*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (26)*
Raspunsuri - Pagina 24
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Malinas nici sa nu te gandesti sa dai hainutele marimea S...asa iti pastrezi motivatia sa intri in ele...sau te pomenesti ca le dai si dupa aia slabesti si nu mai ai cu ce sa te imbraci... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
ce bine ar fi sa fie asa

Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
malinas spune:
| citat din mesajul lui cherieactiv beeei bogatanelor...voi toate aveti balansoarula ala ce costa cat mancarea mea pe o luna??? ![]() ...m-am suparat ,vreau si io unul asa mai simplu,la iefinica...ca tare imi mai trebuie ,sa stea copilu linistit sa se balansesze in timp ce io fac de papa etc...Cherie mami lu Alexandru ,fericirea mea! |

io n-am.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
poze
malinas spune:
| citat din mesajul lui cherieactiv malinas...of..e nasol cu treaba aia mare si la noi...de la o luna ale nu mai face caca singur...doar cu miniclisme pt bebei...ii fac una la 3-4 zile...se c..a pana la gat saracu...nu pot incerca sa-i dau ceva ceai etc..pt ca nu ma cum sa-i dau, nu accepta bibe ...am comandat la farmacie lassbaby...cica functioneaza....asta e...pediatrul imi spunea ca e din cauza laptelui...e poate mai gras...m-am muls si am vazut pe peretii biberonului ca era ca smantana ,gros... lasa ca asteptam diversificarea, poate se produce minunea...canf face kk singur ,dau telefoane pe la toti de fericire...dar se intampla fff rar ... ![]() Cherie mami lu Alexandru ,fericirea mea! |
noi am incercat cu lass baby, dar nu a avut efect.Iti tin pumnii sa functioneze la voi.
Noi am reusit insa ieri sa rezolvam problema cu lactoza dela humana.Sunt tare fericita.I-am indulcit un pic de ceiut cu ea si dupa 10 minute am avut rezultatul scontat.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
poze
manumanu spune:
Si eu am folosit lactoza de la Humana (Milchzucker) si a functionat, nu asa rapid dar a fost OK. Dar sa nu depasesti doza zilnica recomandata (2 lingurite rase).Eu le puneam in laptele de dimineata si in cursul zilei faceau kk. Merge si in ceai f bine, mai ales daca ii dai mai putin ceai, sunt sanse mai mari sa "consume" toata doza. Am luat si eu o perioada, ca eram constipata rau, si a functionat, evident cu doza de 4 linguri
intr-o cana de ceai![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui malinas
noi am incercat cu lass baby, dar nu a avut efect.Iti tin pumnii sa functioneze la voi. Noi am reusit insa ieri sa rezolvam problema cu lactoza dela humana.Sunt tare fericita.I-am indulcit un pic de ceiut cu ea si dupa 10 minute am avut rezultatul scontat. Un gand bun pt Ginye ![]() si Stefanut ![]() ._ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL