Oradea (40) * Alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
din`astea face Giulia, a ordonat aseara nejte poze ![]()
De dimineata s-a dus la gradi, am avut scandaluri, ieri i-a zis doamna ca o asteapta 

si gata.
Deci stem bine, io la lucru ![]()
Revin ...
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
andy.p spune:
Daria cat e de dragutza...imi place poza in care e nervoasa
..si ce birou dotat!!![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
moni_or spune:
Salutare!
DARIA, ma bucur ca e mai bine Giulia, e o frumoasa! Ce tratament a primit daca pot sa intreb? Ca si Luca tot cu bronsita spastica a fost diagnosticat si a luat o sapt. Augmentin plus Eurespal si Salbutamol, iar din ultimele 2 inca 5 zile dupa sapt. cu antibiotic. Si daca dupa cateva zile de antibiotic parca nu se mai auzea haraitul din gat, ei dupa ce l-am intrerupt iar se aude, imi vine sa mor, n-ar fi trebuit sa treaca dupa 12 zile de Eurespal? Acum nici n-o sa-i dau antibiotic o luna, plus ca nu cred ca neaparat antibioticul a facut mai bine, poate acum se desprinde secretia aia din gat, ca abia acum a inceput putin sa tuseasca si cred ca ar fi nevoie de un sirop expectorant bun. Eu credeam ca Eurespalul e pt. asa ceva dar se pare ca e apa de ploaie. Cred ca daca mai face asa o zi doua o sun iar pe d-rita sa-i zic.
SIMINA
bravo pentru Mariuca! Chiar ca asta e o zi foarte importanta.
GABI
tin pumnii sa fie bine! Si concediu placut sapt. asta! Si eu o sa imi scot sapt. viitoare rezultatul la Pap dar mie mai groaza mi-e pe vineri acum, cand ma duc la dermatolog.
O zi buna va doresc!
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
szivarvany spune:
Sar`na ![]()
Moni, noi luam acum Robitussin (am luat inainte erdomed, apoi mumex - degeaba), Ventolin s- Aerius (astea le luam fff des), si ca antibiotic ceva ce n-am mai luat, Amoksiklav.
Sanatate tuturor !
Siminel, felicitari mandrei umblarete !
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
Acum apuc si io!
Am vazut Giulik frumoasa, da' complet nemachiata.Se poate???
Am observat, in schimb, tatuajele!!![]()
Simi-merge Maria!! Incepe show-u'!!
Laura-uite ca-i vreme buna!!
Andrei toata ziua imi scrie si deseneaza! PENTRU TINE, DRAGA MAMA, asta e dedicatia pe tablouri.Ca-s tablouri desenele lui, la loc de cinste, pe pereti. Deja, nu mai am pereti disponibili![]()
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Cris, ihi, tatuaje si abtibilduri pe unghii, plus nejte creioane cu puf roz in varf
desi nu cumparam nimik ... dar nu m-am putut abtine, a fost asa bucuroasa
Si ce voi mai cumpara, numai sa mai creasca oleaca, un jurnal tot de puf si pix acoperit cu puf
in care vom scrie cate ceva ... cand va sti scrie
Mnoah, idei nebune de-ale mele ![]()
Arata-ne capodoperele 
Eu am primit asta
Nu stiti ce va fi la teatru duminica ??? Nu reusesc sa citesc pe bihon, nu-mi deschide 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
Daria-super fain!! Un jurnal pt voi doua, gagicile?Am inteles bine, asa-i?
Giulia deseneaza ca un copil mare.Are talent! Bravo ei!
Voi pune poze cu desenele, cand am sa fac.La noi toata casa e foi si carioci si creioane.Mesele sunt toate colorate.Acum am mai cumparat carioci cu sclipici, picteaza masinile si nu numai
!
O dupa masa faina sa aveti!
cristina si Andrei
andy.p spune:
Cris da e vreme buna
..am fost afara si ne-am plimbacit de numa.
Si eu am tot ce a facut Andy ,le pastrez ca-mi sunt ff dragi.
Deci s-a apucat de tuningat masini???![]()
Daria frumos ,frumos![]()
A venit si noi dr ca va spuneam ca ne haraim si avem ceva muculeti,tot mai putini
..suntem k,nu se aude nimik la plamani,gatul nu e rosu...asa ca nu luam nimic...noi oricum suntem pe homeopate
,numa voiam sa o asculte si sa vada gatul
.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
moni_or spune:
Multumesc Daria de raspuns. Din pacate n-am auzit de niciunul din siropurile alea. Si oricum, Luca fiind asa mic mi-e frica sa-i dau tratament dupa ureche, chiar daca m-ar tenta sa incerc cu Stodal sau Plantusin, dar ma abtin. El practic nu tuseste decat rar, de fapt daca ar tusi cred ca ar fi mai bine pt. ca ar expectora. Si in rest e vesel, activ, dar haraitul ala ma omoara, ca daca persista bronsita nu vreau Doamne fereste sa evolueze in astm.
Am sunat doctorita si a zis sa continui cu Eurespal si Salbutamol pana se termina sticlutele. Dar oare chiar asa incet functioneaza? De 12 zile (din care 7 si cu antibiotic) sa nu dispara haraitul? Nu se aude chiar tot timpul, dar se aude des.
Scuze ca v-am innebunit, dar am piticii mei, bebelusii astia mi se par atata de fragili, nu vreau sa fiu nici exagerata dar nici inconstienta.
Super buchetelul de flori desenat de Giulia, e mai pretios decat cele mai scumpe flori pe care ti le-ar putea oferi cineva.
CRIS, ce superba dedicatie
normal ca trebuie expuse operele artistului.
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
szivarvany spune:
Moni, 

eu nici dupa 4,7 ani nu dau nimik fara sa vizitam doctora.
Noi Salbutamol (Ventolin) luam cate-o luna de zile ... asa ca nu te mira.
De incercat poti babisme: ceai de ceapa, amestec de lamaie cu miere fierte, sirop de ridiche neagra.
Pt alea-alea din gat la noi merge aspiratorul.
Andy, poze cu bubulina roz ???
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)