SALAJENCELE SARBATORESC !!! ( 83 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

1 Martie calator sa va aduca un un buchet imens de flori pe post de martisor.sa avem parte de o primavara frumoasa fara viroze si astenie.

fetelor dans

hai iesiti din hibernare.de azi trecem la pantofi si imediat la sandale si burice goale.

va pupez si salutezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

mai viu io si la vara.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am uitat sa spun...si animalele pot suferi psihic. Si ele sufera, dau in depresii si alte alea...numai ca nu stiu cum sa ne arate...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bia, multumim de urari, la fel iti doresc si tie!

La fel tuturor fetelor!

Noi o sa plecam de acasa, e soare si iesim sa colindam insula. Am fost si ieri si a fost tare frumos.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Oti, io nu te contrazic, e experienta ta. Psihicul ala nu e la fel la toti oameni, din fericire. Io n-am simtit ce ai simtit tu, eu mergeam si stateam in picioare o jumate de ora la alaptat ca numai cele cu cezariana aveau "dreptul" sa stea jos, copilul sugea cat sugea, il lasam acolo si mai aveam voie sa mergem peste 3 ore...dar pana la urma ne-am invatat una cu alta. Eu oi fi avand psihicul mai "tzapan" ca n-am dat in depresii si asta e alta poveste...
Imi pare rau ca trece si ea prin asa ceva, eu am incercat sa-i spun doar ca trebuie sa treaca peste, daca asa sunt conditiile. Sau sa faca ceva sa primeasca conditiile care le doreste. Asta e necazul, in Ro nu stii niciodata peste ce dai .
Cele 5 zile in spital te tin pentru ca asa e protocolul romanesc. Aici si in alte tari te lasa acasa dupa mai putin de 24 de ore.

adriana, sper ca esti mai bine azi!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

mihaela, s-a schimbat nitel politica in spitale.acu dupa ce ai nascut ,copilul e in salon cu mama.nu mai e in salon de nou nascuti.si zau ca e greu, daca nu ai ajutor.te vezi dintro data singura cu o minune micasi nu sti ce sa faci.baiu-i ca nu ai nici pe cine intreba.
uite eu desi aveam studii nitel de specialitate si facusem practica multa,lucram chiar in ocrotire si puiericultura, tot plangeam ca blonda la fiecare plans a lui tudor.stiu ca primul schimbat de scutec l-a facut colegu.io nu stiam ce sa fac si cum, desi schimbasem la prunci de numa.ma simteam neputincioasa si neindemanatica.ma panicam si la banalul sughit.bine in timp m-am relaxat si imi venea sa ma bat ptr accesele de panica.

mno, la bb2 fu totul mult mai lejer.nu am mai repetat greselile de la primul copil.

cred ca fiecare avem exepriente si experiente si reactionam diferit.

martisoare, martisoare/va ofer la fiecare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Am uitat sa spun...si animalele pot suferi psihic. Si ele sufera, dau in depresii si alte alea...numai ca nu stiu cum sa ne arate...

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

mai sigur fac si animalele depresi.dar intre noi si ele e o diferenta.la animale instinctul matern "dureaza" 6-8 saptamani, iar la noi ,bipezii , e pe viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Multam de martisoare, unul mare si pt tine Cine face cap nou?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Cine face cap nou?

de obicei cine intreaba.

Mergi la inceput

oti, si ptr mine prima nastere a fost o trauma.si ca atare bb2 a venit dupa multi ani.in clipa in care am aflat ca se ecsista clinici private m-am relaxat si gata, aparu minunea.

Mergi la inceput
Mergi la inceput