Lenjeria Miriale

Lenjeria Miriale | Autor: prettysunshine

Link direct la acest mesaj

Am primit o oferta foarte tentanta,insa am citit pe alte forumuri ca ar veni comenzile foarte greu,chiar si dupa 5 luni.Si ar mai fi ceva,care poate fi calitatea la pretul asta,numai 17,90 un set,sutien si slip?Stiti cumva,sunt dintre voi care au comandat si au si vazut produsele respective?

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

M-ai facut curioasa si m-am uitat pe net dupa marca asa.Arata ok,oare or fi bune calitativ?Nu am comandat,da sunt si eu curioasa,poate ne ajuta fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Si eu primesc oferte de la ei in fiecare luna dar n-am comandat niciodata. Nu stiu cat de multa calitate poate fi acolo. Eu, in principiu, sunt adepta bumbacului. Nu zic ca nu am si dinastea, dar le tin acolo, pentru "sarmale"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

Eu am facut comanda acum un an, dar coletul nu a ajuns, insa int-o zi am primit in cutia postala un plic de la ei prin care ma anuntau ca am o plata restanta (mult mai mult decat costa setul), asa ca am sunat sa ma lamuresc si stupoare: am aflat ca in afara de setul comandat de mine, ei imi mai trimisese inca un set ce continea 3 slipuri, dar ma bucur ca operatorul care mi-a raspuns a fost intelegator cand eu i-am transmis faptul ca nu am primit niciun colet de la ei, asa ca mi-am clarificat contul si de atunci nu am mai primit nimic. Acum nu stiu ce sa zic: poate am fost eu ghinionista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Asera, din Debenhams, Plazza, am luat sutien Triumf cu 20 roni. Nu va mai bagati la firme fantoma...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

Uauuuu, super pret!

Mergi la inceput