Mamici in Germania (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

m0oniik frumoase Hobby...Shi mie imi plac caii la nebunie...din pacate nu am prin imprjurimi nici un "reithof" la care sa merg macar din cind in cind...

Dino

Mergi la inceput

ramonaiani Miriluta mikiriki m0oniik mercie mult pentru felicitari!!!!

Dino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Monik .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

ramonaiani Miriluta mikiriki m0oniik mercie mult pentru felicitari!!!!

Dino

pai bine, bine, da' tortu' unde e?

Mergi la inceput

Hai la tort!!! Unu virtual nu gasesc, unu bun-bun am insa acasa...poftiti toate la un tortut shi la un glass de sekt!!!

Dino

Mergi la inceput

Te ajut eu moldoveanco ca-mi esti draga (mai da odata vreau sa te aud cum vorbesti ok? )
Tort pina colada (rafaelo) si www.kusteam-webdesign.de/img/Fotodesign/Produktfotografie/Foto-Champagner-Sekt.jpg" target="_blank">sampania

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74
Tort pina colada (rafaelo)

Si RETETA ???

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
23+

Mergi la inceput

Clau mmmmmm...de unde ai luat poza asta? E de tine facut? Mercie .

Dino

Mergi la inceput

Hei pofticioaselor, am facut si eu tort rafaello dar nu ala,uitati reteta www.chefkoch.de/rezepte/727451175500036/Raffaello-Torte.html" target="_blank">aici si alte sute de torturi si mancaruri delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

La multi ani, dinora!
Inca un pic si trecea ziua fara felicitarile mele,...

fetele mersi de urari.
Mai intru probabil maine sau poimaine.Acu ma asteapta sotu

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput