America (153)
Raspunsuri - Pagina 18
Ramona J spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LucasMom Eu am reusit sa scap de 4lb in ultimele 2-3 sapt. Am inceput sa trag speranta ca as putea reveni back in shape. Ramona ma adaugi si pe mine pe spark please? mi-am facut cont LucasMom1 Alina |
Nu te-am gasit nici pe tine, dar sper ca ai primit Sparkmail (suna ciudat
miereamara spune:
Ramona, am primit sparkmail dar pe emailul de pe yahoo.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Carmenbr spune:
Aseara nu am mai pus aparatul mentolat ci doar i-am dat cu crema mentolata pe piept, i-am dat medicatia pt asthma si alergii si i-am curatat nasul. Nu a tusit deloc pana pe la 5 dimineata cand a tusit de cateva ori. e mult mai bine. Multumim de gandurile bune.
Ramona, Anuta cum e?
Mai era o fata care avea 2 copii bolnavi. Sper ca sunt si ei mai bine.
Delia, sper ca pana acum ai rezolvat cu dintele. Tin pumnii sa fie bine cu samburelul din burtica. Gandeste pozitiv.
Andrada, ce faci? te incumeti sa incerci?![]()
4 anisori...uraaa!
lisa79 spune:
sper ca nu m-ati uitat
,u intru asa de des ca nu sunt asa de norocoasa ca miere sa am un plod asa de cuminte care sa doarma toata noaptea.
irina,JUR ca mor de invidie![]()
delia,fugi la stoma repede.
fetelor,noi traim,crestem si sunt aproape de limita. nu are nici un progtram cu mancatul si noaptea ma termina...dar suntem bine momentan.
va citesc zilnic,dar sunt cu o ana intr-o mana si cu alta pe calculator,normal ca se mai gaseste si mama sa imi zica ca din cauza ca nu imi sta capul la fata e maraita si nu se satura
ce iti e si cu babismele astea
...aaaa,imi scade si laptele de la nesomn
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
philip spune:
delia, eu sper ca totul sa fie bine cu sarcina. si fugi la medic cu dintele.
sanatate multa bolnaviorilor.
ia uitati si voi in ce stat locuiesc eu:
http://www.ksl.com/?nid=148&sid=5744801
philip
26weeksbabyboy
mommyandreea
Ramona J spune:
Aoleu Andreea! De aia ai gasit atitia infractori pe site-ul ala.
Carmen, ma bucur ca a avut o noapte mai buna Eric. Poate ca ajuta si medicatia de acum. Mai un pic creste el si mai scapi de grijile astea.
Anutei nu i-am mai dat antitusiv si am avut inima strinsa, dar n-a tusit deloc toata noaptea. Putin dupa ce s-a trezit. E in continuare pe Mucinex. In schimb a inceput Alexandru cu o tuse productiva, i-am dat si lui Mucinex. Cred ca trebuie sa mai cumpar, la dimensiunile lui ia cantitati impresionante de sirop. Pastilute nu ia inca, ma stradui degeaba.
Anca era cu fetitele bolnave, m-am tot gindit la ele dar n-a mai scris deloc.
Lisa sa stii ca al doilea copil nu mai face asa.
Ca tine am patit si eu, Alexandru m-a secat. Apoi cu Ana a fost floare la ureche, ca Miere eram si eu. Cel putin in primii doi ani de viata Alexandru a avut o singura noapte in care a dormit de la 10 pina la 5 a doua zi dimineata. In rest se trezea de 3-4 ori pe noapte si a continuat sa se trezeasca (dar ceva mai putin) pina pe la patru ani.
philip spune:
da, ramona, nu stiu daca ai citit articolul dar ei zic ca din cauza religiei si a faptului ca nu discuta despre asta acasa si cand scapa...vezi si tu ce fac...
philip
26weeksbabyboy
mommyandreea
CRISMIR spune:
ANDREEA,brrrrrrr...ce de nebuni
IOANA
,sunt mai bine acuma...am fost la doctor,mi-a dat un tratament scurt de 3 zie,antibiotic...si acu' astept restul rezultatelor la urina...ca nu mi le-a dat pe loc..si sa vad ce zice,ce am,sunt tare curioasa..ca parca ma doare si-un rinichi acuma
..multumesc de intrebare!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100