LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(194)
Raspunsuri - Pagina 21
Miutza spune:
Lala, multumesc pt info @ portita. din pacate nu cred ca voi ajunge prea curand la ikea...
Raluca, super tort, superba printesa Sonia cu ochisorii ei tulburatori si rochitica eleganta, frumoasa petrecere cu oameni veseli si bucate alese
spor cu dieta!
Gratiela, felicitari pt kg pierdute! si eu am reusit sa scap de 3 kg cu Monti (dar in 3 sapt).
sa va zic cate ceva despre Maya... tot numai 4 dinti are iar de mers, de 2 zile am descoperit ca merge tinandu-se doar de cate un deget in fiecare mana, pana acum am "incercat-o" destul de rar pt ca am lasat-o sa aleaga ea momentul. cand mergem asa, ii zic "hai-hai" si sopteste si ea "hai-hai". nu prea o vad mergand singura curand pt ca se aseaza repede jos si incepe sa mearga de-a busilea pt ca stie ca asa are viteza necesara sa ajunga repede unde vrea. asta e!
a primit primul ei martisor de la un baiat de aproape 4 anisori si a fost tare emotionant hihihi... el i-a intins emotionat plicul si ea "woooww!" (mai nou, zice wooow! de cate ori vede ceva care-i place sau ceva nou si interesant). e un delfinas de argint tare frumos pe care o sa-l pastreze sigur
cu vorbitul...a invatat sa zica cercei, de fapt zice "ce-cei" si e tare fericita
. mananca pastai la greu, isi ia cate una in fiecare manutza si zice "wooww" si le suge ca pe spaghete, in mijlocul buzitelor tuguiate. mananca totul bucatele pe care i le dau ei de cele mai multe ori si le baga singura in gurita. daca ati avut rabdare sa cititi pana aici
daca nu, nu-i nimic, mie oricum mi-a facut placere sa scriu ![]()
pt toate! aaa, n-am zis-o niciodata desi am gandit-o de mai multe ori, sunt necajita uneori ca nu mai e nimeni din Galati aici. voi, cele din Bucuresti si fetele din Cta sunteti fff norocoase ca va cunoasteti personal si va intalniti, se cunosc si clopoteii intre ei...sunteti norocoase din punctul asta de vedere, dar voi realizati deja lucrul asta, nu e nevoie sa va spun eu... lucky you!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
ciumpilika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miutza Lala, multumesc pt info @ portita. din pacate nu cred ca voi ajunge prea curand la ikea... Raluca, super tort, superba printesa Sonia cu ochisorii ei tulburatori si rochitica eleganta, frumoasa petrecere cu oameni veseli si bucate alese spor cu dieta!Gratiela, felicitari pt kg pierdute! si eu am reusit sa scap de 3 kg cu Monti (dar in 3 sapt). sa va zic cate ceva despre Maya... tot numai 4 dinti are iar de mers, de 2 zile am descoperit ca merge tinandu-se doar de cate un deget in fiecare mana, pana acum am "incercat-o" destul de rar pt ca am lasat-o sa aleaga ea momentul. cand mergem asa, ii zic "hai-hai" si sopteste si ea "hai-hai". nu prea o vad mergand singura curand pt ca se aseaza repede jos si incepe sa mearga de-a busilea pt ca stie ca asa are viteza necesara sa ajunga repede unde vrea. asta e! a primit primul ei martisor de la un baiat de aproape 4 anisori si a fost tare emotionant hihihi... el i-a intins emotionat plicul si ea "woooww!" (mai nou, zice wooow! de cate ori vede ceva care-i place sau ceva nou si interesant). e un delfinas de argint tare frumos pe care o sa-l pastreze sigur cu vorbitul...a invatat sa zica cercei, de fapt zice "ce-cei" si e tare fericita daca nu, nu-i nimic, mie oricum mi-a facut placere sa scriu pt toate! aaa, n-am zis-o niciodata desi am gandit-o de mai multe ori, sunt necajita uneori ca nu mai e nimeni din Galati aici. voi, cele din Bucuresti si fetele din Cta sunteti fff norocoase ca va cunoasteti personal si va intalniti, se cunosc si clopoteii intre ei...sunteti norocoase din punctul asta de vedere, dar voi realizati deja lucrul asta, nu e nevoie sa va spun eu... lucky you! ![]() Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni Maya 6-12 luni |
Miutza uite o
si de la David, sa fie curtata blondina ta de mai multi baieti.Eu am o verisoara prin Galati si poate ii voi face o vizita si o sa ne vedem ce zici?

