Iasule, a venit Primavara!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

www.elixir.ro/plante/img/camp/galanthus%20nivalis%20-%20ghiocei3.jpg" target="_blank"> s-aveti o primavara superba!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Ioana, multumesc de incurajarea cu privire la scoala 22. E foarte posibil sa ramanem aici.
Chiar azi am cautat info pe net despre concursurile pe care le organizeaza liceele in perioada martie-aprilie-mai pentru absolventii de clasa a IV a si nu am gasit date concrete decat pentru Racovita, al carui concurs, LERIS, are loc sambata 28 martie 2009(ambele probe, romana si mate). Celelalte licee au doar info de anul trecut...

Cu hainutele... da, te anunt din timp cand ajung in Nicolina, multumesc.

Adicum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Si o fierbinte....

Noi, plimbarete... Aseara am dus-o in curte la liceul din spatele blocului ca erau iesiti copii in curte la desenat cu creta pe asfalt si a fost superincantata. S-a dus la copii i-au dat si ei creta... s-a manjit de mama focului, dar nu conteaza.... conteaza doar ca s-a simtit excelent.
De 1 Martie am fost in Copou la parcul pentru copii si mi-am facut curaj s-o las pe toboganul mare.... unde erau copii mai mari si s-a facut... pe jos era noroi, si cum se urcau cu papucii pe tobogan, toti iesea manjiti, iar daca venea unul imediat din urma lor si le mai punea si bocancii plini de noroi pe geaca....Dar distractia conteaza, ca nu voia sa mai mearga acasa. Pana la urma noi am plecat si ea a ramas. S-a urcat intr-o masinuta si pentru ca nu ne mai vedea striga cat o tinea gura "Ta-tiiii", dar de miscat sa ne caute... nici gand. Cand am putin timp am sa pun si poze din ultimele zile.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Martisorul de la noi

Aici bucatarul mititel vreo doua poze....

De aici joaca in parc in Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danna_36

Daca ajungi in Nicolina,da un semn,poate ne putem intalni sa-ti dau carutul.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

Buna fetelor!va doresc o primavara minunata plina de bucurii si sanatate.
GabrielaG cred ca ai racit destul de rau de nu ai mai intrat pe forum de atatea zile;sper ca totusi esti bine.din pacate nu mai am nr tau de telefon si nu stiu cum sa iau legatura cu tine ca sa inchiriez costumasul de buburuza pt duminica 8 martie.sper sa reuseti sa intri ca sa imi spui unde ai biroul si sa vin la tine.
va pup si va doresc o zi usoara si frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Hello...Lacri ti-am tirmis un pm.
Sunt inca racita...dar inca mai umblu. Acu tre sa fug sa-l duc pe otto la karate, va mai pov. deseara.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Daca ajungi in Nicolina,da un semn,poate ne putem intalni sa-ti dau carutul.

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Da, Miha, asa fac, multumesc inca odata. Am intrat pe blogul tau... super! Nu stiam ce mare gospodina esti, felicitari! (si ferice de ai tai, care papa toate minunile alea)

Azi m-a sunat Gabiarama, are si ea pachetelul gata de drum! Multumesc mult!

Cu cuconiada... imi pare rau, dar eu sambata petrec in alta parte, finutul si in acelasi timp nepotelul meu a implinit astazi 10 ani, iar sambata il sarbatorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
Da, Miha, asa fac, multumesc inca odata. Am intrat pe blogul tau... super! Nu stiam ce mare gospodina esti, felicitari! (si ferice de ai tai, care papa toate minunile alea)

Multumesc Dana!

Miha si comorile

Mergi la inceput

Am intrat sa va salut si sa va ofer o fierbinte. Va doresc o zi frumoasa si linistita.

Mergi la inceput