Copiluti de mai-iunie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 20
andutzy spune:
Subscriu afirmatiei Oanei: ASA DA BARBAT!
Gabitza, sa-ti traiasca sotul si tu sa porti sanatoasa cerceii! Cred ca si nurorile tale vor fi fericite deoarece baietii tai au un exemplu tare frumos de urmat in casa, deci sigur vor fi si ei niste domni in viata! Toata stima! 
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
gabitzam spune:
Noi facem 5 ani de casatorie peste 2 saptamani, cred ca de aia mi-a si luat asa cadou. Desi mi-a zis ca e de 8 martie, ca sunt mamica la asa doi copii frumosi. Tare e tati mandru si innebunit dupa baietii lui.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
lucas spune:
Gabitzam sa-ti traiasca baietii (TOTI). la filmele de la gradi mi-au cam dat lacrimile. tare emotionant cred ca a fost. la cercei ....sunt superbi, sa-i porti sanatoasa.
Danelutza multa sanatate, doamne cite trageti cu otitele astea.
Monu sanatate multa, dar nu cred ca ceaiul este singura rezolvare.
newmami sa-l duci la doctor, dupa 3 saptamini de antibiotic ar fi trebuit sa cedeze sinuzita.
onixone super tare alex, cu explodatul.
ma uit la copilasi si vad cit de mult conteaza socializarea si statul la gradi. noi mai avem de stat, cu siguranta eu acasa nu pot sa realizez ce se face la gradi.
Nelia, newmami am cautat si eu carti, asa cum povestiti cu activitati, am gasit doar 2 mari si late, dar am fost dezamagita. nici pe departe nu seamana cu ce povestiti voi.
sanatate multa la copilasi!!!
voua Doamnelor MAME multa sanatate, bucurii de la copii si sa fiti iubite ca tare meritati.
gabitzam spune:
Fetele, faceti mucenici? I-am zis lui Costi sa-mi ia nuca de la piata si o punga de mucenici, eu fac din cei fierti, nu stiu sa fac din cei copti.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
andutzy spune:
Gabitza, ti-am admirat si eu pozele cu baietii in baie si la gradi...super faine! cat despre mucenici si eu tot din aia cu zeama fac, din ceilalti nu am facut niciodata.
Am bagat azi ca ursu' in bucatarie, 3 feluri de mancare, sa nu mai am grija o buna parte din serile saptamanii urmatoare cand vin de la serviciu. maine fac si mucenicii si o curatenie (asta nu stiu exact cand, azi sau maine),am bagat si mai multe masini de spaalt, cert e ca ma deprima persepctiva ca de acum incolo week endurile sa fie compuse numai din munca la greu...cred ca voi cere munca peste program in week end la munca ![]()
TRICOTAJELE MELE
Tdi spune:
Ciao fetelor, noi nu suntem bine deloc
, Aly e tot cu febra mare si tuse, azi noapte s-a vaitat incontinuu si a vomitat de mai multe ori, e plina de secretii in gat si abia repira. Mi se pare ca are si pielea inrosita si puzderie de bubite dar nu ma lasa sa ma uit de aproape, o sa incerc cand adoarme mai bine. Azi o duc la garda de pediatrie, se deschide abia la 15.30
...la urgente nu avem ce cauta ca febra muci si tuse nu e o urgentza...cum zicea si Danelutza, fain sistem avem!
Io nu stiu cand mai pot sa intru ca mi-a crapat computerul definitiv, acuma scriu de pe al sotului.
Multa sanatate la toti bolnaviorii, pupam
si sa aveti un 8 Martie asa cum va doriti!!!

andutzy spune:
Tdi, sanatate multa, ma gandesc la voi!
TRICOTAJELE MELE
monu spune:
Gabitza,
noi facem mucenici copti dar fara nuca, pt copii.
Lucas,
noi avem un tratament deja pt a preveni crizele de sufocare. pt moment are doar muci. ma gandeam sa ii dau ceva ceaiuri sa nu sar direct la antibiotice. ca daca o duc la medica de fam. ii baga direct pe vena antibioticul fara sa se mai gandeasca. :(
gabitzam spune: