Fetelor, aveti experienta la mucenici moldovenesti ?
O fi greu... parca m-as incumeta si eu anul acesta, n-am facut niciodata
Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni
mucenici moldovenesti ... eu numai din astia am mancat, sut ff buni ... din cei cu zeama nu am mancat, nu stiu cum sunt.
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
Sunt deliciosi cei facuti in apa
.Mie,mama obisnuia sa-mi faca ditamai cratita(restu fam.nu le plac cei fierti).Reteta nu o stiu dar,o voi intreba.In schimb stiu sigur ca in apa punea zahar,nuca tocata(nu facuta la robot sau rasa),coaja de lamaie sau portocala...cam atat imi amintesc.Maine o intreb.
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika mucenici moldovenesti ... eu numai din astia am mancat, sut ff buni ... din cei cu zeama nu am mancat, nu stiu cum sunt. _ SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2 |
am sa lipesc mesajele la subiectul in care se afla deja toate retetele si am sa va rog sa continuati discutia acolo: Mucenici
Roxana