Intre absurd si sila

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

"frustratilor" ,sunteti rai si invidiosi si va luati de o duamna ,"da"?

Gabriela
12+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Buna ziua.....O sa fiu scurta si chiar nu mai pot daca iau iarasi avertisment....nu va luati de bugetari......eu lucrez la casa de pensii si am 924 rest de plata in mana,iar stimulente nu aveam nici inainte mari,3-4 milioane,in conditiile in care vin mii de mosi rai acre se plictisesc acasa,si atata stiu sa reclame,sa te ameninte,sa-ti vorbeasca urat.....cati dintre voi care blamati bugetarii ati fi in stare sa stati intr-o arhiva de 3 pe trei sa manevrati dosare mucegaite sau vechi de cand erati cu p..a in nisip ca sa nu zic de ale bunicii?Cator dintre voi li s-a spus de catre amanta directorului ca daca nu faci cum zice ea te reclama?Si-ti ia sdin salar?Cati dintre voi ati fin in stare sa fiti .........si sa-ti spuna...nu ma intereseaza ca ti-e copilulbolnav daca nu vii sambata la ervici.....ai probleme?
Nu ma luati cu vai sistemul privat..patronii in proportie de 80% sunt niste nenorociti..r....i.....Sotul meu lucreaza la doua firme....director economic la una si pe vanzari la alta...la cel cu contabilitatea,munceste.....nemernicul zice ca nu are bani dar a achitat un sejur de 10 zile in bulgaria...2500 euro......face excursii in fiecare weekend dar nu are bani sa-i dea salariul restant din ianuarie...huuooooooooo....iar celalalt....emoticonu cu vomatul

asa ca lasati-ma cu de astea,.......am lucrat in cateva institutii si cam stiu ce fac patronii...plus ca am tinutv si contabilitati...
si iarasi stiu ce fac astia cum se chinuie sa aiba cheltuieli cat mai mici....cu facturi si altele....lasati-ma cu teoriile voastre...guestus rufus si alti cativa da?
eu pot sa-mi sustin oricand spusele cu dovezi desi nu trebuie justificat nimic nimanui...parerea mea....o zi buna..

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

da tu ce faci exact in arhiva aia de 3 m2? care este jobul tau?

asta am mai spus...asa ca ma repet iar daca yo as fi un patron si as pune 10 oameni ziua sa sape un sant si alti 10 noaptea sa-l astupe inseamna ca toti 20 muncesc pe rupte. ...si sint oameni ocupati si bineinteles ca-si merita salariile cu marire chiar.

Eu mai stiu unu care a avut ideea asta geniala ... si a scos Germania din lac s-o bagat-o in put!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Gabriella daca nu stii citeste regulamentul forumului da?Si daca incerci sa fii spirituala iti pot recomanda niste carti de unde sa te inspiri.......

Editez ca vad ca sunt bagata in seama....si pentru cativa care se stiu...capcaunul,guestus,gabriella...cu respectul cuvenit unor mari atotstiutori...de ce nu sunteti voi oare salvatorii tarii.....va dedic cateva versuri "e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune/insirand cuvinte goale ce din coada au sa sune"
asta e special pentru voi...daca o sa-mi ziceti ca voi nu scrieti versuri sau va apucati de facut catrene pe aici....eu cred ca mai bine faceti rima alba...... a se citi"i" ......

plecaciuni...mi de plecaciuniiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:

Gabriella daca nu stii citeste regulamentul forumului da?Si daca incerci sa fii spirituala iti pot recomanda niste carti de unde sa te inspiri.......

Editez ca vad ca sunt bagata in seama....si pentru cativa care se stiu...capcaunul,guestus,gabriella...cu respectul cuvenit unor mari atotstiutori...de ce nu sunteti voi oare salvatorii tarii.....va dedic cateva versuri "e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune/insirand cuvinte goale ce din coada au sa sune"
asta e special pentru voi...daca o sa-mi ziceti ca voi nu scrieti versuri sau va apucati de facut catrene pe aici....eu cred ca mai bine faceti rima alba...... a se citi"i" ......

plecaciuni...mi de plecaciuniiiiii

"e usor a te face a munci cand nimic nu ai a produce insirand cuvinte goale ce din coada au sa sune"

dar de dedicatia mea ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Guestus, esti overtime!?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Guestus, esti overtime!?!

nu vezi ca se prapadeste economia pe tot mapamondul...e cazul sa mai si muncesc sa o pun pe picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
tara asta e plina de patroni si directiori de aia merge asa bine....

Daca poti sa treci peste supararea personala, cred ca o sa realizezi ca patronii, in general, sunt cei care cotizeaza la bugetul de stat, de unde consuma toti cei care, prin munca lor, nu produc venituri, asa cum esti tu. Cu alte cuvinte, cum statul nu prea mai produce nimic, ci doar incaseaza de la patronii aia nenorociti, cu cat vor produce mai putin, cu atat vei sufla si tu a paguba.
Criza asta este ceva mai mult decat o disputa intre romanii din tara sau cei plecati, sau intre bugetari sau privati. Intelegi?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Sa mai animam aici...ca este mare plictiseala.
Yo pe acdc si pe beren i-as pune la plata....2000 euro/an taxa ca au plecat din ro si nu si-au platit scolarizarea din clasele 1-12

si pe concita 3000...ea are bonus ca poate o fi fost si premianta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Tu cauti finantare pentru plata orelor suplimentare?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Tu cauti finantare pentru plata orelor suplimentare?

nu domle...dar aveau un obicei sa vina dupa ora 1700 sa ma birfeasca....acum sint aici...sa le vad cum se mira ca are ala bani de internet...

Mergi la inceput