Claudia mami de
David Alexandru 28.01.2008http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK
danonique spune:
Buna seara!STANCUTZA v-am vazut pozele si sunteti tare frumoase amandoua.De fiecare data cand ma uit la pozele voastre primul lucru pe care il remarc este complicitatea voastra.Se vede ca va iubiti foarte mult si ca aveti o relatie cu totul speciala.Felicitari!
Azi ALBERT nu a mancat aproape nimic si nici lapte nu a baut.Nu am mai avut pana acum momente in care sa refuze laptele.Nu are febra.Nici nu stiu daca sa il trimit pe tati maine la dr cu el sau sa mai astept putin.Voi ce ati face?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
34+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Shose spune:
M'am delectat cu o gramada d pozici frumoase:
l'am vazut pe Andreiash brunetel si frumusel si mi'a stat inima unde s'a cocotzat...drept pe masutza cea noua. sa stapaneasca sanatos masutza si scaunelele si sa le foloseasca cu mare chef de joaca, asa cum are el mereu.
Vazut pozicile Soniucai de la ziua ei. O frumusete e fetitza ta, Raluca. iar de tort...nu mai vorbesc, ca mi'a ramas gandul acolo. Ati facut chef pe cinste si pt cei mici si pt cei mari.
Am vazut toate pozicile noi ale lui So'.
Pupa Shose pe ea de gingasha si frumoasa. Am vazut partyul de motz si mi'am amintit ce a ales. La cat e de finutza cred ca ar prinde'o o cariera in design. Si am mai vazut ca are o groaza de prieteni pitici. Sociabila frumusica noastra!
Am vazut pozcile clopoteilor facute de Cretzu. Frumosi toti si minunate pozicile!!!
Laurici vreau poze cu noul look. Ai tradat grupul zuzelor blondelor
Dar te iertam, ca pun pariu ca esti frumoasa si roscata. 
Vera
uffff mititelul, d'asta facea febra. Sa treaca repede si sa reveniti la forma cea mai buna.
Am incercat o singura data cu hamul, si nu prea s'a aratat incantata. Mai incerc...poate e mai maricica acum, si la cat de dornica e de mers....s'ar putea s ao incante.
Gratzi tinem pumnii pentru mamica ta. Sa reusasca operatia si sa se refaca repede.
LauriciI
fetele mele dragi
Sper ca am reusit sa votz toate zuzele din concursul de pozici, pentru ca am terminat punctele.
Nu am stiut ca e un nr limitat si am mai impartit in stg si dreapta pe la pozici care mi'au placut. Asa ca am ramas saraca.
Bine ca a reaparut Mada. Nu mai fi suparata iubita mea, tu ai originalul, indiferent ca au mai disparut din pozici.
si
sa treaca.
Emaaaaa,.....Milaaaaan....miss u!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
Miutza spune:
La multi ani alexia28! sa fii fericita si sanatoasa!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Miutza spune:
Claudia, cum sa nu! asa il cunoastem si noi pe David
multumim de floricica ![]()

Maya 6-12 luni
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui danonique Buna seara!STANCUTZA v-am vazut pozele si sunteti tare frumoase amandoua.De fiecare data cand ma uit la pozele voastre primul lucru pe care il remarc este complicitatea voastra.Se vede ca va iubiti foarte mult si ca aveti o relatie cu totul speciala.Felicitari! Azi ALBERT nu a mancat aproape nimic si nici lapte nu a baut.Nu am mai avut pana acum momente in care sa refuze laptele.Nu are febra.Nici nu stiu daca sa il trimit pe tati maine la dr cu el sau sa mai astept putin.Voi ce ati face?Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
dana exact asa am patit ieri cu robert ,de nimic nu s-a atins,mai aveam putin si ma urcam pe pereti! azi in schimb mi-a mancat bine,ma gandesc ca tot dintisorii sunt de vina!
sper sa-si revina maine,si sa pape tot!
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui stoisor ceau zuze.... vin cu o veste proasta....Sara a luat de la mine raceala,am fost la doc cu ea azi si printre multe altele ne-a dat solutie MANDL si binenteles ca eu nu am fost prea atenta si nu stiu acum de cate ori trebuie sa o fac cu ea in gurita.....are cineva idee?dim vb cu doc pt ca trebuie sa i spun cum am depasit noaptea si imi va spune ea ce si cum incontinuare dar poate ma ajutati cu solutia asta.....nici farmacista nu mia zis nimik,defapt tati a fost dupa ea si nu a intrebat Sara Ioana 15.02.2008************************** am un anisor ************************* POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008![]() 7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
ali noi am folosit-o,odata cand a avut afte si atunci ne-a dat de 5 ori pe zi apoi cand a fost racit de 3 ori pe zi,dupa ce-i dai sa nu pape /bea nimic jum de ora! pup sara mica sa se faca bine repejor!
irlandeza spune:
Creata , nu prea am timp, ne pregatim de vacanta , in Ro.
Laura I. , da , stranuta, mucisori, tuseste.......
Fug, ca o spal pe Alexia si o culc. Si apoi merg si eu la somn, maine e ultima zi de munca. URA !!!!!
MARINELA
Patty - la 1 an
PATTY - petrecerea de 1 an
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
jelimoni spune:
i-am facut mancare lui robi pt maine,si ma pregatesc sa merg la
.
creata,cum asa,primesti 2 indemnizatii daca nasti pana face bb1 2 ani? am o prietena care a nascut in ian 2008,si acum in martie naste bb2 si i s-a spus ca nu mai primeste o indemnizatie...care-i treaba?
elle,cum merge cu kineto la eva?se vad rezultate sau e prea repede?
somn usor,si multa sanatate la clopotei!

22.10.2008