Sa te auda cel de sus, mai fata.
da tu ce faci la ora asta aici? e luna plina la voi?
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piticutz Sa te auda cel de sus, mai fata. da tu ce faci la ora asta aici? e luna plina la voi? Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. - Dr. Seuss |
nu e luna plina,e cafea si colain glanda si nu poci pentru ca sa dorm
mai,da io-s sigura 100% ca-ti gasesti job,dupa ce ai licenta in mana.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
e pregatita.miroase mumos si va asteapta cuminte pe masuta din colt.
bey,voi dati tigarile.da?
va pupez si salutez.
cami ,te tzuc apasat
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
piticutz spune:
Bia, si eu cred ca o sa imi gasesc job, pentru ca dupa cite am vazut sint in avantaj net fata de colegii mei de exmplu, cu 4 ani de experienta si cu recomandari din mai mult de 3-4 parti.
Cind te trezesti, zi-mi te rog si mie ce e pneumonia intersitiala, please.
Noapte buna, du-te la somn.
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
silvana_salajan spune:
Multam de cafei.Haideti ca am furat tigari de la colegu
, poate se lasa de fumat
Cami, uite ce am gasit:
| Citat: |
| PNEUMONIE INTERSTITIALA CU PNEUMOCYSTIS CARINII Dictionar Este infectia plamanilor provocata de un microorganism, denumit Pneumocystis carinii . Contaminare - Agentul infectios, a carui clasificare este incerta (parazit sau ciuperca), se gaseste la numeroase, animale fara sa le provoace acestora vreo boala anume (el se numeste saprofit) si se intalneste in toate regiunile lumii. Foarte probabil ca boala este contractata pe cai respiratorii. Pneumocistoza este o infectie care nu survine decat la subiectii ale caror functii imunitare (rezistenta la microbi) sunt alterate, de exemplu bolnavii atinsi de SIDA sau de leucemie sau care urmeaza un tratament imunosupresor si franeaza productia de globule albe). Simptome si semne - Un subiect atins de pneumocistoza are tuse uscata, febra si respira greu (dispnee). Tratament - Administrarea de sulfamide permite vindecarea. Un tratament de atac trebuie sa fie administrat timp de 3 saptamani si apoi sa fie continuat la doze mai mici atata vreme cat exista imunodepresie. Sinonim : pneumocistoza |

Cica lui ii era contraindicat diclofenacul! 
Da pe madame nu o intreresat-o sa stie daca mai sufera de ceva!
Mno is depresiva, vremea asta de kkt ma termina, asa ca daca nu mai viu azi sa stiti de ce.
piticutz spune:
Stati asa, ca am gasit ceva impotriva depresiei!!!!!!!!!!!
deci intrati si cititi aici, pe fiecare pagina e cel putin un comentariu sau o poza de mai mare comedia!
http://pitzipoanca.org/
(ceva mai ...serios despre cam acelasi fenomen, aici http://www.adevarul.ro/articole/pitipoanca-specie-aparuta-din-goana-dupa-succes.html )![]()

- Dr. Seuss
silvana_salajan spune:
Cami, anul trecut le-am tinut teorie fatucilor de la scoala, cu privire la ce poze isi pun pe HI5. Ca de acolo sunt luate majoritatea pozelor astora. Este si pt baieti http://cocalari.com/Nici ei nu sunt mai prejos. ![]()
giulia71 spune:
Saluti de la mine,
Ma rog pentru sanatatea Adrianei si ii trimit din suflet sa se faca bine!!! Cumplit ce se intampla fetelor!
Vorbisem cu Adi ieri dimineata, insa nu am stiut daca sa postez aici sau nu ce scrisese Bia. Era un site in care poti "evalua" doctorii, sa postam acolo inainte ca criminala asta sa faca si alte victime. Nu dramatizez dar e vb de suferinta caci toti ai lu Adi sunt debusolati, nah in loc sa stea sa-si vada de prunci...ea le trage prin spital.
Nici eu nu-s prea bine, banuiesc ca de la vreme, depresia imi da tarcoale. Am inceput munca, unele fete zic ca e cam devreme, dar nici acasa nu mai puteam sta ca deja ma urcasem pe pereti de plicti.
Va doresc o zi buna si de se intampla ceva nou, poistati aici.
Va pup pe toate
uneori gandesc prea mult....
Maria_K spune:
salutare!
am ajuns si noi acasa de o zi si incercam sa ne obisnuim una cu alta. Casia e destul de cuminte, doar eu sunt de vina ca ma stresez de numa cand plange. stresul vine din spital, care pt mine a fost o experienta destul de urata. cand prind putin mai mult timp, o sa va povestesc.
nu prea pot sa stau pe net si din cauza de taietura de jos, dar in cateva zile, trece ![]()
am pus cateva poze cu ghiocica mea AICI
va pupam pe toate si va multumim ca va ganditi la noi 
ps. sorry ca iar am facut faza rusinoasa cu copy-paste.
Maria
39+
Maria-Casia
vine bb!
Pozele noastre