Salajencele sarbatoresc!!![84]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui piticutz

Oti, daca vrei sa emigrezi acolo eu zic sa te apuci de invatat limba de pe-acuma.Fara gluma.Daca o sa ajungi acolo o sa iti prinda foarte bine, iar daca nu o sa ajungi, nu o sa iti dauneze sa o stii.

ioi,cami,ma faci sa rosesc.se vede ca nu o cunosti pe oti.
ptr ea limbile nu-s o problema.bey,limbile straine.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

ioi, ce mi-o iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

ioi, ce mi-o iau.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Da, iui

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

ioi, ce mi-o iau.

Da, iui

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

...pina se trezeste

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Citat:

...pina se trezeste

- Dr. Seuss

ii las si-i dau si un,si poate am noroc si scap si de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

'mneata!Hai ca am incalzit eu cafeaua, ca Bia nu o lasat-o in termos. Si ma fac ca nu am auzit nika, asta ca sa nu pun pe schinarea cuiva. Ioi tu is asa de happy, mi-am facut curaj si am prestat si io pita la masina. Si cum nu aveam decat faina 000, am cerut reteta sora-mii ca nu am mai avut chef de cautat rereta de pita pe net, iar cele ale Adrianei sunt cu un alt tip de faina. Si sor-mea fata de treaba mi-o dat retata care ii iese foarte fain, numa ca toate cantitaile is in CUP! Mno, am aproximat si io, ca doar un cup=240 ml, faza comica e ca am un pahar gradat, cel al masinii, dar e gradat in OZ! Am stat si am cujetat, si am socotit io in miniuca mea ca 1 cup = 8 oz . Zis si facut. Le pusei tate in masina, dau drumul, si viu la net sa vad de am cujetat bine. Mai si fuse bine!!! Asa ca azi noapte la 3 juma se trezi Alex sa suga si am auzit si beep-ul ca e gata pita. Apoi abia am asteptat sa gate, ca fuga la masina sa vad minunea. Am scos-o afara, da era calda sa o tai. asa ca amu dimineata, ata la pita. E super faina!!!! Si sunt happy. Deci inceputul a fost mai greu. amu am de gand sa imi iau mai multe tipuri de faina si sa experimentez. Yupi!!!!

Mergi la inceput

Oti, doara nu dejeaba te stii la matematica!
Eu sigur nu as fi reusit sa fac conversiile exact.

ai grija, ca daca dati in boala pitei calde facute la masina s-ar putea sa dospiti si voi la fel, dupa o vreme.take it easy!

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

'neata!!!!!!!!

Citat:

Oti, doara nu dejeaba te stii la matematica!
Eu sigur nu as fi reusit sa fac conversiile exact.

ai grija, ca daca dati in boala pitei calde facute la masina s-ar putea sa dospiti si voi la fel, dupa o vreme.take it easy!

auzi,intreab-o ce a determinta-o sa faca pita?

mai cum pusca mea sa nu reusesti safaci conversii?daca io blonda ma descurc,io care nu am facut mate in liceu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

'mneata!
Hai ca am incalzit eu cafeaua, ca Bia nu o lasat-o in termos.

Si ma fac ca nu am auzit nika, asta ca sa nu pun pe schinarea cuiva.

Ioi tu is asa de happy, mi-am facut curaj si am prestat si io pita la masina. Si cum nu aveam decat faina 000, am cerut reteta sora-mii ca nu am mai avut chef de cautat rereta de pita pe net, iar cele ale Adrianei sunt cu un alt tip de faina. Si sor-mea fata de treaba mi-o dat retata care ii iese foarte fain, numa ca toate cantitaile is in CUP! Mno, am aproximat si io, ca doar un cup=240 ml, faza comica e ca am un pahar gradat, cel al masinii, dar e gradat in OZ! Am stat si am cujetat, si am socotit io in miniuca mea ca 1 cup = 8 oz . Zis si facut. Le pusei tate in masina, dau drumul, si viu la net sa vad de am cujetat bine. Mai si fuse bine!!! Asa ca azi noapte la 3 juma se trezi Alex sa suga si am auzit si beep-ul ca e gata pita. Apoi abia am asteptat sa gate, ca fuga la masina sa vad minunea. Am scos-o afara, da era calda sa o tai. asa ca amu dimineata, ata la pita. E super faina!!!! Si sunt happy. Deci inceputul a fost mai greu. amu am de gand sa imi iau mai multe tipuri de faina si sa experimentez. Yupi!!!!

ma fac ca nu am cetit,deci nu-s curioasa pe schinarea cui aplici corectia.
hai,sa tuc apasat o brutareasa.

auzi si ti-o crescut fain?pita soro,pita,nu altceva.
auzi io facui aproape 2 luni pita cu faina 000 ca nu m-am onbosit sa cetesc ca ptr paine e buna faina 650 .si mi-a iesit buna si asa.mno, da cu 650 e si mai buna.noroc cu adriana cam spuse cum sta traba cu faina.io as incerca faina integrala, da nu o gasesc.da mi-o soptit o pasarica ca se gaseste la magazinul din colt din simleu.asa ca o sa ma iexcut cu un shopping scurt.

auzi da baga si reteta ta aci ,cu conversiile facute ca poate o prestam si noi.

Mergi la inceput