Intre absurd si sila
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viviana/viviana.jpg)
Eu sunt un om echilibrat si intotdeauna am indemnat la chibzuinta. Dar, azi mi-e sila!
Putin timp liber, putin tv, putine stiri – condimentele perfecte.
Boc isi aduce oameni din Cluj, isi angajeaza nepoata si apoi isi face soferul consilier. Toata platforma lui politica si electorala s-a bazat pe NU acestor fapte. Plus ca relocarea lor pe termen indelungat cere bani, multi bani. De ce nu iese public si sa ne dea explicatii? Aici am o sila profunda.
Madama ministra invatamantului. Aici m-a prins cu garda jos. Chiar am crezut, sau poate am vrut sa cred, in intentiile nobile ale lui Base de a schimba invatamantul. Si el ce face? Da acest minister pe mana psd-ului. Din pacate doamna Andronescu, cu toate ca este de meserie, este cu mult pe langa. Arunca in piata informatii care se bat cap in cap, sperie bietii copii si parintii.
Parlamentul Romaniei in loc sa-si puna intrebarile:
- cine gestioneaza datele?
- cine are acces la ele?
Respinge pasapoartele pe baza de 666. Si aici intram in zona de absurd.
Romania = stat laic. De cand si pana cand permitem preotilor sa dicteze legi in aceasta tara? Deci mai intai lamureste enoriasii ca pasaportul biometric nu este o problema apoi, propune pentru cei a caror credinta in “diavol” va fi aprig zdruncinata nici mai mult nici mai putin decat “pasapoarte de urgenta normale”. Pe cand vom avea, ma intreb eu, pasapoarte speciale pentru cei din zodia pestilor, sau pentru vegetarieni, sau pentru ecologisti? Deja zona absurdului se intinde ca negura.
Si apoi spagile astea la doctori. Asa m-am saturat! Chiar nu vede nimeni ca trebuie schimbata intreaga structura de finantare a unui system pentru a putea darama o cutuma care functioneaza perfect si fara intermitente de 40 ani? Doar tarifele s-au schimbat. Aici e zona de sila.
Se maresc impozitele pe chirii si pentru persoane fizice si pentru persoane juridice. Oare cine cred ei ca isi va mai declara chiriasul? Traiasca chiriile la negru. Aici este si absurd si sila.
Am trecut putin la antena nu stiu care. Emisiunea aia acces direct era in reluare.
Nu m-am mai uitat. Fatuta aia mi se pare cam prostuta. Acum vreo 2 saptamani am aruncat un ochi la emisiune. Avea un invitat pe gustul ei. Chiar am fost convinsa ca o sa se urce pe el acolo in emisiune. Asta este sila.
Si ca o incununare a zilei de azi, zic:“Hai sa mai citesc si eu ce se mai scrie si cine se mai cearta pe la “zona zoster””. Aici a fost chiar zona de distractie. Am vazut perseverenta sfidand absurdul. Eh, uite ca se poate. Si daca se poate la nivele atat de mici de ce nu s-ar manifesta si la cele mari?
Sunt tot mai convinsa de valabilitatea definitiei date de Liiceanu prostiei - incremenirea in propriul proiect.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
ionica spune:
Viviana,
In concluzie,nu-ti face bine timpul liber.
