Intre absurd si sila
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
"frustratilor" ,sunteti rai si invidiosi si va luati de o duamna ,"da"?
Gabriela
12+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
AB_AC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
da tu ce faci exact in arhiva aia de 3 m2? care este jobul tau? asta am mai spus...asa ca ma repet iar ![]() ![]() |
Eu mai stiu unu care a avut ideea asta geniala ... si a scos Germania din lac s-o bagat-o in put!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eumada/eumada.jpg)
eumada spune:
Gabriella daca nu stii citeste regulamentul forumului da?Si daca incerci sa fii spirituala iti pot recomanda niste carti de unde sa te inspiri.......
Editez ca vad ca sunt bagata in seama....si pentru cativa care se stiu...capcaunul,guestus,gabriella...cu respectul cuvenit unor mari atotstiutori...de ce nu sunteti voi oare salvatorii tarii.....va dedic cateva versuri "e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune/insirand cuvinte goale ce din coada au sa sune"
asta e special pentru voi...daca o sa-mi ziceti ca voi nu scrieti versuri sau va apucati de facut catrene pe aici....eu cred ca mai bine faceti rima alba...... a se citi"i" ......
plecaciuni...mi de plecaciuniiiiii
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Gabriella daca nu stii citeste regulamentul forumului da?Si daca incerci sa fii spirituala iti pot recomanda niste carti de unde sa te inspiri....... ![]() Editez ca vad ca sunt bagata in seama....si pentru cativa care se stiu...capcaunul,guestus,gabriella...cu respectul cuvenit unor mari atotstiutori...de ce nu sunteti voi oare salvatorii tarii.....va dedic cateva versuri "e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune/insirand cuvinte goale ce din coada au sa sune" asta e special pentru voi...daca o sa-mi ziceti ca voi nu scrieti versuri sau va apucati de facut catrene pe aici....eu cred ca mai bine faceti rima alba...... a se citi"i" ...... plecaciuni...mi de plecaciuniiiiii Madalina ![]() |
"e usor a te face a munci cand nimic nu ai a produce insirand cuvinte goale ce din coada au sa sune"
dar de dedicatia mea ce zici?
![](icon_smile_big.gif)
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
citat din mesajul lui capcaunul Guestus, esti overtime!?! ![]() |
nu vezi ca se prapadeste economia pe tot mapamondul...e cazul sa mai si muncesc sa o pun pe picioare
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
citat din mesajul lui eumada tara asta e plina de patroni si directiori de aia merge asa bine.... |
Daca poti sa treci peste supararea personala, cred ca o sa realizezi ca patronii, in general, sunt cei care cotizeaza la bugetul de stat, de unde consuma toti cei care, prin munca lor, nu produc venituri, asa cum esti tu. Cu alte cuvinte, cum statul nu prea mai produce nimic, ci doar incaseaza de la patronii aia nenorociti, cu cat vor produce mai putin, cu atat vei sufla si tu a paguba.
Criza asta este ceva mai mult decat o disputa intre romanii din tara sau cei plecati, sau intre bugetari sau privati. Intelegi?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Sa mai animam aici...ca este mare plictiseala.
Yo pe acdc si pe beren i-as pune la plata....2000 euro/an taxa ca au plecat din ro si nu si-au platit scolarizarea din clasele 1-12
si pe concita 3000...ea are bonus ca poate o fi fost si premianta
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
citat din mesajul lui capcaunul Tu cauti finantare pentru plata orelor suplimentare? ![]() |
nu domle...dar aveau un obicei sa vina dupa ora 1700 sa ma birfeasca....acum sint aici...sa le vad cum se mira ca are ala bani de internet...
![](icon_smile_big.gif)