locuri de munca
Raspunsuri - Pagina 4
mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui absoluta Firma la care lucrez angajeaza personal. Conditia de baza este sa fi lucrat in asigurari. Programul de lucru este de la 8:30-17 si este central. |
Firma face angajari si in tara (cum ar fi Cluj) sau doar in Bucuresti?
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
sweetmelon spune:
Buna fetelor
As vrea sa gasesc un job intr-un call center. Imi poate spune si mie cineva ce salarii sunt pt part time si full time? Multumesc.
mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sweetmelon Buna fetelor As vrea sa gasesc un job intr-un call center. Imi poate spune si mie cineva ce salarii sunt pt part time si full time? Multumesc. |
In Cluj, part-time, 425 lei. Full time, in jur de 720.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
sweetmelon spune:
Wow! mult mai putin decat ma asteptam...Fetele din Bucuresti, aici sunt alte salarii?
toma_lly spune:
Buna fetele,
Caut si eu un job in domeniul Resurselor Umane sau pe partea de Administrativ.
Multumesc mult !
Natalia-Ioana
Poze
absoluta spune:
Buna fetelor,
Daca vreuna dintre voi aveti masina de cusut si vreti sa castigati ceva banuti da-ti mesaj.
Insider spune:
Caut si eu un job. As prefera zona Iasului dar nu e neaparat obligatoriu ... cu criza asta poate fi oriunde ... am ramas fara si vin sarbatorile ... deja ma strange in spate ... Am cateva calificari/studii, am lucrat in vanzari produse si servicii, telecomunicatii, service am ceva cunostinte de contabilitate primara, permis ... vb engleza si spaniola. Daca e nevoie trimit un cv. Ca pe site-urile de specialitate mi-am cam pierdut speranta.
Multumesc!
roli25 spune:
Dar in domeniul turism/hotelui/agentii de turism stiti ceva? Cu site-rile gen ejobs nu am facut nimic, desi aplic de multa vreme, iar firmele de recrutare nu au oferte in domeniu.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
tyaa spune:
Caut si eu job in Tg Mures, azi am anulat conturile besjobs, ejobs. De un an aplic si nu a aparut nimic serios. Domeniul in care caut secretariat-contabilitate primara.