Mamici in Germania (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelaaa

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Mihaela cu e cu rusul tot nimic??? fiecare zi de intarziere intareste certitudinea

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Tot nimik...

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Fa un test. Sunt curioasa tare

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Si io si io ,hai Mihaelo da fuga la dm si ia un test si te pregatesti si tu de ausflug da?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Am intrat sa semnez azi condica inainte sa plecam in week end si sa va urez:

Un 1 Martie frumos, calduros cu multe flori si martisoare langa cei dragi!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Am intrat sa semnez azi condica inainte sa plecam in week end si sa va urez:

Un 1 Martie frumos, calduros cu multe flori si martisoare langa cei dragi!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

martisor am si uitat de el .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Ce Ausflug ma fetelor....cu ce sa ajung io unde va propuneti voi sa ne intalnim ,ca sigur n-o sa fie pe langa mine...
Desi am carnet de soferi...nu ma incred sa ma duc pe unde n-am mai fost...asa la max 50 km merge...si asa numa daca stiu drumu bine...
Mai vedem ce hotarati voi...

Chiar acu ma gandeam ca o sa iau un test sa va ce arata...ca mi prea mult sa mai astept...luna trecuta am dat o gramaduta buna de bani pe teste...degeaba ,binenteles..si primu si ultimu a fost negativ...
Da acu numa unu iau,jur!

si io am uitat de 1 martie cu totu....adica stiu in cat suntem da n.am facut legatura

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Miha ziceam ca exista DB si nu e chiar asa scump nici eu nu cred ca ma incumet sa vin cu masina, vedem noi ce si cum stabilim, Miki cauta ceva wellnes locatii ptr noi,chestia e ca unele fete ar prefera cu copiii dupa ele, sa nu fie discutii in casa,acu om vedea gasim noi o cale de mijloc, hai du-te ia un test d-ala ieftin cu 4 euro la dm,rossman sau ce ai pe acolo,eu ma fac frumoasa ptr party ,dupa ce am prajit un blid de gogosi ptr copii si sot.

Mergi la inceput

Daca ne adunam toate ( sper ) , putem imparti km. Sa nu fie prea departe pt. nici una. Veniti si voi cu idei. Am innebunit pe cate site-uri m-am uitat.

Mihaelo tizo hai cu testul ala.
Clau, distractie placuta la party. pastreaza niste gogosi pt. maine. La ora asta nu mai mananc nimic
Ceska, WE placut.

Miki

Mergi la inceput

Va invit si pe voi party latin :

Mergi la inceput

Si ceva de-a nostru :

Mergi la inceput

Miki

Mergi la inceput