1001 de nopti ! (2)

1001 de nopti ! (2) | Autor: soanso

Link direct la acest mesaj

Va poftesc sa continuam aici!
(1)

aseara am vazut un episod din acest serial,m-a impresionat povestea aceasta si sacrificiul mamei!

Sehrazat s-a casatorit cu Ahmet, fiul unei familii renumite, în ciuda faptului ca; familia acestuia a fost împotriva acestui mariaj, ;i au un copil împreuna
Ahmet moare într-un accident de masina înainte ca cel mic sa împlineasca un an iar Sehrazat ramâne singura în lupta pt supravieuire. Însa necazurile ei nu se sfâraesc aici ia primeste o noua lovitura de la viata atunci când afla ca baietelul ei este bolnav de leucemie si trebuie sa lupte din toate puterile pentru a-asii putea salva copilul.
Povestea începe în momentul în care trebuie sa faca rost de 200.000 de dolari ptr transplantul fiului ei. Tratamentul este stabilit, este gasit si un donator din Azerbaician , doar problema banilor urmeaza sa fie rezolvata.
La început Sehrazat îi cere ajutorul socrului sau, un om cu o putere finanaciara impresionanta. Însa fara rezultat. Dupa câteva încercari nereusite se hottaraste sa ceara un împrumut unuia dintre cei doi patroni ai companiei la care lucreaza. Însa propunerea pe care o va primi de la seful sau îi va da viata peste cap si totul va lua o alta întorsatuera.

urmariti acest serial???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Nu mai urmareste nimeni serialul?...pe mine ma enerveaza astia ca il dau doar o data pe saptamana!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

episodul de marti eu l-am ratat,nu stiu ce episod sa difuzat cine imi scrie o retrospectiva??sau macar asa in mare fazele importante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

...cine l-a impuscat pe frumusel?

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Nu stiu, dar abia astept sa aflu. Poate chiar in seara asta...cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Eda, cine sa-l impuste?

Fiecare sut....e un pas inainte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

V-am zis eu ca nasoasa ii "cremenala"

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Da, mai, aia e cxriminala, dar pana nu se expliciteaza clar se pastreaza suspansul, nu?!
Io acum am alta curiozitate: cine era ala unde s-a dus Eda??
Obs: Ce freza interesanta are don'shoara...

De fapt am mai multe curiozitati...
Ce cotzcarii fac aia cu Ali Kemal??
Sehrazat de ce se poarta atat de urat cu Kaan? Eu incerc sa o inteleg ca-i suparata, dar copilul n-are nicio vina...
Ce se intampla intre Burak si Melek?? Iar o iau de la capat? Il lasa pe barmanu'bucataru'ospataru' cu buza umflata??

Uof, ce mi-a facut "telenoveaua" asta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Eeeei, mai avem de asteptat pentru a se dezlega misterele astea...cred ca sunt in pana de idei sau i-a afectat criza si pe ei ca aseara Kanal D Tr iar ne-a tras teapa si nu a difuzat episod nou, ca atare a ramas diferenta de doar un episod...sau pur si simplu nu mai au ce sa difuzeze, probabil ca nu s-a terminat filmarea pt un episod nou...

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Da, mai, aia e cxriminala, dar pana nu se expliciteaza clar se pastreaza suspansul, nu?!
Io acum am alta curiozitate: cine era ala unde s-a dus Eda??
Obs: Ce freza interesanta are don'shoara...

De fapt am mai multe curiozitati...
Ce cotzcarii fac aia cu Ali Kemal??
Sehrazat de ce se poarta atat de urat cu Kaan? Eu incerc sa o inteleg ca-i suparata, dar copilul n-are nicio vina...
Ce se intampla intre Burak si Melek?? Iar o iau de la capat? Il lasa pe barmanu'bucataru'ospataru' cu buza umflata??

Uof, ce mi-a facut "telenoveaua" asta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Ah, pardon, mi-am adus aminte ca sapt trecuta cand s-a terminat au dat imagini din ep nou, deci aveau ce sa dea...si totusi nu au dat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Mai , eu nu m-am mai uitat de un secol si tocmai azi am avut si eu timp sa stau la TV. Nu am inteles de ce a fost un episod asa de lung si parca sareau de la o scena la alta, parca erau in maraton. Parca au facut sumarul a "n"episoade. Sa nu-mi ziceti ca S se marita cu bunicul ala..... Am fost socata cand am vazut ca au divortat...mama..ce multe am pierdut...Cine stie ce se intampla in viitor?

Mergi la inceput