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Eu sunt un om echilibrat si intotdeauna am indemnat la chibzuinta. Dar, azi mi-e sila! Putin timp liber, putin tv, putine stiri – condimentele perfecte. Boc isi aduce oameni din Cluj, isi angajeaza nepoata si apoi isi face soferul consilier. Toata platforma lui politica si electorala s-a bazat pe NU acestor fapte. Plus ca relocarea lor pe termen indelungat cere bani, multi bani. De ce nu iese public si sa ne dea explicatii? Aici am o sila profunda. Madama ministra invatamantului. Aici m-a prins cu garda jos. Chiar am crezut, sau poate am vrut sa cred, in intentiile nobile ale lui Base de a schimba invatamantul. Si el ce face? Da acest minister pe mana psd-ului. Din pacate doamna Andronescu, cu toate ca este de meserie, este cu mult pe langa. Arunca in piata informatii care se bat cap in cap, sperie bietii copii si parintii. Parlamentul Romaniei in loc sa-si puna intrebarile: - cine gestioneaza datele? - cine are acces la ele? Respinge pasapoartele pe baza de 666. Si aici intram in zona de absurd. Romania = stat laic. De cand si pana cand permitem preotilor sa dicteze legi in aceasta tara? Deci mai intai lamureste enoriasii ca pasaportul biometric nu este o problema apoi, propune pentru cei a caror credinta in “diavol” va fi aprig zdruncinata nici mai mult nici mai putin decat “pasapoarte de urgenta normale”. Pe cand vom avea, ma intreb eu, pasapoarte speciale pentru cei din zodia pestilor, sau pentru vegetarieni, sau pentru ecologisti? Deja zona absurdului se intinde ca negura. Si apoi spagile astea la doctori. Asa m-am saturat! Chiar nu vede nimeni ca trebuie schimbata intreaga structura de finantare a unui system pentru a putea darama o cutuma care functioneaza perfect si fara intermitente de 40 ani? Doar tarifele s-au schimbat. Aici e zona de sila. Se maresc impozitele pe chirii si pentru persoane fizice si pentru persoane juridice. Oare cine cred ei ca isi va mai declara chiriasul? Traiasca chiriile la negru. Aici este si absurd si sila. Am trecut putin la antena nu stiu care. Emisiunea aia acces direct era in reluare. Nu m-am mai uitat. Fatuta aia mi se pare cam prostuta. Acum vreo 2 saptamani am aruncat un ochi la emisiune. Avea un invitat pe gustul ei. Chiar am fost convinsa ca o sa se urce pe el acolo in emisiune. Asta este sila. Si ca o incununare a zilei de azi, zic:“Hai sa mai citesc si eu ce se mai scrie si cine se mai cearta pe la “zona zoster””. Aici a fost chiar zona de distractie. Am vazut perseverenta sfidand absurdul. Eh, uite ca se poate. Si daca se poate la nivele atat de mici de ce nu s-ar manifesta si la cele mari? Sunt tot mai convinsa de valabilitatea definitiei date de Liiceanu prostiei - incremenirea in propriul proiect. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Sophia 2ani 06.09.06
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
simali spune:
Ai dreptate. Impartasesc aceeasi scarba.
Eliade a fost cu prostia ca "incremenire in poiect". Liiceanu doar a preluat. Dar vezi ca problema era de pe vremea lui Eliade? Ce invatam de aici? Ca "toate-s vechi si noua toate". Nu mai plange. De 2000 de ani (de cand dureaza istoria cat de cat cunoscuta) suntem aceiasi.
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
gaba-rema spune:
O citez pe Ionica (Sofia):
Viviana,
In concluzie,nu-ti face bine timpul liber.
iar eu intreb:
ADICA??
Ne ajti sa intelegem ce-are a face timpul liber al Vivianei cu subiectele de interes general, pe care ni le-a readus in atentie, cu fireasca revolta?
Bine a facut Viviana ca ne-a reamintit o serie de lucruri, ca altfel sunt sanse sa uitam cu totul ca in jur sunt o serie de lucruri care scartaie sau nu merg deloc.
Mai rau e nu gasim o cale saschimbam ceea ce nu ne convine. Singurele ocazii in care vad o hotarare, cat-de-cat, e cand ne arde la buzunar (vezi protestele fata de taxa auto dinainte). In rest, poa' sa se intample tot soiul de orori, ca nu prea sarim in sus chiar asa de tare... in fine.
In schimb, cum a zis si Viviana, se gasesc cativa speriati care sa zbiere ca nu vor pasaport biometric, clerul ortodox parca ar da din colt in colt, nestiind cum s-o intoarca sa iasa mai bine... asta n-ar fi mare lucru, dar autoritatile n-au ceva mai bun de facut decat sa se ia dupe toate vaicarelile unor grupuscule ici-colo?
Da' ce ma mir? Cu asa guvern-ghiveci cum avem...
felix76 spune:
Mda, pe-un post, antena cred, era Isarescu pe mute in fundal, probabil vorbind despre problemele economice ale Romaniei si romanilor iar in prim plan era ala din clanu lu Preda dand interviu... Ce interes deosebit pentru tara...
Paine si circ ni de ofera si noi inghitim ca nemancatii
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina71/alina71.jpg)
P&ANA spune:
Voiam sa mai adaug cateva absurditati ,dar simteam ca-mi creste deja tensiunea .
