Copiluti de mai-iunie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Uitati aici pozele cu copilasii asemanatori :
http://picasaweb.google.com/gabriela.marin/Diferenta#
(ultimele doua poze)

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andra nu la camera de garda am fost ci la medicul de familie, cu toata asteptarea prefer sa merg la ea pentru ca e un medic foarte bun.

Teddy da, eu ma miram de raceala sub antibiotic, pentru ca eu asa stiam ca e invers, adica ai o raceala virala, se suprainfecteaza ceva si pana la urma ajungi sa iei si antibiotic. Na, ca nu te-ai dilit cu totul , vezi ce memorie ai?

Gabitza ce dragalasi sunt la baita, Odudu e asa de preocupat sa-i ude spatele lui Andrei, sa vada cu ce se joaca, iar sfarleaza mare e topenie cum ranjeste in fata camerei, bravo si pentru cantecel! La gradi am crezut ca a mancat ceva piperat/condimentat de n-a avut stare, numai figuri erau pe el, parca era la o demonstratie de karate . Faine pozele. Imi da eroare "Andrei & Raducu"

Cris ai primit rezultatul la exudat?

Clara sarumana ! Misiune indeplinita, l-am primit azi, totusi. Cum te simti?

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gabitza intradevar asa cum dorm zici ca e unul si acelasi copil .

Gabi da' stiu c-ai fost departe de casa cu faculta. Mie imi plac serbarile intercative, gen carnaval, cu tot felul de jocuri, scenete. Te rog, nu-ti mai fa mustrari de constiinta ca e greu sa descifrezi mesaje...de dincolo.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am vazut si eu cu copiii mei pozele si filmuletele voastre...

Tdi, arati suberb!!!

Gabitza, eu am intrat intii pe link si apoi am vazut de ce l-ai pus si nestiind, eram sigura ca e Duducu in amindoua. Am vazut si petrecerea de la gradinita, Agata a invatat si ea cintecelul si mi-l cinta acum de ma chianuste... aici copiii nu stiu despre aceasta zi, ei le sarbatoresc pe cele doua despre care spunea Tdi. Dar se sarbatoreste si 8 martie, numai ca nu de copii.

Sanatate multa bolnaviorilor!

Noi am ramas singurei pina duminica seara! Octav a plecat in State, linga NY sa se intilneasca cu un vechi prieten. Sper sa ajunga inapoi sanatos, ca sint atitea ore de condus!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

hai ca am pus filmulet cu fii-miu ragusit.

Gabitzam: ma uitam la andrei si parca il vedeam la serbarea de Craciun, ca nici aici nu a prea stat locului.Insa foarte emotionant...si cum ti-a adus el floricica.Copii sunt leiti(cel putin in poza cand e si andrei mic...daca nu vezi hainele ca sunt diferite...nu ai cum sa iti dai seama, iar amandoi in baie sunt deliciosi.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si uite asa, peste vreo 20 de ani, un filmulet ne va aduce aminte ca marele cercetator Alex Onixone a stiut inca inainte de a implini 4 ani care va fi cauza distrugerii pamintului: explozia planetei Marte in momentul alinierii cu celealte doua planete periculoase pentru planeta albastra, Jupiter si Saturn. In timp ce copilasii de virsta lui si chiar mai mari abia daca aflau ce e aia moarte, eroul nostru stia deja secretele Universului! Vai, ce mi-a placut! Bravo, Alex!

Onixone, dar la ce se uita Alex? L-ai cumparat sau e pe net? Mi-ar placea si mie asa ceva pentru copiii mei.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Nelia:Ce nostima ai fost.
Bunica din Canada imi trimite pe email tot felul de chestii in powerpoint.Daca vrei ti-l dau si tie, numai sa imi dai adresa.Sper sa il mai amin inbox si sa nu-l fi sters

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

s-a trezit atomica cu febra, tuse super-nasoala si e taaare miorlaita...ufff! e ca un facut! tot asa se imbolnaveste, vinerea seara cand nu mai avem acces la pedi.

Oana, e fantastic Alex!!!!!!!!!!!!!!
Gabita, io am zis tot timpul ca seamana baietii tai!

revin, Aly vrea sa o tin in brate si nu mai pot scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vai Oana cat este de simpatic Alex cu planetele

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput