CUM V-ATI CUNOSCUT SOTII?
Marturisesc fetelor ca sunt necasatorita si mi-ar face placere sa cunosc povestile voastre de dragoste
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile
Raspunsuri
Ramonika spune:
la o petrecere de Revelion.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
anamaria spune:
la 15 septembrie 1990, cand am inceput clasa a XI-a...
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
madau spune:
In liceu, ne-am cunoscut in clasa a 9 a, fiind colegi de clasa, dar am devenit un cuplu abia in clasa a 11 a, atunci si-a facut curaj
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Deianira spune:
Eu nu sunt casatorita, dar pe prietenul meu tot din liceu il cunosc, am devenit un cuplu in anul I de facultate .
XIO spune:
Nici eu nu sunt casatorita din fericire pt. mine , dar am fost laudata pt. cum am "pus mana pe el "
Eu treceam in clasa a 8-a , el a 12-a. Vacanta de vara.
Intr-o zi de vara am jucat baschet impreuna eu fiind intr-o forma de zile mari , iar mai tarziu cand se faceau echipele a spus ca eu sunt muza lui si fara mine nu joaca nimic.
Atunci parca mi s-a luat un val de pe ochi si l-am vazut in toate splendoarea lui.
A urat un an de gestrui timide si dragute din partea mea , ca oricum nu-mi trecea prin cap ca ar putea sa se uite la mine , in 1 februarie a venit la mine si m-a sarutat . Am fost o luna impreuna , dar de fapt era doar o ...nimic .
Ne-am despartit in 29 februarie din acel "nimic" , iar in apilie el imi spunea cat de indragostit e de mine si ce prost a fost ca m-a lasat .
IN 2 mai am hotarat sa-i dau o sansa relatiei , si de atunci suntem impreuna.
Bineinteles ca toti au ras de noi datorita diferentei de ani scolari , mai ales cand am avut eu banchetul din clasa a 8-a in aceeasi zi cand el il avea pe cel din clasa a 12-a.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
delsim spune:
Am fost colegi de facultate. Oficial suntem impreuna din vacanta de vara dintre anul 1 si 2. Anul asta facem 10 ani de relatie.
gabitzam spune:
Ne-am cunoscut pe net. Vazut, placut, insurat, facut doi copii
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Ne-am cunoscut pe net. Vazut, placut, insurat, facut doi copii Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
La fel si noi dar cu un copil :)
Ce mari sunt copiii Gabi! Raducu e un dulce si jumatate, nu l-am mai vazut in poze de cand s-a nascut!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
larissa_79 spune:
Pe net. Cautam un proiect si... l-am gasit pe el...cu tot cu proiect. Am vorbit prima data pe net pe 20 ianuarie. Ne-am vazut pe 4 aprilie. Am decis sa ne casatorim la sfarsitul lui mai iar in noiembrie dansam fericiti la nunta noastra.
Au trecut de atunci 7 ani....
La noi a fost telenovela in toata regula pentru ca de pe 4 aprilie pana am terminat eu facultatea adica anul urmator in februarie dragul meu a facut naveta bucuresti-iasi saptamanal. Adica....vineri seara dupa ce termina job-ul ( primul an de munca de altfel) se urca frumusel in autocar si venea in Iasi. Duminica seara cu lacrimi in ochi se imbarca spre Bucuresti unde luni dimineata il astepta job-ul. N-am reusit sa il determin sa nu vina nici macar un weekend. Eu nu ma puteam duce la el ca nu ma lasa tata.
Mai in gluma mai in serios acum zice ca i se face rau numai cand vede un autocar. Rau la inima bineinteles!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
cllaudia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blackpanterro
La fel si noi dar cu un copil :) Ce mari sunt copiii Gabi! Raducu e un dulce si jumatate, nu l-am mai vazut in poze de cand s-a nascut! Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful. If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent. If he is both able and willing, then whence cometh evil? If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious |
La fel si noi