Analize ce depisteaza herpesul genital
Ce analize trebuie sa fac pentru a depista daca sunt infectata cu herpes? Imi tot apare inainte sau dupa menstruatie o eczema care provoaca mancarimi, am facut o lama si un Papa Nicolau dar au iesit bine. Exista altfel de analize pentru a depista acest herps?
Multumesc!
Raspunsuri
mychydutza spune:
din cate stiu eu se depisteaza la analize dar trebuie sa te prezinti la doctor obligatoriu in perioada de eruptie!
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
Alina86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza din cate stiu eu se depisteaza la analize dar trebuie sa te prezinti la doctor obligatoriu in perioada de eruptie! "cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!" |
problema e ca la medic intru cu programare in cel putin o saptamana si nu pot sti daca are loc o eruptie sau nu .
Merci si astept si alte pareri.
bulinuta27 spune:
alina se fac analize de sange si e bine sa le faci in perioada eruptiei...
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Alina86 spune:
citat din mesajul lui bulinuta27 alina se fac analize de sange si e bine sa le faci in perioada eruptiei... bulinuta mamica de bulinel dragutel Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze Ajutati-o pe Sonia, |
O sa fac sa vad ce iese , multumesc mult de tot pupici
cait spune:
Eu stiam ca se fac analize de sange dar din care nu pot vedea exact daca este simplex 1 sau 2 iar cele mai concludente sunt analizele din lichid in momentul eruptiei.
Cait
Home is where heart is...
ariadna_coca spune:
Alinutza eu am facut un test de sange care se cheama Complexul TORCH si ca a fost cam scumpicel(350lei) dar la care mi s-au depistat mai multe boli de care nici nu stiam ca le am...printre care si faptul ca sunt purtatoare de virusul herpetic dar care nu s-a manifestat niciodata in exterior
Deci...mergi la doctor si zii de el...
XIO spune:
citat din mesajul lui cait Eu stiam ca se fac analize de sange dar din care nu pot vedea exact daca este simplex 1 sau 2 iar cele mai concludente sunt analizele din lichid in momentul eruptiei. Cait Home is where heart is... |
Simplex 1 e sus , iar 2 e ...jos .
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/