Nu l-am crezut pe Brucan acu' 17 ani ,ca plecam draq' in Australia.
alexa38 spune:
Pai timpul liber inseamna ca ne uitam la tv si de aici toate problemele si nervii. Ia sa ne uitam noi numai la filme sau la emisiuni de divertisment ca tot degeaba ne enervam si facem valuri pe aici pe forum sau pe acasa sau pe la serviciu ca nu le pasa alora, cainii latra ursul trece si ei se aleg cu beneficiile si noi cu spumele la gura si parul smuls.
Asa ca mai sanatos e sa privim un film care sa ne aline sufletul si sa ne faca sa uitam de necazuri chiar adaca asta e politica strutzului mie mi se pare mai sanatoasa ca tot nu putem schimba noi ceva.
Iar despre pasapoarte, nu sunt sigura ca aia are legatura cu necuratul dar pt orice eventualitate refuz sa-l posed in caz ca e ceva adevarat asa ca vreau sa am posibilitatea sa plec din tara fara sa ma fac frate cu dracul.
Nu stiam ca suntem o tara laica dar daca spuneti voi.... oricum eu nu sunt laica si am pretentia sa-mi fie respectata credinta.
viviana spune:
Aoleu Simali ce-mi facusi? Si eu care ma dau tot timpul rotunda cu cultura mea generala. Esti sigura ca e vorba de Eliade?
Gabi3604 - Eu m-am distrat si chiar am ras cand am citit postarea lui Ionica. Am inteles-o ca pe-o gluma sau ca pe un misto fin. Apreciez un misto sau un sarcasm fin, chiar daca este la adresa mea. Pentru ca stiu sa raspund la fel.
Am inteles ceva gen: "fa femeie alta treaba n-ai de dimineata decat sa ne bati capul, iarasi, cu chestiile astea. Vezi ce ti se intampla daca ai timp liber? Cugeti. Si nu-ti face bine. Si nici noua."
Super!
Si stati ca nu am terminat. Mai vine. Caci azi, am atata timp liber, ca nu ma voi dezlipi de TV. De Realitatea si Antene. Numai stiri si comentarii. Si o sa citesc si niste ziare.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Deus spune:
Asteptam revista presei viviana :)
Politicienii din Ro, toti fara exceptie, sunt niste escroci.
Isi bat joc de noi si nu le pasa de noi. ne amgim cand speram ca le pasa de noi. Nesimtirea a ajuns la cote maxime in Ro.
La mine merge Realitatea aiurea asa ca fond sonor si efectiv ma minunez de cat de gros le este obrazul.
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
oocristina spune:
Viviana, Toata stima!
Manelizarea Romaniei....
Uneori ma intreb daca am fost vreodata altfel, mai seriosi, mai responsabili, mai decenti!?
viviana spune:
Asta este de pe blogul lui Nastase. Ieri a fost pe la DNA. Nu i-a convenit ca un ziar a publicat si rechizitorul DNA pe langa ce a spus el in conferinta de presa:
Astazi, la ora 9, am fost prezent, la Curtea Suprema, la primul termen al procesului pixurilor si brichetelor din campania electorala 2004. Procesul a fost amanat pentru sfarsitul lunii martie. Am facut o declaratie de presa destul de ampla.
Iata tratarea profesionista a acestui eveniment din partea unei cunoscute agentii de presa :
ora 09:49 stire - despre ziua de astazi 10 randuri +
+ 3 pagini recapitulare (background, ma intelegeti!) din rechizitoriul mincinos al DNA pentru intrat in capul “pulimii” (sorry, este expresia celebra a lui Oprescu);
ora 11:08 stire - stire 2 pagini de la instanta +
+ 3,5 pagini (background), ca sa nu uite “p….” despre ce e vorba in rechizitoriul mincinos al DNA;
ora 11:10 stire - 1, 5 pagini despre ce s-a intamplat la proces si comentariile mele
+ 3 pagini de background din rechizitoriul mincinos al DNA,
ca sa nu uite "p…"
P-ul asta intre ghilimele si urmat de puncte, puncte inseamna p u l i m e a sau p u l i m i i depinde de caz.
Asta nu mai e absurd e de-a dreptul ridicol. In ce hal poate sa decada un bun politician. "P - - i m e a suntem noi!
vivi