Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (279)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Mad, multumesc mult pt DVD, este topit Cristi, acum se uita si repeta litere sau cuvinte dupa tanti(am ajuns la alfabet)......hihi, maine poimaine ma trezesc ca vb in limbi straine
decat sa-l las la desene animate, mai bine Baby ''istain''(asa spune C),recunoaste animale, repeta cuvinte si sunete sau urmareste curios, este tare simpatic........si da ii place si muzica.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Ma bucur mult ca ii place. Si Robert e topit mai ales de Baby Neptune. De ce oare?

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Hello, merci de cafea, bunaaaa !!!
eu m-am trezit cam intepenita de spate, ieri n-am avut caldura deloc, am adormit cu caloriferul electric dat la maxim, dar nu a fost suficien, drept urmare, bag un diclofenac sa ma indrept la cocoasa .
Ce fac puii bolnaviori ? Sper sa fie o zi mai buna,pentru toata lumea.
Mie imi place mult cum l-am tuns pe pitic, l-as pupa tot timpul dar nu ma lasa, cum vreau sa-l iau la dragaleala, cum fuge .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neata fetelor!

Luy sa poarte sanatoasa Me ghetutele, sunt tare frumusele, cam i genul are si Ada de la nasica ei.

Erina nu pot sa-ti zic prea multe despre hainute, sincer m-am uitat in trecere la toate si nici nu am luat mare lucru. Daca nu am fost cu fata mi-a fost greu sa ma orientez, m-am ofticat mai ales ca nu am luat caciulite, asta ma interesa mai mult ca i-au ramas toate mici. Ramasese sa mai dam o tura azi cu tati, dar l-au trimis la Mangalia.

Eu i-am luat un puzzlle din lemn, o bluzita si produse de la Sanosan.

Cecilia iti multumesc din suflet pentru stii tu ce. Si apropo e tare scump Cristi, m-ai ales ca am surprins conversatia cu tati de Me, e adorabil.

Mad vad ca ai mai achizitionat cate ceva, sa le poarte sanatos Robert.

Eu eram cam zorita ce-i drept, ma gandeam cum se descurca fara mine, cred ca eu sunt mai dependenta de ea, ca ea nu avea nici o treaba cand am ajuns acasa. Dupa am plecat in Unirii sa-mi fac ochelari si m-am ales si cu o pereche de adidasi. Adelina nici nu vrea sa ma vada cu ochelari, trebuie sa se obisnuiasca.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Fetelor despre ce Dvd vorbiti, vreau si eu dc e cu Baby einstein, Adelina e moarta dupa ele, dar eu i le pun de pe youtube.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Si Robert la fel...toate filmuletele de la Baby Einstein ii plac...se mai uita doar la desenele cu cei 3 purcelusi...Ai vostri tot asa?ceva asemanator nu aveti?ca i'as mai schimba sa se mai uite si la altceva :)

O alta "problema" sa ii zic asa...de vreo saptamana si ceva Robert are un somn mai diferit de ce era pana acum. O zi la pranz doarme 3 ore..noaptea doarme 11 ore(f mult pt el..fata de cum era pana acum)...totul in patut deci fara treziri...a doua zi la pranz nu mai vrea sa doarma...seara se culca normal..se mai trezeste noaptea.. dimineata la 7 e treaz...in ziua respectiva daca doarme o ora cand pica de somn...si apoi urmeaza 2 zile de somn mult si iar se schimba Mi gandesc ca poate il deranjeaza ceva..am zis ca are o perioada cand are nevoie de somn...dar in zilele cand nu vrea sa doarma? nu am idee...ati mai patit si voi asa?

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata.

Nu prea am mai avut timp de forum (Erina, uite ca sunt aici), ce e drept la atatea pe cap nici dispozitia corespunzatoare nu am avut.
Nici demisia nu mi-au semnat o, dincolo trebuie sa duc actele, si in plus am ales sa petrec mai mult timp cu copiii ca pana acum. Nu mai pun la socoteala alergaturi dupa martisoare si cadouri pentru educatoare. Plus pentru mama si socrela si cumnata.

Am citit ce ati postat despre test, ma surprinde ca absolut toti copiii fac ce scrie acolo numai al meu nu. Andrei nu face si nici nu este autist. Nici nu mi se par atat de usoare intrebarile. Unele dintre ele le face si Andrei ocazional, insa raspunsul "da" se da numai atunci cand face in mod regulat, exact cum scrie acolo.

Si zau testul nu este o prostie, este un test folosit pe bune de neuropsihiatrii si psihologii care evalueaza un copil pentru a vedea daca are intr-adevar probleme. Adevarat, de regula se foloseste pentru evaluarea copiilor cu autism, dar nu inseamna ca li se adreseaza numai lor.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Yaia, povesteste-ne despre Tudor, cam cum se manifesta el cu toate neamurile in jurul lui ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Greyeras sunt de descarcat pe torrent daca te intereseaza...3 pachete cu cate 6-8 filmulete...iti dau adresa de vrei..

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Roxana, nu vor aia sa-ti dea drumul ? Sa vezi ca acum iti pluseaza la salariu, asta-i politica lu peste prajit din romania.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

salute!
Am facut si eu testul pt pitic si e ok!
Piticu rares a facut super scandal la spital, dr nici nu a putut sa-l auda prea bine....a recunoscut locul unde a fost super intepat si chinuit de Revelion.! Oricum am inteles ca a devenit mascota spitalului:)) il cunosc toate asistentele si o mare parte din doctori!
asta e bine, caci de cate ori am nevoie fug la spital si gasesc pe cineva cunoscut!
ma rog, nu va mai povestesc ca l-a pus sa faca aerosoli acolo.........alte urlete, ca toate visele1!!!
deci, am cumparat un aparat de aerosoli, o investitie neasteptata, dar sper folositoare! ieri nu l-am mai chinuit, dar azi....tb sa-i fac! mi-a zis ca i-am dat degeaba antibiotic, caci e o viroza.... exact ce a spus si Betty.
La ora 6 dim Luca a facut pipi in pat:)))))))) a tb sa-l schimb etc, nu a mai dormit..am facut pachetele pt gradi de 1 martie, i-am dat copilului sa mamance si fuga la gradi. Toata lumea multumita.
Deci nu e grozav la baby expo? hmmm, si eu vroiam sa-i iau niste sandale lui luca, dar vorba Ceciliei daca ii mai creste piciorul???
pretul mi s-a parut bun.
Roxana- ai acizitionat pestii pe care ti doreai?dolly sau cama asa ceva?
Haideti fetelor ca avem niste copii super, nu e nevoie de nici un test care sa ne spuna ce destepti sunt copii nostri, nu!!!!!!!

Mergi la inceput