Pregnyl 5000U- cine are nevoie?
Fetelor, eu am avut nevoie de 15 fiole de Pregnyl 5000, pe care le-am facut rost de la fete dragi de pe site. Intre timp, maica-mea daduse sfoara in tara si m-a sunat azi sa imi zica a primit 3 fiole din Ungaria si pentru ca nu se intelesesera la numar mai sunt inca 3 cutii (9 fiole) oprite in farmacia din Ungaria, sa mi le trimita. Deci, are cineva nevoie de cele 3 fiole? Sa le cer si pe cele 9 care sunt ca si venite? Dati-mi un PM sa stiu ce fac.
12+
Grasii mei iubiti
Raspunsuri
Eseea spune:
fetelor, peste vreo 2 saptamani va pot da eu 4 fiole ( atat mai am). Le luasem pt mine, nu mai am nevoie, sunt la frigider. Le dau cu 25 RON / fiola, expira 08.2009. Sg conditie e sa va deplasati voi sa le luati ( zona Titan). Cine le vrea, sa-mi dea pm, ca sa stiu pt atunci sa va anunt.![]()
Mami de fetita
si de baietel
38 +
cosicel spune:
Buna!
Eu mai am 3 fiole de Pregnyl (care expira in iunie 2009) si daca le vrea cineva, le ofer cu draga inima.
Le-am primit de la Eseea (care e o dulceata de fata) dar cum nu-mi mai trebuiesc, sper sa foloseasca altcuiva.
Eseea spune:
Cosicel
, de ce nu mai ai nevoie? Nu mai faci inseminari.....sau esti deja gravi?![]()
Mami de fetita
si de baietel
cosicel spune:
Eseea, o sa caut povestea nasterii, abia astept s-o citesc.
Sper sa foloseasca cuiva pregnylul, dr Moisa, unde merg eu, are alte scheme si e pacat sa-l irosesc.
mykyiy81 spune:
Buna Eseea, 
ref la pregnyl, eu aveam nevoie pe 6 aprilie, dar nu am gasit si am ratat momentul; am cerut cuiva din Austri sa-mi cumpere si nu stiu cand va ajunge in tara... As avea nevoie cam in doua saptamani, asta daca Iepurasul nu-mi face o surpriza minunata si-mi da 2 liniute....
Daca mai ai Pregnyk si nu le primesc pana atunci poate ma ajuti(o fiola, doua imi trebuie)
Te pup si Dumnezeu sa te binecuvanteze!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eseea fetelor, peste vreo 2 saptamani va pot da eu 4 fiole ( atat mai am). Le luasem pt mine, nu mai am nevoie, sunt la frigider. Le dau cu 25 RON / fiola, expira 08.2009. Sg conditie e sa va deplasati voi sa le luati ( zona Titan). Cine le vrea, sa-mi dea pm, ca sa stiu pt atunci sa va anunt. Mami de fetita si de baietel 38 + |
pufoasalaura spune:
buna, si eu va pot fi de folos cu o fiola de pregnyl(exp.2011), este la rece.
apropos, puteti intra pe helpnet.ro, si dati cautare produs"pregnyl" si o sa va apara locatiile unde se gasesc si un nr. de tel.succes, si sa avem un bebe cat mai repede posibil...
amir10 spune:
La Helpnet Pregnyl se da conditionat de achizitionarea a 2 cutii de Puregon 300 ml cu ace si pen. M-am enervat foarte tare, ca eu aveam nevoie doar de o cutie de Puregon, parca ar stabili farmacistele ce schema de tratament sa utilizezi.
Agentia Nationala a Medicamentului e responsabila de vanzoleala asta cu Pregnyl. Iar la clinicile de fertilitate costa de 3 ori mai mult o fiola de Pregnyl.