Prietenie la plesneala *31* - Alaturi de Gabitza!!
Raspunsuri - Pagina 14
Dodo-pui spune:
O zi frumoasa si tot ce va doriti in aceasta primavara.
Martisorul meu pentru voi aici

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Delphinas spune:
Buna dimineata mahala stilata!!!!!!!
dev multzam mult de
bunaaa...tare buna...
LA MULTI ANI DE MARTISOR
Sa aveti o primavara frumoasa, senina, plina de dragoste si impliniri, cu vesti bune.
Si din partea mea un martisor, o felicitare si www.youtube.com/watch?v=IwT6M38osAE&feature=related" target="_blank">o dedicatie muzicala
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld vio, am vazut. repet intrebarea, daca aveti poze la concurs si vreti sa dau cu batul acolo...astept indicatii. a, pe Sara a lui devo am descoperit-o si desigur votat-o! deci, io pe cine votez? ![]() ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU ************************ Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
Dar numai daca iti place!!!
Fetelor, va doresc din suflet o primavara frumoasa, plina de soare, dragoste si veselie!!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mariussimiuc spune:
O primavara frumoasa! 
Un zambet cald si un buchet de ghiocei pentru toate fetele mele dragi! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld repet intrebarea, daca aveti poze la concurs si vreti sa dau cu batul acolo...astept indicatii. a, pe Sara a lui devo am descoperit-o si desigur votat-o! deci, io pe cine votez? ![]() |
Eu nu am poze in concurs,dar are prietena mea Adra,pe care bineinteles ca o sustin.
Daca vrei ii poti da si ei un vot...
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
misha71 spune:
Seara buna gagix!
Va doresc o primavara insorita si multe multe bucurii! 

Am vazut o frumusete de fata in revista "Femeia" de martie! Sorana
, sa-ti traiasca veverita frumoasa si sa-ti aduca numai bucurii.
Eu mi-s sfirsita, rupta in paishpe. Am stat numa' pin' la 10-11 noaptea la munca zilele astea si n-am mai avut puterea sa mai deschid netul.
Dar va pup acum cit pentru 3 zile 

In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Lucia_B spune:
Buna fetelor
.
Intru pe la voi cu o felicitare de primavara, va doresc multa dragoste si lumina in suflete.
Totodata vreau sa va rog sa ma ajutati cu un vot
.
Mercik anticipat
.
Rog moderatorii sa nu inetpreteze mesajul dat ca spam
.
-------------------------------
Bucate 
Lucia mamili di 2
Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
MadameBovary spune:
Pup fetele mult! Azi am profitat ca a fost frumos afara si am scos odorul la aer... a alergat pana a ramas fara puls, iar eu m-am simtit bine de tot la soare!!
Aseara am "fanteziat" la irlandezu' meu... oare gandirea pozitiva o functiona si in cazul asta??
![]()
va doresc un inceput de primavara plin de soare si de iubire din toate partile! si multe flori frumoase si pline de parfum!!