Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 4
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi andreea, am intrebat si io, n-am dat in cap... ![]() nu stiam ca vrei bb2 si ma gandeam ca poate e al unei prietene. felicitari si sa ai o sarcina usoara!_ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
hai mai, ca am glumit...sper ca nu te-ai suparat...

nu stiai ca vreau bebe??? rusinica...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mariussimiuc spune:
Helau! 
Un zambet cald si un ghiocel pentru fiecare! 
Poate v-a fost dor de mine
? Sau poate de pastiluta roberteasca? ![]()
"Mami,eu de ce nu am parul mare?"
"Pentru ca par mare au doar fetitele si doamnele"
"Pai tu nu esti nici fetita si nici doamna"
(vai de capul meu,pana si copilul imi pune "domnia" la indoiala
)
"Cum nu sunt o doamna mai?"
"Pai nu...tu esti mami" ![]()
In alta ordine de idei...m-am tuns ![]()
Ma'c sa cetesc din urma si revin. Sper! ![]()
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui irina_stef MIHA tu azi ce ne mai COCI |
Doar o prajitura Brownies
| fetelor eu am votat pozele voastre din concurs la care mi-am amintit,daca mai e cineva care are poze si nu le-am votat da-ti un semn. |
Am si eu niste poze intr-un concurs...daca vreti sa le votati...
www.ardei-iute.ro/prajitura-brownies.htm" target="_blank">Asta si www.ardei-iute.ro/ciocolata-de-casa-cu-cocos.htm" target="_blank">asta
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 am si eu o intrebare de 10 puncte... daca a doua liniuta e roz pal,pal...se pune?? |
Apai se pare ca ai reusit fato!
Felicitari! 
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Doar o prajitura Brownies
Am si eu niste poze intr-un concurs...daca vreti sa le votati... www.ardei-iute.ro/prajitura-brownies.htm" target="_blank">Asta si www.ardei-iute.ro/ciocolata-de-casa-cu-cocos.htm" target="_blank">asta Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
votat....
asta inseamna ca trebuie s-o si gustam, nu???Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis Seara am fost la o petrecere a unui martisor nascut in zi de 1 martie, ce a implinit 3 anisori, au fost f multi copiii si vreo 5 pitici de un an si un pic, a alergat a mea, de nu mai stia de ea... |
Si noi am fost ieri la petrecere

Miha si comorile
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui slimatei buna dimineata ! lume noua |
Bine ai revenit!

Ai scos capul precum ghiocelul!
Miha si comorile
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui slimatei cine e atat de draguta sa-mi faca si mie un rezumat cam ce s-a mai intamplat pe aici..ca am lipsit ehee... eu sincer ![]() va pup ![]() |
eu am nascut intre timp
...intre timp si Andreea s-a bortosit Anca dragoman munceste la greu sa vina bb2
In rest toti bulgarasii merg in picioare sunt sanatosi ...au dinti si incep sa "discute" cu noi

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
slimatei spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Bine ai revenit! ![]() Ai scos capul precum ghiocelul! |
'daaaa
Ank83 spune:
Miha votat... 
am ras cu lacrimi la treaba cu doamna
... cine sa stie mai bine cum esti ..daca nu cineva care e cu tine in casa 

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici