pui de hamsteri

pui de hamsteri | Autor: cristina1974

Link direct la acest mesaj

De cateva zile am sapte puiuti de hamsteri de la perechea mea de hamsterushi pe care o am de cateva luni. Inca nu au ochi, insa sunt destul de marisori.
Imi da si mie cineva niste informatii despre puii de hamsteri? As aprecia mult informatii gen ingrijirea lor, cam cat trebuie sa stea cu mami lor.....
Vreau sa spun ca mamica lor e plina de energie, mereu alearga in roata ei, alearga prin tunelele pe care le are, si doar din cand in cand se duce la pui.E normal asa?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

E normal sa se mai joace din cand in cand mama lor dar sa nu-i ignore total pe pui.Puii au nevoie maxima de mama lor cel putin primele doua sapt.dupa care se pot descurca singuri chiar daca nu au ochi,vor manca singuri.Dar depinde mult de mama lor cum ii ingrijeste.Trebuie sa le schimi talajul f des.
Sper ca ti-am putut fi de ajutor

Aici un site interesant http://www.latifa.ro/imperecherea-hamsterilor-pitici-monta-nasterea-si-dezvoltarea-puilor-animale-de-casa-mici-rozatoare-hamsteri-reproducere-a163.html

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Saru'mana!
eu nu stiu cate zile au,dar ca marime, sunt aproape jumatate din lungimea unui deget. O sa schimb talajul cat de des pot. Sper sa fie bine toti,ca sunt tare scumpi. Acum sunt in faza in care se taraie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamecitta_C spune:

am avut si eu hamsteri... sunt intr-adevar foarte simpatici cand sunt rozalii si fara par :)
mie mi s-a intamplat sa-i manance mama pe unii dintre ei... yac!!! nu stiu de ce, dar am vazut cu ochii mei... probabil nu aveau spatiu destul...
de ingrijiri speciale nu cred ca au nevoie... ii spala mama si le da papa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mamecitta_C

mie mi s-a intamplat sa-i manance mama pe unii dintre ei... yac!!!

Stiu si eu de treaba asta. N-am vazut, dar mi s-a povestit. Eu i-as separa cat mai repede de mama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Ptr Mamecitta_c

Nasterea are loc seara si este precedata de o perioada de agitatie a femelei, poate dura cateva ore si nu trebuie sa fie deranjata in nici un fel. Nu atingeti hamsterii, nu mutati nimic din cusca, nu interveniti in nici un fel! Limitati-va la a privi de departe! Orice interventie o va panica pe mama si o va determina sa-si omoare, manance sau abandoneze puii! Nu atingeti puii, mirosul dumneavoastra va fi sesizat de catre mama si puii vor fi refuzati sau mancati! Limitati cat puteti de mult stresul si zgomotele din mediul ambiant al mamicii hamster!

Cititi in linkul de mai sus,e foarte interesant

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

Mergi la inceput