Mamici in Germania (8)
Raspunsuri - Pagina 11
mikiriki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelaaa
Tot nimik... Mihaela de DAVID-29 martie 2007DAVID...cat sunt de maricel... Poze cu David www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet) |
Fa un test. Sunt curioasa tare
Miki
claudia74 spune:
Si io si io
,hai Mihaelo da fuga la dm si ia un test 

si te pregatesti si tu de ausflug da? 
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
ceska777 spune:
Am intrat sa semnez azi condica inainte sa plecam in week end si sa va urez:
Un 1 Martie frumos, calduros cu multe flori si martisoare langa cei dragi!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Am intrat sa semnez azi condica inainte sa plecam in week end si sa va urez: Un 1 Martie frumos, calduros cu multe flori si martisoare langa cei dragi! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
martisor

am si uitat de el 

.www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Mihaelaaa spune:
Ce Ausflug ma fetelor
....cu ce sa ajung io unde va propuneti voi sa ne intalnim ,ca sigur n-o sa fie pe langa mine...
Desi am carnet de soferi...nu ma incred sa ma duc pe unde n-am mai fost...asa la max 50 km merge...si asa numa daca stiu drumu bine...
Mai vedem ce hotarati voi...
Chiar acu ma gandeam ca o sa iau un test sa va ce arata...ca mi prea mult sa mai astept...luna trecuta am dat o gramaduta buna de bani pe teste...degeaba ,binenteles..si primu si ultimu a fost negativ...
Da acu numa unu iau,jur!![]()
si io am uitat de 1 martie cu totu....adica stiu in cat suntem da n.am facut legatura
Mihaela
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
claudia74 spune:
Miha ziceam ca exista DB si nu e chiar asa scump nici eu nu cred ca ma incumet sa vin cu masina, vedem noi ce si cum stabilim, Miki cauta ceva wellnes locatii ptr noi,chestia e ca unele fete ar prefera cu copiii dupa ele, sa nu fie discutii in casa,acu om vedea gasim noi o cale de mijloc, hai du-te ia un test d-ala ieftin cu 4 euro la dm,rossman sau ce ai pe acolo,eu ma fac frumoasa ptr party
,dupa ce am prajit un blid de gogosi
ptr copii si sot.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
mikiriki spune:
Daca ne adunam toate ( sper
) , putem imparti km. Sa nu fie prea departe pt. nici una. Veniti si voi cu idei. Am innebunit pe cate site-uri m-am uitat.
Mihaelo tizo
hai cu testul ala.
Clau, distractie placuta la party. pastreaza niste gogosi pt. maine. La ora asta nu mai mananc nimic ![]()
Ceska, WE placut.
Miki
claudia74 spune:
Va invit si pe voi party latin :
claudia74 spune:
Si ceva de-a nostru
: