America (152)
Raspunsuri - Pagina 21
ancadm spune:
Ioana bine ai venit! Foarte frumoasa familie!
Adriana multa sanatate mamei tale!
Sanzi te-a sunat inapoi contabila? L-am admirat pe David! Si frumos si talentat! Or sa se bata fetele pe el.
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
Ramona J spune:
Pumba, greu ma prind! Nope, nu m-au chemat la ceai inca. Eu mai astept.![]()
AB - all out war?![]()
corinadana spune:
AB era Ruxandra nu Roxana, stiu ca Roxana pot zice tantalaii astia.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
AB spune:
Am vazut ca era Ruxandra, dar le dadeam o sansa daca reuseau cu Roxana![]()
Mie ai mei imi spun Bogdana.
De cand am emiograt in afara de al meu toti ma stiu sub celalat nume. In Olanda imi ziceau Bohdana ca g se pronunta g. In .fr "gd" facea lumea sa tuseasca![]()
Ioana pun, cum nu.
Ramona is satula de manifestarile de "aristocratie intelectuala". Stii la chestii teoretice dam cu totii din gura, cand e vorba sa se opuna lumea la manifestarile tragice ale ignorantei si rautatii atunci ca racul...
AB spune:
Mey ma uitam in Hawaii ce-i de facut in fara de plaja ![]()
Pe voi va tenteaza ceva vizite la vulcani sau gradina botanica...? Sau sa le schedulez in partea in care is singura?
Ma tenta s-un gadilat pe burtica cu delfinii, dar cer minim cinci ani si prevad urlete daca duc numai un "inamic" in apa.
Surf cica de la 7 ani incolo, hula lessons... numai eu am fata... daca mai aveti idei ziceti![]()
Vreti sa plimbati pe ici colo?
Sanzi gasisi "belet"?
M-ati lasat singurica... brrrr...
CamiM spune:
Nu esti singura Acsor..
sunt si eu pe-aici si suspin dupa vacantele voastre si dupa chateaux-urile prin Franta.. vreau si eu pe post de.. soarece de bioblioteca, promit sa fiu cuminte foc!!![]()
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
pumba spune:
AB - pai, trebuie sa faceti snorkeling ,neaparat in Hawaii. mama,ce poze am eu de acolo. vizitat - Pearl Barbor , Plynesion Cultural Center asta e in partea de nord al insulei ,Oahu.
AB spune:
Merg si io la nani ca s-a oprit pruncul din transpirat.
Sanatate multa celor care au luat vreo viroza antipatica 
Pumba multam mult. Vreu sa vad poze [
. E tentant snorkeling-ul da n-am cu cine lasa piticotul care-i prea mic.
Ioana iti dau PM cu pozele cu calut pentru ca aici se va inchide subiectul si n-am chef sa ramana link-ul.
Adriana sanatate multa mamei.
Liris mey io nici nu mai indrazneam sa zic ceva. Ma gandeam ca te-oi suparit pe mine
Sun.
Oana C spune:
Ia, uitati-va ce am gasit:
http://www.totlol.com/
Este un site ca youtube, dar doar pt copii, facut si aprobat de parinti. De vreo ora ma uit la filmuletele de acolo 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)