Nou stil de viata (259) - cu iz primavaratic

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Asa...

Gabi, asa ma paste un gand sa imi dau demisia sa stau acasa ...am obosit. Sanatate Marei!

Hopes, imi pare rau ca ti-am stricat dimineata, sper sa ma ierti .

Delia, chestia cu bustul mi s-a intamplat si mie....din pacate . Dar prefer slabuta si cu bustul mai micut...

Doina
, esti ok?

Sabina, mersi. Mai am ceva celulita, dar s-a mai dus. Si nu te stresa, zau...tu ai reusit mult mai mult ca mine, adica 2 copii minunati . Spor la referat.

Lou, .

Tzuni, te mai in gara noastra mica . E normal sa stagnezi la ciclu, patesc si eu exact lafel. Nu te demotiva.

Gusta, nu arunca tarta aia , doar tine-te departe de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabriela, tot ma tineam sa zic de situtia de la gradi.
E foarte delicata. In mod clar fetita aceea are o suferinta, e sensibila si nu-si poate gestiona accesele de furie. E normal si ca nu trebuie sa sufere ceilalti copilsi din treaba asta, si eu as fi extrem de indiganata sa-mi vina fata acasa cu muscatura la sange.

Eu cred ca trebuie vorbit cu parintii...sa inteleaga ca e vina LOR, nu a copilului. Asta insa e f delicat....insa e singura solutie reala si valabila pe termen lung.
Fetita respectiva se simte oare nesigura la gradi? s-a integrat greu?

Mie sincer imi este f mila de ea (dar si de Mara, bineinteles!)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Delia, i know.
Promit ca nu ma mai arunc in dulciuri. De cumparat, mai cumpar uneori pt junior, dar stiu ca nu sunt sanatoase, asa ca voi evita pe cat posibil sa mai iau.

Tumpilina, tot racita, dar ma simt un pic mai bine.

Sabinelu', precis fetita din grupa Marei sufera, tocmai de aceea pe langa sprijinul parintilor, trebuie si sprijinul educatoarei. De aceea am insistat sa se vorbeasca cu ambele parti. Are nevoie de suport si ceilalti copii au nevoie de protectie si liniste.

Fetelor, ce mai stiti de Happy? Nu am mai citit nimic de la ea.
Dar de Cami si Raducu mai stie cineva ceva?

pt raport: stagnare.

Mergi la inceput

Ruxi, vazut pozele. Super.Felicitari.
Gabi, sanatate multa Marei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

M-am intors...
Felicitari fetelor care au slabit.
Ruxi: foarte frumos.
Eu am plecat la serviciu si am ajuns la spital cu copila care se plangea de dureri in zona apendicelui. Am avut noroc ca la urgente era taticul unei colege si ne-a purtat la toate controalele (eco, chirurgie). Concluzia e ca are distensie abdominala de la multe gaze si am aflat cu stupoare ca are malformatie de colecist. Pe drum spre casa imi venea sa imi dau palme cand ma gandesc la ca atunci cand era micuta o banuiam ca isi induce voma daca manca mai mult, cand de fapt ei nu ii e recomandat sa manance decat portii micute si dese.
Nu e prima eco abdominala si pana acum nu ne-a zis nimeni nimic cu toate ca cica ar fi trebuit sa ni se spuna din maternitate. O sa fac programare la o clinica de imagistica oricum sa elucidam problema. Intre timp, azi o tin acasa, ii dau sab simplex sa scape de balonare si mami lucreaza de acasa.
Meniul meu de azi:
salata cu: salata verde, rosii, pepene galben, ardei gras, castravete, ceapa verde, ciuperci si somon (+ulei susan, lamaie si menta)
curcan teryaki cu fried rice cu legume
pe diseara inca nu stiu

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Anda, sanatate multa Carinei.
Legat de malformatia de colecist si Roli are. Am aflat asta cand era foarte mic si tot ajungeam cu el pe la Eco datorita acumularilor de gaze si urletelor aferente.
Nu stiu cat te incalzeste, dar am inteles ca mai mult de 50% din copii au colecistul malformat si cica nu ar fi nimic grav si nu avem ce face in aceasta directie, decat sa fim atenti la alimentatie. Cel putin asa ne-a zis noua d-na dr Culcer. Eu am mers pe mana dansei si nu am facut nimic pana acum. Adevarul este ca nici nu am avut vreun motiv sa facem pt ca nici nu a vomitat puiul, nici nu s-a simtit rau.(multumesc lui Dumnezeu).
Daca afli mai multe tine-ma si pe mine la curent. Pupici si spor la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Asa...

Gabi, asa ma paste un gand sa imi dau demisia sa stau acasa ...am obosit. Sanatate Marei!

Te iert draga mea, ma visez si pe mine candva fara celulita (doar in vis)
Nu te gandi la demisie...voi nu simtiti criza? Aici e jale. Cel putin in Iasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Era sa uit
Anda sananate multa Carinei. Un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hopes

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Asa...

Te iert draga mea, ma visez si pe mine candva fara celulita (doar in vis)
Nu te gandi la demisie...voi nu simtiti criza? Aici e jale. Cel putin in Iasi...

Hopes si minunea mea - Eduard

Hopes: si eu am aceleasi ganduri ca si Ruxi. EU nu simt criza, poate doar aia de timp si nervi
In IT trendul e sa se mute cat mai mult din programare catre Asia, dar sa intensifice partea de testare pe meleaguri europene, asa incat la mine volumul de munca a crescut si au crescut si standardele. Asa ca eu simt criza taman invers.

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Ruxi, eu ma gandeam sa ies la pensie... dar nu-mi aproba nimeni dosarul!!

Anda, of... sanatate Carinei. Exista un medicament in Anglia care se numeste Infacol si despre care se spune ca face minuni...

Sabina, asa este cum spui tu; fetita are o mare suferinta. Stiu si care este suferinta ei si ce a traumatizat-o. Se pare ca si familia si-a dat seama de acest lucru si incearca sa recupereze ce se poate recupera. Miss imi spune ca se doresc rezultate rapide... din pacate nu functioneaza. Insa oricat de multa mila am fata de fetita respectiva, de a mea mi se rupe inima.

Tocmai m-am enervat rau!! Am decis sa sfidez criza si am facut rezervari pentru o mica vacanta la Londra; asta pentru ca am gasit bilete de avion foarte ieftine.

Am gasit si hotel si trebuie sa platesc o garantie de 85 de lire pentru a-mi asigura cazarea; asa ca m-am dus frumusel la un Western Union vis-a-vis de birou sa fac transferul. Intr-un BRD. Duduia responsabila mi-a spus ca n-are lire in casa si ca nu poate; si ca sa ma duc io sa cumpar lire si sa ma intorc... lucru pe care l-am facut. Nu exagerez, am intrat in 10 banci pana am reusit sa cumpar amararatele alea de lire... M-am intors si duduia mi-a spus ca de fapt nu si-a dat seama, dar nu se pot trimite lire prin WU!!! Si ca ce sa-mi faca decat sa-si ceara scuze????

O ora am pierdut cu povestea asta si banii tot nu i-am trimis!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput