Mamici in Germania (8)
Raspunsuri - Pagina 13
ramonaiani spune:
De ce mi-a fost frica, de aia n-am scapat
.
Pitica mea a facut febra (probabil raceala combinata cu vaccinul). Azi noapte pe la 2 avea 39.6. Toata ziua mi-a zacut sarmana, acum se poate scula din pat, insa plange intr-una si vrea numai la tati in brate (de, eu sunt "bad cop" ca i-am bagat pe gat siropuri de tuse si de gat, am frectionat-o cu spirt si i-am pus picaturi in nas. Ca atare .. sa nu ma vada
).
Sper ca maine sa fie mai bine.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+
claudia74 spune:
Of Mariana
bubulina sa ii fie mai bine.
Monik multumim de felicitarile de 1 Martie, eu vroiam sa te intreb pe tine cum ati petrecut vineri si sambata seara singuri ca prea l-ai amenintat pe sot 
.
Mihaela cum ati sarbatorit aflarea sarcinii?
Fetelor va las cafeau si odedicatie de Martisor eu plec la lucru pana dupa masa
:

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
m0oniik spune:
Buna
Va invit la o cafea , eu deja am baut una dar nu imi revin

Ramonaiani - multa sanatate la Eliza
Claudia - vineri seara a fost superba ![]()

, dar ieri al meu deja nu sa simtit bine , precis ceva gripa , pt ca si eu incep sa tusesc si stranut intruna ![]()
.
Sa aveti o zi frumoasa 

mikiriki spune:
Hello,
Mihaela, felicitari. sarcina usoara 
Mari, multa sanatate Elizei.
Clau, spor la munca.
Monica, multa sanatate
Va doresc o primavara frumoasa.

Miki
m0oniik spune:
Claudia - ai zis sa pun cateva poze cu mine , am si pus pe acelasi seit pe care le ai si tu , dar eu nu pot sa le adaug aici , de ce ? ce nu fac bine ? deja am niste draci , deja de 2 ore ma chinui si nu imi dau seama ce nu fac bine

Lucia_B spune:
Buna fetelor
.
Intru pe la voi cu o felicitare de primavara, va doresc multa dragoste si lumina in suflete.
Totodata vreau sa va rog sa ma ajutati cu un vot
.
Mercik anticipat
.
Rog moderatorii sa nu inetpreteze mesajul dat ca spam
.
-------------------------------
Bucate 
Lucia mamili di 2
Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m0oniik Claudia - ai zis sa pun cateva poze cu mine , am si pus pe acelasi seit pe care le ai si tu , dar eu nu pot sa le adaug aici , de ce ? ce nu fac bine ? deja am niste draci , deja de 2 ore ma chinui si nu imi dau seama ce nu fac bine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Monik hai sa-ti explic cum sa faci fi atenta la optiunea 3 de sus din chenarul asta ai Mod Format e pus pe normal dar are o sageata in jos dai click si alegi modul interactiv,apoi dai click pe a 5-a casuta de la Format dinspre dreapta numarand cea cu globul pamantesc iti va aprea o fereastra unde te intreaca ce scrii in loc de link scrii zmb album MOnik sau ce vrei tu dai ok si se deschide inca o fereastra unde trebuie sa alipesti linkul cu albumul copiat de pe onetruemedia,stergi primul http si alipestri al tau,hai ca daca nu meerge vb pe mess id meu e claudiav_1974 ma poti contacta.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Eu acu am ajuns si am bagat repede in cuptor o kässekuchen ca azi nu am avut cand sa fac,am fost putin la plimbare cu copiii cand am venit de la lucru sa-mi oxigenez creierul de la bucatarie si acu feierabend endlich.
angipangi spune:
claudia
fain dar eu vroiam altceva,pe astia unde ii ascund![]()
teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=20 ri1
claudia74 spune:
Dora esti sigura,nu spune de 2 ori ca primesti ce vrei,chit ca poate i-mi iau avertisment ![]()
.