*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (26)*
Raspunsuri - Pagina 19
Amalia spune:
Spiridusule da' sa vedeti voi jelit cand o veni copilul cu felicitarea in mana, facuta de el cu mult drag si cantandu-va melodia aia.
Asta am trait eu astazi cand a venit David de la scoala!
Pupa mami pe el de pui scump si drag...am o mapa intreaga de declaratii de cand a invatat sa scrie ceva..![]()
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
alra spune:
corina, tull 'ai? vedea-te-as la vara ailalta cand s-o juca "printesa" in tarana in curte si si-o pune pe ea toate culorile de alimente ![]()
amalia
eu am bocit cand am vazut-o pe fi-mea la parada pe strada la carnaval. cand am vazut grasanca aia bucalata in rochie roz de printesa si desenata pe fata am inceput sa jeleeeessscccc ![]()
la fel si ta-su
mi-am luat galactogil. ma duce cu gandul la concentratii pentru animale pe care i-am facut anul trecut ca sa vedem si noi la ce e folosit softul nostru 
nu indraznesc sa gust ![]()
edit: am gustat. e mai putin scarbos pe cat pare. cica sa il iau inainte de masa - cred ca imi taie orice pofta de mancare, nu ca asta ar fi vreo problema 
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
elilov3 spune:
buei spiridusule na lasa-ma nu ma mai face sa jelesc si asa se apropie niste zile grele pt sufletul meu ziua de nastere a lui bb Pavel sunt deja cu nervi franjuri..si tu 
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus
alra spune:
eli
ia-o si tu usor ca il ai pe ala micu care are nevoie de tine
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
justme25 spune:
| Citat: |
Inca ceva: oare sunt singura mamica de pe-aici care nu ia absolut nimic pt stimularea lactatiei? Ca ma puneti pe ganduri, n-am luat niciodata nimic, nici la baiat, nici acum. Nu am sanii tari, nu au curs decat ff rar, dar laptic este, fata creste, incet-catinel, da' creste. |
Bertha nici eu nu iau nimic pentru lactatie..cred ca daca as lua mi ar plesni sanii..si asa sunt uda toata tot timpul!
malinas spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Malinas buei de ce zici ca faci depresie ca vb noi de kg sub 50? Pai aici nu zice niciuna ca arata bine...ba sunt mamici plinute, ba slabute...iar in cazul meu scheletel...pai tu crezi ca yo sunt fericita asa? ca imi trebuie marimea XS?!?! la 24 de ani pot sa-mi iau lejer hainute de copii de 10-12 ani...tu crezi ca asta este o bucurie ...si sa stii ca e mai rau sa fii slabanoaga decat plinuta...toata lumea sta cu gura pe tine :mai mananca ceva, VAAAIII ce slaba esti!!! da de ce esti asa slaba??? |
Eu am fost ca tine (48 de kg la 168), dar tu ca mine nu ai fost
...deci...nu stii cum este.Toate hainele mele sunt marimea S iar eu abia incap in haine marimea M, dar cand zic abia incap, pai sa stii ca cineva trebuie sa ma impinga...deci...nu mi-s fericita asa si pace.Nu vreau 48 de kg, ca nu-s nebuna, dar vreu 52... cu alea eu sunt fericita si incap in hainele mele.Daca nu ajung la greutatea asta atucni dau de suflet haine marimea S.Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
malinas spune:
| citat din mesajul lui spiridusul io n-am chef sa vb nici cu mine alexandru a racit va dati seama ce urmeaza, nu? ![]() ![]() si azi am un gand bun pentru Ginye Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi |

daca e racit nu cred ca se ia, doar daca e vreo viroza,Io parca asa stiu.
Oricum...sanatate maxima lui Alex.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
elilov3 spune:
alra pai asa fac...tot eu zic dar tot eu incerc sa imi fac singura curaj 

bravegirl am vazut poze cu zanica adorabila si mami frumoasa 

mamica Eliza
ingeras Ionut Pavel 03.03.05-01.08.05

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus
Andy08 spune:
| citat din mesajul lui babyzapi [sAndy ma bag si eu la cura de ingrasat ai vreo sugestie? eu am auzit ca sa mananci nuci cu struguri si cu paine ...asa am auzit...auzi tu zici ca inainte aveai 43 si era slaba rau pt 1,59...iti poti imagina cum arat eu la 41 de kg si 1,64? si mai rau ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
Draga mea, eu am incercat de toate si mai mult de 1-2 kg n-am pus (si eram super fericita pt. ele...). In plus, daca nu mananc bine o zi si mai dorm si prost peste noapte, dau jos un kg intr-o zi si-l pun la loc intr-o luna
.Singura solutie pt. mine sa ajung la 50 kg a fost sa fiu gravida.
Andy, mami de
Andrei
Andy08 spune:
citat din mesajul lui malinas ![]() Va rog sa ma credeti ca sunt o tipa destul de echilibrata, de cand sunt cu actualul sot nu ne-am certat ever, nu ma enervez si pace, nu ma iau de lume aiurea, nu ma supar inutil, etc...DAAAAAAAAAAARRRRR daca mai vorbiti mult de kg sub 50, de cure de ingrasat si alte alea o sa ma aveti pe constiinuta, ca fac o depresie de o sa ma stie tot bucurestiul. Va rog frumos sa aveti milade copilasul meu, sa nu ramana fara mama...pt niste amarate de kg. Am ajuns sa ma urc pe cantar si de 3-4 ori pe zi, deci...asa nu se mai poate ![]() Un gand bun pt Ginye ![]() si Stefanut ![]() ._ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
Si eu ma urc pe cantar sa vad daca o ia in jos...si cand o ia....ma apuca nervii!!!!

Andy, mami de
Andrei

...asa am auzit...auzi tu zici ca inainte aveai 43 si era slaba rau pt 1,59...iti poti imagina cum arat eu la 41 de kg si 1,64? si mai rau
fericita de
RAPHAEL