Unde se pot lua lectii de pian in sectorul 6? exista o scoala? un centru de muzica? un profesor care ofera lectii particulare? noi nu avem pian - inca - deci trebuie sa gasim pe cineva care poseda unul si care ar dori sa invete si pe altcineva. Multumesc mult.
Daca tot ai deschis subiect - si noi am dori recomandare pentru o profesoara tinerica, care sa vina acasa, sector 2 (langa o statie de metrou), pentru o fetita de 5 ani.
As dori sa fie profesoara de pian ca meserie (ca de cantat la pian stiu si eu, dar nu ma pricep sa invat un copil).
poate daca postam anuntul la generale il vedea mai multa lume si obtineam ceva info...
si oricum intr-o perioada in care toata lumea vorbeste despre criza, bani, banci, somaj, m-am trezit si eu cu pianul...cam ca babele care se piaptana
adina, daca vreodata iti ajunge la urechi ceva despre vreo profesoara, profesor, dispus sa ofere lectii pian in cadrul vreunei scoli sau la domiciliu dar prin sectoarele 5,6 ca sa nu traversez tot Bucurestiul - eu sunt foarte interesata! idem daca aflu eu ceva despre sectorul 2.