Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 20
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danicris Miss, sper din tot sufletu’ sa nu ajungem la cortizon sau alte alea. Legat de baie, eu ii fac in fiecare seara insa pe corp nu are nimic. Sa dea Domnu’ sa treaca in timp. Tu ce fel de ulei ai folosit la David din cele enumerate si ce efect a avut ? |
Scumpa, cel mai bun e uleiul de masline la noi... Ce Eucerin, ce crema de galbenele, ce creme scumpe sau cu chimicale... alea au fost frectie la piciorul de lemn... Nici David nu are nimic pe corp, numai pe picioare si cate o pata mica, usoara pe obraji, langa ureche. Apa usuca ingrozitor pielea, acum e si iarna si caloriferele ne usuca si mai mult, eu in locul tau zau ca nu i-as face baie asa des...

cleo78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MissParker
Scumpa, cel mai bun e uleiul de masline la noi... Ce Eucerin, ce crema de galbenele, ce creme scumpe sau cu chimicale... alea au fost frectie la piciorul de lemn... Nici David nu are nimic pe corp, numai pe picioare si cate o pata mica, usoara pe obraji, langa ureche. Apa usuca ingrozitor pielea, acum e si iarna si caloriferele ne usuca si mai mult, eu in locul tau zau ca nu i-as face baie asa des... ![]() Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
missP, mi-a fo greu sa recunosc, aici, pe forum, dar... nici io nu mai fac baie in fiecare zi. Dar uite, am recunoscut. De acu nu o sa se mai apropie nimeni de mine...nu tu Noemi, nu tu Iasmina..... vara da, ca transpir, dar efectul de uscare a pielii dat de apa dura de la chiuveta...se vede.
Doloress, si io am avut EXACT aceeasi confruntrare cu soacra si cumnata apropos de ciocolata. DAR EXACT! cum sa nu dau copilului ciocolata? ei, dupa ce las atatia bani pe la dentist.... pana intra
in comunitate, si vede la altii si cere, voi evita sa cumparam chestie din aia maro
apropos de dereglari. Deci. Nu mi-a venit ciclul. Nu mai alaptez de... mie mi se pare de un veac. Cred ca 3-4 sapt. Fetelor...ziceti-mi ca sunt normala. Sau sa ma duc la dr.
edit: de mai mult de 1 luna nu mai alaptez.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Alysh spune:
DRagele mele,
Acum am terminat si eu cu felicitarile.....dimineata a fost un chin ca eu ma luptam cu texte, Stef imi trimitea linkuri sa-mi aleg fondul.....Vlad urla...in fine, a fost cam nasol, nu pot face nimic cu el. L-am pus in pat si l-am lasat 10 min sa urle ca nu se mai putea.
Le-am dus apoi la printat si acum le-am scris si de mana cate un mesaj personalizat pt fiecare. Cred ca o sa cada pe spate toti. Felicitarea nu e ca a voastra, dar e ok zic eu, dar ideea e de vis. SAru'mana Lorich pt ajutor!
Diseara m-a invitat Stef la restaurant pt 1 martie! Abia astept ca m-a cam epuizat Vlad zilele astea, mai ales azi. Il duc la mama si cred ca maine dimineata trag o fuga la targ sa iau carutz. Mai vine cineva? Iau aparatul foto?
Revin diseara comme d'habitude!![]()
Vlady
Lilly79 spune:
cleo si eu fac dus o data la 2 zile, pt ca nu simt nevoia mai des si as pierde si timp pretios; mai bine stau pe forum
CM mi-a venit o zi pe 9 februarie si eu mai alaptez, desi de 5 saptamani Julia e si cu lapte praf si are zile cand bea dupa ce suge 100-150 ml, si zile record cu 200 ml.
Alysh nu ne arati felicitarile? Si eu am printat felicitari de craciun si-am dat la neamuri.Desi nu au fost nu stiu ce calitate, au picat toti pe spate.
Remarcati cat am stat azi pe forum?
Am fetita cuminte si sanatoasa care se joaca acuma singurica.Habar n-aveti ce haos ii aici.A scos toate revistele dintr-un sertar, a faramitat cateva pagini, si-acuma a imprastiat toate jucariile prin sufragerie dupa ce eu i le adunasem intr-o cutie.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Doloress spune:
Miss dupa cat timp ai vazut o ameliorare cu uleiul de masline? Eu il dau de doua zile insa nimic.
Cleo nici eu nu-i fac baie in fiecare zi, odata la doua zile. Mie asa mi-au zis de la spital si vorba aceea acolo sunt copii cu probleme mari, deci eu zic ca ingrijirea lor e la superlativ, tot ce mi-au zis ei acolo am respectat si a fost bine. Intotdeauna i-am facut odata la doua zile, si vara si nu a avut nimic pana acuma. Asa sunt si eu ca tine, ma apuca niste nervi ca vad rosu in fata ochilor, eu care nu sunt asa incrancenata, care tot timpul respect si incerc sa inteleg si opinia celuilalt, cand e vorba de copil si educatia lui ma transform in leu-paraleu 
Alysh si bulina mea urla si urla! Mai inainte l-am pus in scaun in fata oglinzii, l-am tinut ocupat vreo 10 minute, se conversa intens eu el insusi, incerca sa-i dea jucarele baietelului din fata lui, pana s-a plictisit ca a vazut ca celalat il cam imita. ![]()
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
Victoria_mami spune:
De dus, baie: Victoriei raaaar cand nu ii fac baita o seara. Eu fac de obicei seara cand vine daddy de la servici, dupa ce-i fac Victoriei baita. Mai putin martea, ca daddy lucreaza pana tarziu; asa ca de ne vom intalni vreodata, va rog eu, sa nu fie miercurea
Pielea corpului e ok, in schimb pe maini imi crapa pielea cand strang pumnul, atat mi-e de uscata pielea. Dar nici nu ma mir, ca ma spal pe maini de cel putin 15 ori/zi (adica dupa fiecare tigara, cam 10/zi, plus de cate ori merg la baie, sau mai trebaluiesc prin casa). Efectiv, imi da sangele cand imi crapa. Am tot pus creme, dar degeaba, daca in 15-20 de minute iar ma spal...
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
gabitzam spune:
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2