Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Eva unde ai gasit morcovi bio?
Am fost si noi in weekand la marele magazin bio leacul....personal nu mi-a placut,nu aveau deloc legume,nu aduc decat intr-o zi a saptamanii iar restul produselor nu m-au incantat.

de Luca

Musette, in unele hypermarketuri au raion fructe-legume bio(de ex, Auchan are)
Eu am luat din piata morcovi de la un nene care avea morcovi neformatati, nu erau toti mari si de forma identica ci erau de forme diferite, unii aveau gaurica de la vierme. Ii alegii pe aia ok. Daca gasesti mere, morcovi etc si sunt printre ei gaunosi, urati, e semn bun, inseamna ca nu sunt stropiti cu pesticide pt ca au intrat "daunatorii". Aia stropiti sunt frumosi, mari si pesticidele impiedica daunatorii sa intre.

Noi avem un coleg de-al sotzului care cica are un site al magazinului cu alimente bio, nu stiu mai multe, urmeaza sa intrebe sotzul mai multe si sa vedem despre ce e vorba. Deocamdata ma uit sa fie o leguma normala, nu mare, frumoasa, lucioasa, astea prea frumoase sunt cu "interventii"

Oricum, legumele care se decojesc sunt mai safe, pt ca elimini coaja plina de pesticide care nu se duc la spalat. E nasol cu rosia, varza, broccoli, salata, care nu se cojesc si daca nu sunt bio...fff nasol

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

fetelor... mai comanda cineva la bimbo market? trenul nausicai l-am pierdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Musette, mi-am amintit de tine sambata. Eram pe terasa Starbucks la Mall lg mine si savuram o maaaaaaaaaare cafea caramel fara cofeina, sotul cu cofeina si mi-am amintit ca si tie iti place cafeaua lor

(stiu ca forma corecta e cafeina dar am mai zis cafeina si s-au gasit niste tanti sa ma corecteze la job, de atunci o las asa, cofeina cum zice tot poporul)

l.e.: cuscra, sunteti bine?

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Neata!

Luminita ai observat cumva daca fac asa cand este vant? Eu cu Serban am avut probleme cu vantul, urla cum il simtea pe fata...

Luminita imi pare rau de problemele cu masina, nu aveti asigurare?

e posibil sa fie de la vant, stiu sigur ca sambata cand am incercat sa iesim era ceva vant... dar uite ca n-am obs daca de fiecare data asta e cauza, o sa fiu mai atenta.

pai asig ne ajuta in caz de accident, nu daca te lasa pur si simplu o piesa..... nici nu vreau sa ma gandesc ca cele 50 mil s-au facut 100 in cateva ore.... mi-e si frica sa ii mai raspund sotului la tel... of of.

multumesc de ganduri bune!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Evadaaaaa mor dupa cafeaua lor.Sambata am fost si noi in mall,dar in Plaza insa nu am mai apucat sa bem cafea.
o sa dau o raita in auchan sa cumpar legume bio,mercic!

boo daca ajungi la magazinul ala sa ne zici si noua daca e ceva de capul lui.mercic si tie!

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pai Lumi... decat sa bagi 100 mil intr-o masina veche care o poate lua de la capat cu problemele si dupa ce ai bagat banii in ea (de fapt... din experienta vorbesc), mai bine pui banii astia avans si va luati masina noua!
Cel putin 2-5 ani (in functie de marca) nu aveti treaba, ca e in garantie...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Lidia, ma bucur ca Stefan e mai bine! Si sper sa ti-l dea acasa, sa-l ingrijesti cum numai o mama stie... of.
Imi pare rau ca nu te-am vazut nici pe tine ieri in parc.... Da, stiu, am zis ca nu mai ajung la targ, dar s-a intamplat, ca m-am suparat si sotul nu vrea sa ma vada supi.... in fine, sigur noi eram ca eram cu socrul, dl mai in varsta, si chiar m-am chinuit la un moment dat cu Robi sa ii dau papica... poate ne mai vedem in IOR, ca e mai aproape, zilele astea... doar sa se simta Stefan ffff bine, ca sa-ti iei de griji!

Musette, andreutac

Babytza, imi pare rau ca si soricelul a plans ieri... mai ales ca ieri chiar a fost fain afara.... ai mei cred ca au zis sa nu mai ma supere, dupa criza de sambata, de asta au fost asa cuminti... of soricelul drag!

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Boo
Avem deja o saptamana de cereale. Suntem foarte incantati de ele. Mananca cate 160 ml de lapte + cereale si aseara a mai vrut chiar. I-am facut cu lapte praf, nu a fost deloc incantat dar a mai mancat cateva lingurite.
In saptamana asta a luat 100 gr. Eu zic ca e ok. De azi incepem masa de la 14 cu morcovi.

yuhu, si noi la fel cu cerealele. adica ma rog, noi avem doar 3 zile, dar le place f mult, mai ales fomistului mic Robi. Cu lingurita ne tot antrenam, deci papam din bibe cerealele. deocamdata. sunt curioasa cum o sa ia in greutate...

si noi tot cu morcov vrem sa continuam, dar eu cred ca stau 2 sapt cu cereale. pana papam cu lingurita, daca o sa ne iasa asa repede... nu ma grabesc deloc deloc... chiar daca ma cicaleste sotul, si mama si cumnata ma tot intreaba - subtil, ca stiu ce clont mare am cand nu-mi convine ceva! - daca am inceput diversificarea, ce le dau etc etc, dar nu ma iau eu dupa gura lumii....

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu m-am resemnat cu biberonul. Nu cred ca mai am vreo sansa. Cu toate ca ar fi prins bine, macar apa sa o bea asa. Dar si pe asta i-o dau cu lingurita. Ciocul de la canita nu ajuta la nimic, cred ca nici nu s-a prins ca trebuie sa suga ca sa curga ceva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

pai Lumi... decat sa bagi 100 mil intr-o masina veche care o poate lua de la capat cu problemele si dupa ce ai bagat banii in ea (de fapt... din experienta vorbesc), mai bine pui banii astia avans si va luati masina noua!
Cel putin 2-5 ani (in functie de marca) nu aveti treaba, ca e in garantie...

aaaaaaaaaaaaaaaaa, nu mai spune, te rog, ca moooor... nu e veche.... 2006.... doar la mana a doua... probabil de asta acum platim de ne ustura..... dar imi place masinuta de mor... e f faina si nu vreau s-o schimb! si ce s-a intamplat e... o intamplare cred, nasoala... adica gropi bucuresti => sarit capacel de la recipient ulei cutie viteze => varsat ulei => mers asa ceva vreme.... pana s-a dus naibii si cutie, si ambreiaj si placa de presiune si altele........................ deodata a picat, fara avertismente, ca altfel nu mergeam asa cu ea... in fine, sper sa treaca, dar o sa platim la datorii pana in vara in ritmul asta.....

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput