Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (278)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

vreau sa vad si eu filmele cu Lisa, am vazut doar poze.

l-am vazut pe Ghighi cum papa si cum doarme, super tare

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

filmele cu Lisa sunt pe mail, sunt alaturi de poze.
ati fost la babyexpo ? ceva interesant ?
Am vazut ca se baga Cristi la Me , s-o fi suparat Ra ? Mama de Ra, unde ai disparut, ia spune-ne care-i treaba ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Nu draguta, noi doar o apreciem pe Me si invatam cate ceva de la ea, azi un cuvant, maine un gest si tot asa, eu stiam ca ea cu Stefan avea afinitati , acum mai depinde si de ea...... degeaba o striga Cristi azi Maniaaaa, ea nu i-a raspuns(normal, nu o cheama asa), a trebuit sa ma intorc de cateva ori sa o vada, pacat ca nu am putut sa stam mai mult timp, a incercat el sa vb cu tati de Me, dar nu au vorbit aceeasi limba...ramane pe data viitoare.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

papanash, da ai scos si pus inca odata bateriile?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna si de la Cluj! Vreme urata la noi si mohorata! Mi-e dor de vara si caldura si stat cu orele afara!!!
Multumim din suflet de urarile pt surioara mea! Sunteti niste prietene minunate!

Papanash, ce mortal e Ghoghi cu oala in brate! Ptiu, ptiu!
Carpatina, of, imi pare tare rau ca si Ioana s-a virusat! Sanatate multa!
Danuta, ce bine ca e ok acum tatal tau, dar tu nu te lasa pana nu il vede si un medic!
Yaia, bun-bun platoul ardelenesc! Cat despre gulas, sotul meu face unul suuuuuuuper!
Erina, sa stii ca abia pe la 2 am adormit, asa dureri de stomac n-am avut in viata mea, parca dupa rennie m-am mai linistit, doar ca erm zombie pe la 7 cand Sara cerea laptele!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gata, am vazut-o pe Lisa,(sunt eu , nu stiam de ce nu se vad pozele, nu am avut rabdare sa se deschida filmul,daca nu am citit ce scria)... superba, chiar facea exercitii, mai stiu si eu pe cineva care face asa .

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

O strigare speciala pt Myral!!!
Si inca una pentru Gabitz!!!!

Lavinia, voi sunteti bine???
Diwana, hai lasa joaca si treci la raport!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

papanash, da ai scos si pus inca odata bateriile?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

acu l-am pus la incarcat, vad dupa aia. mercic mult, io ma gandeam in prima faza sa bag o surubelnita pe-acolo .
ma duc si eu la nani juma de ora, ma oftic ca n-am pozat cum a adormit ghighi, jumate in scoica jumate pe-afara, perna era la picioare .
Gabriela, sa-ti traiasaca sora ( da si tu ceva dulce, nu de-aia te-am urat dar asa e traditia , si-apoi tu mai stai un pic la regim).
multa sanatate puilor virusati!!!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Carpatina , sanatate multa Ioanei !

Sabina , pana acum simptomele lui Ghe sunt identice , pofta mancare si vioiciunea la fel cu al meu cand ma agitam eu pe aici cu rozeola . eu am reusit sa-l scobesc in gat la inceput si era fffff putin rosu. In timp dupa atata febra la noi s-a alterat starea si gatul a devenit ffff rosu . Sanatate bolnaviorilor !

Cecilia , ai vazut ceva pantofi de primavara la firma de la care ai si cizmele lui Cristi? Nu zic numele ca am vazut ca nici Luy nu l-a zis atunci , m-am gandit ca nu tb zis , dar sa stii ca i-am recunoscut cizmutele in pozele din parc , de la intalnirea voastra cu Valentina si puiutii ei.

Papanash , cum nu pot eu sa te contrazic pe tine :)). ma gandeam ca moderatorul daca vroia sa ne spuna ceva ne baga link-ul aici , nu m-am gandit c-o poate face si acolo! aveam numai scenarii bolnave in creierul meu :))) ! da' pot propune test cu re-ul , caci este sigur mamica de la noi din odisee . E super Andrei !

nu mai am loc de al meu copil la calc - vesnic urlete daca nu-l iau si pe el , dar nu vrea doar sa se uite , e f activ de mi-a inebunit tastele. Acum ii arat la calc pe net imagini cu animale , flori etc se uita si butoneaza
aoleu , ce uitam!
am facut testul si vroiam sa felicitam pe cei ce au obtinut punctaj mare! Sebastian este la normal(109) , dar ce ne-a tras in jos este limbajul, ceea ce nu este deloc o noutate pt mine . Sa vedem cand o sa-l repetam peste un timp daca se imbunatateste ceva.
Dar comentarii am ca lui nu-i plac cuburile, nu-l atrag, plimba orice inainte si inapoi ca pe masini, pune altele in etaj , deci toate intrebarile cu cuburi nici macar nu le-am citit pana la capat! n-am facut analogii , am luat ad literam intrebarile. Si cu coboratul scarilor in 4 labe , eu nu-l las sa se tavaleasca , l-am scapat din privire odata si el era deja la scari si le urca tavalit si de atunci exclus ! Primesc rosii dar chiar mi-e sila !
pe topogan se da ca-l dau eu dar nu e fan , leaganul si masinutele din parc sunt preferatele lui. Deci intrebarile cu topoganul iarasi nu si lista poate continua.
Nu m-a speriat absolut nimic , m-a uimit socializarea lui , cu toate ca eu vedeam altfel lucrurile la acest capitol si ma gandeam sa-mi deschid deja gradinita !

Yaya , eu sunt fan gulas desi varianta pe gustul meu a fost in arad nicidecum in ungaria.

Babylina , ma bucur ca faci progrese cu Bogdan

Eu nu l-am mai masurat de mult , sigur a crescut ca i-au ajuns pantalonii fixi. Ultima data era la 80 cm si 10kg si ceva! De masurat , la tocul usii -imi plac urmele de marker lasate si senzatia pe care o incerc cand pun mai sus liniuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Sotul meu are reminder si pentru ziua lui

Al tau o fi frate cu al meu?

As vrea eu! Ca de-ar fi fost asa as fi mancat si io acu' de pe platoul ala ardelenesc..

pai n-ai zis ca noi compensam lipsa familiei numeroase ??????????

Ba da mah, da' acu' era vorba de familia lui

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

sunteti pauzate?

mai stati un pic asa, sa va fac capitol nou..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Asteptam livrarea de papricas si gulas.. aici

Mergi la inceput