Mamici in Germania (8)
Raspunsuri - Pagina 15
dinora77 spune:
m0oniik frumoase Hobby...Shi mie imi plac caii la nebunie...din pacate nu am prin imprjurimi nici un "reithof" la care sa merg macar din cind in cind...
Dino
claudia74 spune:
Monik 

.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Miriluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dinora77 ramonaiani Miriluta mikiriki m0oniik mercie mult pentru felicitari!!!! ![]() ![]() ![]() Dino |
pai bine, bine, da' tortu' unde e?

dinora77 spune:
Hai la tort!!! Unu virtual nu gasesc, unu bun-bun am insa acasa...poftiti toate la un tortut shi la un glass de sekt!!!

Dino
claudia74 spune:
Te ajut eu moldoveanco ca-mi esti draga (mai da odata vreau sa te aud cum vorbesti ok? ![]()
)
Tort pina colada (rafaelo) si www.kusteam-webdesign.de/img/Fotodesign/Produktfotografie/Foto-Champagner-Sekt.jpg" target="_blank">sampania
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Tort pina colada (rafaelo) |
Si RETETA ???
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
23+
claudia74 spune:
Hei pofticioaselor, am facut si eu tort rafaello dar nu ala,uitati reteta www.chefkoch.de/rezepte/727451175500036/Raffaello-Torte.html" target="_blank">aici si alte sute de torturi si mancaruri delicioase 

Mihaelaaa spune:
La multi ani, dinora!
Inca un pic si trecea ziua fara felicitarile mele,...
fetele mersi de urari.
Mai intru probabil maine sau poimaine.Acu ma asteapta sotu![]()
Mihaela
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)